Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 28 Jun 2010, 17:01) Lui ii place Eminescu: Spovedanie De Mihai Eminescu Pacea se coborîse pe întreaga fire Coborîse seara la o mănăstire Era în toiul serii jos într-o poiană Stau vorbind un popă cu o fetișcană El cu barbă lungă și obraji frumoși Cu ochi de cărbune și corp viguros Ea micuță, zveltă, cu sîni săltăreți Cu șolduri rotunde și cu părul creț Plecăciuni părinte, așa cum se cuvine Bună seara taică, ce cauți pe la mine? Am venit părinte să mă spovedesc Am păcate multe precum eu gîndesc Bine fata taicăi, îți dau ascultare Stai colea pe iarbă, spune ce te doare? Uite ce-i părinte, sunt căsătorită Am de toate, dar nu sunt fericită Soțul te înșală, e bețiv, te bate? Nu de asta-i vorba, mi-aduce de toate Dar ce-mi folosește dacă nu-i bărbat? Bine e-n ogradă, dar nu-i bun în pat Înțelegi părinte, ce vreau eu să-ți spun Despre partea ceea nu-i deloc bun. Spune atunci femeie nu-ți fie rușine Spune cum ție vorba, să-nțeleg mai bine Nu te ia în brațe, ești nemîngîiată Nu-ți dă bărbatul ce dorește o fată? Uite cum părinte, cum să-ți spun e mică Cînd mă simte aproape, abia i se ridică El mă ia în brațe, vrea să mă sărute Eu mă bag sub dînsul, poate că mă f*** El urcă pe mine, îl mîngîi la cenzurat Dă din c** o dată ș-apoi i se-nmoaie Mă desfac la pizdă, mă sui eu pe dînsul Dau s-o vîr în mine și mă apucă plînsul Eu tremur ca varga, el stă neclintit Se uită la mine, parca-r fi tîmpit Eu stau toată noaptea, mă frămînt și gem Ce să fie oare? O fi vreun blestem? L-a legat vreo fată de la el din sat? L-a vrăjit vreo babă? L-ar fi deocheat? Am venit părinte, dacă mă-nțelegi Să te rogi la Domnul, soțul să-mi dezlegi Nu mă duc de-aicea, nu mă dau bătută Dezleagă părinte, vreau să fiu f**** ă. Bine fata taicăi rog pe cel ceresc Să-mi asculte glasul și să-l lecuiesc Pentru asta însă ai să faci canoane Să te legi fierbinte și să dai pomane Dar i-an stai o clipă și-mi explică Zici c-o freci în tine și nu se ridică Tu te dai întreagă și cu piele goală Iar el te privește și nu i se scoală Tu te culci în pat și stai lungită Încaleci pe dînsul, iar el stă ca o vită? E de necrezut, asta îți mărturisesc E de prima dată cînd spovedesc Așa de frumoasă, tînără e culmea Și să nu ai parte de-un bărbat ca lumea Dar mai știi ce aș propune - haide să-ncercăm Tu să-mi mîngîi sînii, iar eu să te frec Și de-o fi să mi-o vezi sculată Nu începe îndoiala, este nevinovată Și atunci va-ncepe post și rugăciune Să-ți dezlege soțul, să-l facă vînjos Să te mulțumeasca pe fața și pe dos Dar să știi un lucru că păcatul meu E cu mult mai mare, iartă-l Dumnezeu Bine-atunci părinte, fie precum spui Mă dezbrac îndată cred că-i vina lui Și în seara ceea în umbră se-arătau Doua trupuri goale ce se înfruptau Fata speriată, dar cu dor nesătul Își prinsese-n palme fața de mascul Vai ce pulă mare încep să mă tem Nu auzi eu de frică încep să gem Uite cum se mișcă, cît e de fudulă Fericit acele ce-i înfiptă cu așa pulă E tare ca piatra, și stă drept în sus Atît e de mîndră îmi place nespus Dă-mi voie părinte vreau să o sărut Ia fetiță dragă suge cît mai mult Iar acum ajunge, lasă-te pe spate Desfă cracii bine, atît cît se poate Cînd vazu p**** popa încremeni Și-i veni iată mii de nebunii Uite ce minune de la Dumnezeu Lasă-mă fetițo s-o sărut și eu Ce vaieți fetițo, te supără iarba? Nicidecum părinte, mă gîdelă barba Atunci cu bine cunosc șiretlicul Desfă bine cracii să-ți sărut lindicul Ajunge părinte nu mai pot îți jur Bagă-ți p*** -n pizdă și mă ia de c** Hai părinte vîr-o, s-o simt toată-n mine Să ne cîrligăm și să ne cenzuratm bine Bine ce-i atunci de vrei să te f** Îți bag p*** -n pizdă Stai în patru labe, saltă curu-n sus Stai așa pe iarbă precum eu ți-am spus Ia p*** -n mînă și ți-o potrivește Puneți-o în pizdă ș-apoi mi-o belește Așa foarte bine acum e belită Să te f** ă taica să fii fericită f*** -mă mai tare, strînge-mă de c** Trage-mă de pulă și prin împrejur Na la taică pulă te f** bine așa? f*** -mă părinte și nu mă lăsa Nu te las fetițo, te mai f** un pic Acum saltă c**** și te înconvoaie Să între p*** pînă și cu cenzurat Nu mișca din c** , simt că mă furnică Prea te-nșeli în pulă, da din curișor Ține p*** -n pizdă, nu mișca că mor Simt că mă furnică, of m-am slobozit Mulțumesc părinte că m-ai potolit !!! În poiana crucii, în poiana datecii O fată și un popă se spovedesc încă. |
--------------------
|
remus91 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 24 June 10 ![]() |
ce face plictiseala din om
|
--------------------
vw
Passat CC
2010
- B xxx xxx
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
ce liniste este, ori sunt obositi, ori sau filtrat dupa primul examen.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In atentia bacalaureatilor: vedeti ca zilele astea matematica sufera oarece elasticitati !
Am fost la bufetul nostru de incinta sa iau tigari. Mi s-a spus ca "vedeti ca, de poimiine, pachetul o sa coste 10 lei". Deci 9,3/1,19+(9.3/1.19*0.24) = 10 ! QED ! This post has been edited by corbex: 29 Jun 2010, 12:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci fumezi Kent! 8.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
asa, 8, stai jos!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by corbex: 29 Jun 2010, 12:24 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
ma Vladescule, dai factor comun si ai 9.3 * 1.24 / 1.19
sau, mai frumos, 9,3 * 104.2 % ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Prima data era 2.24
QUOTE(corbex @ 29 Jun 2010, 13:17) QUOTE(corbex @ 29 Jun 2010, 13:09) In atentia bacalaureatilor: vedeti ca zilele astea matematica sufera oarece elasticitati ! Am fost la bufetul nostru de incinta sa iau tigari. Mi s-a spus ca "vedeti ca, de poimiine, pachetul o sa coste 10 lei". Deci 9,3/1,19+(9.3/1.19*0.24) = 10 ! QED ! QUOTE(Markos @ 29 Jun 2010, 13:23) This post has been edited by tribunul: 29 Jun 2010, 13:22 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cica au blocat mascatii o scoala intreaga ca au dat spaga la comisie, undeva prin Moldova.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La Podu Turcului.
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Ca de obicei, Turcu plateste !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alex4u |
![]()
|
dar eu ieri..ca aveam pe unu in spatele meu ..imediat cum s-au dat subiectele il vad ca vb singur..in mintea mea ca vb cu eul interior...nici nu terminasem de citit toate subiectele ca el scrisese deja o pagina la subiectul 3:)) mi-am dat seama ca are casca...apoi nush ce facuse ca pierduse semnalul vb singur si si-o dat seama aia
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Le-a dat bocu` -25%
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Asa am sa fac eu maine când am sa vad subiectul III dbttgj.gif
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
nu te chinui, se stie exact ce-o sa fie subiectul III :
Analiza! |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
4x4 |
![]()
|
Eu dau MT1 și ce e acolo numai analiza nu se poate numi. Sunt extratereștri dea dreptu' !!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Succes maine!!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
4x4 |
![]()
|
Bafta la toți, chiar și la istorici si geografi
![]() This post has been edited by 4x4: 29 Jun 2010, 20:11 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
multa multa bafta!
o sa avem nevoie, o sa cam decalotam maine. |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Alex4u |
![]()
|
Bafta tuturor ...sa stoarce-ti ce e mai bun din fructe..pardon din matematica
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
200 de euro de proba în Moldova??
![]() enorm.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:36 |