DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

82 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bacalaureat 2010

b76bgaarh
post 2 Jul 2010, 17:23
Post #571

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(bion @ 2 Jul 2010, 17:00)
Sa-mi bag botswaneza ce generatie de luzari. Astia-s copii decreteilor fu-u`l  in c u r pe ciuruitu cu demografia lui.Cantitate in loc de calitate. Sio care ma simteam depasit ca nu -s pe feisbuci samd. Si daca ma loveste Alzheimeru` tot bag un regiment de puisori din astia in cofa la generalkultur.
*

bioane nu sunt ai lu ala.... ca ala a cazut de 22 de ani si astia au 18....

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M.C.
post 2 Jul 2010, 17:40
Post #572

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

QUOTE(b76bgaarh @ 2 Jul 2010, 19:23)
bioane nu sunt ai lu ala.... ca ala a cazut de 22 de ani si astia au 18....
*

E urmarile,bre! radmasa.gif icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
+
bion
post 2 Jul 2010, 18:00
Post #573

Membru autentic

From: TM

Domnu` arhitect ASTIA E COPII DECRETEILOR. Decretul in vara lui 1966 nascutii in 1967 au facut pui prin 1990 QED icon_mrgreen.gif

This post has been edited by bion: 2 Jul 2010, 18:00

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
Markos
post 2 Jul 2010, 19:00
Post #574

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 17:17)
insa pe cand a venit o cacacioasa de profesoara de vreo ..24 de ani ..s-a schimbat totul ..la ultima parte ce mi-a picat ..nu am invatat-o..daor am citit-o ..si putea sa faca si ea un efort cum fac alti profesori ..sincer..este un examen important din viata unui elev..si eu zic..ca trebuiau sa fie mai lejeri..totusi .

bace jicotie.. incretipil.. ba aia nuse cntejte ca distruge tineri jcai examen inportant din viata unuielef?.. frate, nu poxa cred.. mai intristat detot.. comunijti jecoji.. mad.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
G I M
post 2 Jul 2010, 20:24
Post #575

Membru cu indemanare

From: Brasov

Unii se plang de 5 probe, ia sa vedeti voi la facultate cand o sa dati bacu' de 2 ori pe an naughty.gif

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
+
bmwh548
post 2 Jul 2010, 21:03
Post #576

Membru cu insomnii

From: Iasi

Sau chiar de 2 ori pe sesiune...o placere wub.gif

--------------------
- - - - -
+
Danny_bb
post 2 Jul 2010, 21:13
Post #577

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

Piciene... iti doresc din toata inima sa ajungi profesor. Sa vezi ce frumos e. Si sa ma anunti ca sa stiu sa-ti adresez si eu cateva injuraturi savuroase.
Uite cine a ajuns sa-si bata de joc de profesori...
Ce statut ai tu stimabile ? Ca am impresia ca privesti cam de sus problema si nu esti masura. Ai auzit cumva de respect ? Iti e cunoscuta notiunea ? Boul ala de profesor s-a chinuit sa invete si isi toaca nervii cu specimene d-astea ca tine, care pozeaza intotdeauna in postura de victima.
Cum a invatat toata lumea, puteai sa inveti si tu.
D-aia se alege prafu de tot in tara asta... pentru ca in loc sa progreseze aia mai slabi, mai bine arunca cu rahat in aia superiori.

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
corbex
post 2 Jul 2010, 21:37
Post #578

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Ati bagat constiinta-n ei. Miine o sa fie coada la libraria scolarului, sectiunea manuale. Am scris corect? sau sectiunea manele?

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
slider2
post 2 Jul 2010, 21:39
Post #579

doar membru si atat

pentru manele nu trebuie sa se deplaseze din fata monitorului...

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
Markos
post 2 Jul 2010, 21:50
Post #580

fost programator

baga si manuale în fata monitorului, np.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
pician90
post 2 Jul 2010, 22:12
Post #581

fost Membru posesor de JumpJet.

From: Din centrul Ardealului

ca tot nu ma pot abtine :Danny_bb eu iti doresc ..sa ajungi in situatia in care am fost eu .Adica ..invat ca prostu' ,..si cand colo alti colegi care ..i doare fix in dos .. ..de scoala..isi iau bacu..cam cum crezi ca ma simt eu? ..daca e sa fie profesorii corecti ..atunci ..sa se deie note pe ce am invatat ..nu pe cat poti copia.Nu mi se pare un lucru corect. Si uite inca ceva.Mi-am calculat ..notele aproximativ..la romana 8 mate 7.50 -8.. toate astea ...doar pe ce am invatat eu..si la biologie ma rog sa imi deie 5.Cum ar fi ca unii dintre colegi ..care nu au avut nici caiete semestrul asta...sa primeasca..9-8 ..pe ce au copiat.Aici ..nu mi se pare corect.
Imi cer iertare ....am cam exagerat ..cu vorbele ..spuse ..la nervi ,cel putin..dar cred ca reactia mea .a fost motivata.Si apropo ..eu impart profesorii in doua categorii: -cei tineri ..care habar nu au pe ce lume traiesc..s iaici pot da exemple..si nu ofer nici un fel de respect .si-cei mai invarsta ..care sigur..s-au asigurat ca stiu ceva la materia lor( si ei sunt cei care merita tot respectul).cum se vede romana,mate..
inca odata imi cer iertare daca am suparat pe cineva....dar ..chestia cu bacul tine doar de noroc.

This post has been edited by pician90: 2 Jul 2010, 22:14

--------------------
ex : dacia super nova 2002
am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
+
Markos
post 2 Jul 2010, 22:25
Post #582

fost programator

QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 23:12)
Adica ..invat ca prostu'

si ce? am zis noi altceva? mellow.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
pician90
post 2 Jul 2010, 22:28
Post #583

QUOTE(Markos @ 2 Jul 2010, 22:25)
si ce? am zis noi altceva?  mellow.gif
*

asta am realizat si eu ....

--------------------
am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
+
Danny_bb
post 2 Jul 2010, 22:30
Post #584

Membru autentic

From: Brasov/Slobozia

Nu mai vorbim de o concurenta acerba la facultate. Deci nu vad de ce te deranjeaza asa mult nota de la BAC. Si cand am dat eu s-a copiat pe rupte. Si ce daca ? Intotdeauna vor exista unii care vor ocoli regulile. Asta nu inseamna ca trebuie sa te aliniezi tendintei generale.
La noi la facultate, cred ca 30-40% copiaza la fiecare examen cu handsfree-ul. Si isi iau examenele fara sa-i doara prea mult capul. Si ce daca ? Nu contest ca au si mediile importanta lor, dar nu mediile sunt esentiale. Important e cu ce ramai.

This post has been edited by Danny_bb: 2 Jul 2010, 22:33

--------------------
Dacia Break 1.6TD 1988, Logan 1.5 dci 2006
+
giany911
post 2 Jul 2010, 22:33
Post #585

Aproape util

Piciene, invata bre de la astia mai mari, ca stiu ei ce iti spun. Nu te mai da ranit, ca n-ai avut si n-ai dres... Te asigur ca atunci cand o sa te angajezi prima oara o sa iti amintesti de perioada asta si o sa zici ce bine era in liceu. Viata nu e corecta. Deal with it. Si scrie lizibil.

This post has been edited by giany911: 2 Jul 2010, 22:34

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
pician90
post 2 Jul 2010, 22:48
Post #586

Nu am spus niciodata NU la sfaturi,oricine mi le-ar fi dat,insa,vad unele chestii ciudate si stiu ca nu pot sa schimb nimic.Am avut ocazia sa lucru pana acum ,pe toata munca mi-am luat si eu o masina ,si nu ma dau deoparte de la lucru,dar cum spui tu ,Viata nu e corecta ...insa trebuie sa ma obisnuiesc cu ea.
Inca odata imi cer iertare daca am jignit pe cineva .Cu asta cred ca pot sa inchid discutia.
(nu se intelege cum scriu?...)

--------------------
+
giany911
post 2 Jul 2010, 22:58
Post #587

Aproape util

QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 22:12)
ca tot nu ma pot abtine :Danny_bb  eu iti doresc ..sa ajungi in situatia in care am fost eu .Adica ..invat ca prostu' ,..si cand colo alti colegi care ..i doare fix in dos .. ..de scoala..isi iau bacu..cam cum crezi ca ma simt eu? ..daca e sa fie profesorii corecti ..atunci ..sa se deie note pe ce am invatat ..nu pe cat poti copia.Nu mi se pare  un lucru corect. Si uite inca ceva.Mi-am calculat ..notele aproximativ..la romana 8 mate 7.50 -8.. toate astea ...doar pe ce am invatat eu..si la biologie ma rog sa imi deie 5.Cum ar fi ca unii dintre colegi ..care nu au avut nici caiete semestrul asta... etc.
*

Ce-i asta, codul Morse?

This post has been edited by giany911: 2 Jul 2010, 22:59

--------------------
Dacia Berlina 2000
Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna.
+
Markos
post 2 Jul 2010, 23:35
Post #588

fost programator

QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 23:48)
Nu am spus niciodata NU la sfaturi,oricine mi le-ar fi dat,insa,vad unele chestii ciudate si stiu ca nu pot sa schimb nimic.Am avut ocazia sa lucru pana acum ,pe toata munca mi-am luat si eu o masina ,si nu ma dau deoparte de la lucru,dar cum spui tu ,Viata nu e corecta ...insa trebuie sa ma obisnuiesc cu ea.
Inca odata imi cer iertare daca am jignit pe cineva .Cu asta cred ca pot sa inchid discutia.
(nu se intelege cum scriu?...)
*

Acum s-a înteles perfect. Vezi ca poti? smile.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
+
nalodaniel
post 3 Jul 2010, 00:17
Post #589

a3a oara scriu corect

From: suceava

habar nu am cat sange mai am in alcool dar...aici petrecerea inca continua.
Nu ne-a venit sa credem cand am vazut subiectele, incredibil de banale!

ideea e ca totu o fost foarte foarte bine icon_mrgreen.gif

am avut Info T1 si am terminat tot in doua ore.

Per total pot spune ca scoala de soferi a fost mai grea ca bacu' laugh.gif

--------------------
dacia 1310 1986 - -- -- ---
+
Executron
post 3 Jul 2010, 00:24
Post #590

Membru fan UAP

QUOTE(Neagu Ionut @ 2 Jul 2010, 20:24)
Unii se plang de 5 probe, ia sa vedeti voi la facultate cand o sa dati bacu' de 2 ori pe an naughty.gif
*

huh.gif Am 23 de ani am terminat 2 facultati (una la stat si una la privat, la stat am avut bursa de studiu, nu am pierdut timpul la niciuna din ele). Momentan sunt masterand si ma pregatesc pt examenele de admitere in profesie.

Nu zic asta ca sa epatez ci pt a putea exprima in cunostinta de cauza ca nu se compara BAC-ul cu sesiunea la facultate. Pt Bac tin minte c-am invatat toata clasa a 12-a, in schimb pt sesiuni, daca te tii de scoala in mod constant, participi la cursuri, seminarii te descurci fara probleme in sesiune. Tot ce conteaza E SA VREI si sa-ti faci treaba.

Cum te formezi in facultate asa vei fi si in viata.

Nu este buna comparatia.

This post has been edited by Executron: 3 Jul 2010, 00:26

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
G I M
post 3 Jul 2010, 13:25
Post #591

Membru cu indemanare

Vrei sa zici ca in sesiune nu invatai deloc?
Si nu am dreptate? Pai se vaita de 3 probe scrise, cand unii la faculate vor da si 10 examenie pe sesiune adica 20 de examene pe an.
Daia nu am avut eu 10 pe linie la bac pentru ca nu am invatat un an de zile? Ca sa iei bacul nu trebuie sa inveti un an, trebuie sa inveti 4 ani, iar in ultimul an doar sa recapitulezi si eventual sa-ti pui la punct partile la care ai probleme .

This post has been edited by Neagu Ionut: 3 Jul 2010, 13:27

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
slider2
post 3 Jul 2010, 13:41
Post #592

doar membru si atat

QUOTE(pician90 @ 2 Jul 2010, 22:12)
ca tot nu ma pot abtine :Danny_bb  eu iti doresc ..sa ajungi in situatia in care am fost eu .Adica ..invat ca prostu' ,..si cand colo alti colegi care ..i doare fix in dos .. ..de scoala..isi iau bacu..cam cum crezi ca ma simt eu? ..daca e sa fie profesorii corecti ..atunci ..sa se deie note pe ce am invatat ..nu pe cat poti copia.Nu mi se pare  un lucru corect. Si uite inca ceva.Mi-am calculat ..notele aproximativ..la romana 8 mate 7.50 -8.. toate astea ...doar pe ce am invatat eu..si la biologie ma rog sa imi deie 5.Cum ar fi ca unii dintre colegi ..care nu au avut nici caiete semestrul asta...sa primeasca..9-8 ..pe ce au copiat.Aici ..nu mi se pare corect.
*

si doar acum ti s-a intamplat asta?? stai sa vezi la facultate, cand o sa pici dar n-o sa stii de ce, stai sa vezi in viata cand altul care stie sa dea din coate iti va lua locul desi este mult mai putin pregatit ca tine. daca pentru un examen reactionezi in felul acesta, cand se vor intampla chestii mult mai nasoale ce o sa faci??

This post has been edited by slider2: 3 Jul 2010, 13:42

--------------------
symboala neagra 2008
+
G I M
post 3 Jul 2010, 13:43
Post #593

Membru cu indemanare

Pentru toate astea exista Stirile de la ora 17:00

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
+
brigada_diverse
post 3 Jul 2010, 15:02
Post #594

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

QUOTE(Neagu Ionut @ 3 Jul 2010, 13:25)
Vrei sa zici ca in sesiune nu invatai deloc?
Si nu am dreptate? Pai se vaita de 3 probe scrise, cand unii la faculate vor da si 10 examenie pe sesiune adica 20 de examene pe an.
Daia nu am avut eu 10 pe linie la bac pentru ca nu am invatat un an de zile?  Ca sa iei bacul nu trebuie sa inveti un an, trebuie sa inveti 4 ani, iar in ultimul an doar sa recapitulezi si eventual sa-ti pui la punct partile la care ai probleme .
*

traiasca POLI ca sunt doar 5 examene / sesiune icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
pician90
post 3 Jul 2010, 15:07
Post #595

QUOTE(slider2 @ 3 Jul 2010, 13:41)
si doar acum ti s-a intamplat asta?? stai sa vezi la facultate, cand o sa pici dar n-o sa stii de ce, stai sa vezi in viata cand altul care stie sa dea din coate iti va lua locul desi este mult mai putin pregatit ca tine. daca pentru un examen reactionezi in felul acesta, cand se vor intampla chestii mult mai nasoale ce o sa faci??
*

mai dar acuma chiar exagerati. Ce am facut atat de grav ce nu va mai opriti?.1 mi-am cerut iertare deoarece am fost extrem de nervos .. si e normal.Nu am dat in cap la nimeni.Dar voi continuati.Si faza cu facultatea,probabil sunt printre "norocosul"(doar cu gandul sa iau bacul) care am asigurat un loc de munca destul de stabil,decent, fara sa fiu nevoit sa bag bani intr-o facultate,care,pana la urma si acolo cum iti e norocul.Pot da o muultime de exemple cu oameni care s-au straduit din rasputeri sa faca o facultate si sa "ajunga cineva".Daca vreti va numerotez cate exemple doriti cu oameni care au facut facultatea "corect" si au ajuns :depanator TV..umbla din usa in usa, ospatar, sau in cel mai bun caz pleaca in strainatate .Degeaba va mirati ca tineretul din ziua de azi e asa cum e .A murit orice speranta pentru noi in Romania.Cel putin pentru mine. Putini dintre voi termina o facultate si se angajaza intr-un loc unde au facut specializarea.Cu manelarii e partea a II-a .Acolo trebuie un Antonescu a lor.(probabil ca aici iar o sa supar pe careva)si de aici incepe generalizarea tuturor adolescentilor.Sincer ,pot sa spun ca sunt un adolescent de moda veche.De fumat nu fumez,de baut nici asa..tot ce mi-am dorit e sa termin aceste 12 clase cu scopul de a primi o diploma de bac+ celelalte 5 pentru specializari.Deci nu o mai dati intruna cu "ce greu e in viata", "la ce ma astept" ca vad perfect ce se petrece.Inca sunteti la facultate. Eu sper ca,dupa ce terminati facultatea sa va gasiti imedait de lucru ,insa ,din pacate nu toti se vor bucura de acest privilegiu.Asta e Romania si trebuie sa ne obisnuim cu ea.Asa ca va urez suces la toti si hai sa ne vedem de masinile noastre rolleyes.gif

--------------------
+
slider2
post 3 Jul 2010, 15:13
Post #596

doar membru si atat

QUOTE(pician90 @ 3 Jul 2010, 15:07)
Acolo trebuie un Antonescu a lor.(probabil ca aici iar o sa supar pe careva)
*

doar pe unii care nu stiu despre ce vorbesti, adica la faptul ca nu te referi la crin tongue.gif

chiar o sa dau play acum, ca n-am mai ascultat-o de mult...

This post has been edited by slider2: 3 Jul 2010, 15:14

--------------------
symboala neagra 2008
+
brigada_diverse
post 3 Jul 2010, 15:16
Post #597

nu e obligatoriu sa te obisnuiesti cu Romania....pleci din tara..e solutia mai buna

--------------------
+
pician90
post 3 Jul 2010, 15:21
Post #598

e foarte usor sa pleci.e mai greu sa te realizezi,sau sfarsesti fugind de camerele de filmat .,sa nu te vada parintii si prietenii ca strangi gunoaie,sau traiesti sub un pod.probabil o sa spuneti ca vad doar partea negativa,sau partea proasta,dar eu zic ca asta e realitatea...

This post has been edited by pician90: 3 Jul 2010, 15:31

--------------------
+
Alex4u
post 3 Jul 2010, 16:09
Post #599

Ultima scursura' umana

From: Scursureștii de Campie

QUOTE(DragosP @ 2 Jul 2010, 11:53)
Vrei cumva să te umilesc arătându-ți diploma de absolvire a liceului și apoi pe cea a facultății? rolleyes.gif
*

stai ca nu intleg cum sa ma umilesti in primul rand ce eu nu am terminat liceul ??? ba chiar cu o medie destul de mare 9-12 cu 8 98 ..sa vad cat iau si la bac si atunci iti arat eu diploma de bac sa vdm notele tale si ale mele din liceu blink.gif

--------------------
EX:DACIA BERLINA TX 1987
Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese
Ex Audi A4 1.6 105 HP
Ex Peugeot 206
Ford Focus II 2009.
Opel Astra G 1.6 16v
+
brigada_diverse
post 3 Jul 2010, 17:56
Post #600

QUOTE(pician90 @ 3 Jul 2010, 15:21)
e foarte usor sa pleci.e mai greu sa te realizezi,sau sfarsesti fugind de camerele de filmat .,sa nu te vada parintii si prietenii ca strangi gunoaie,sau traiesti sub un pod.probabil o sa spuneti ca vad doar partea negativa,sau partea proasta,dar eu zic ca asta e realitatea...
*

si daca poti face ce e mai usor, de ce sa te chinuiesti?
personal....as pleca rapid din tara daca as avea ocazia....(nu din cauza facultatii....ci din cauza societatii)..ca aici nu mai poti schimba nimic....

--------------------
+
82 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 07:01
Forum Renault