Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D-aia cautau banatenii fete cu dota !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da , pe vremea aia dincoace de Carpati aerul era tare si muierile aveau plamani sanatosi. Mai la sud predominau alea mici negricioase si paroase( pe fata si picioare)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(corbex @ 5 Jul 2010, 18:49) D' nimicnu stii! Se dadea si el mare ca avea leptop inainte sa apara si-i strici tu combinatia. Unde ai tu Alt Gr pe tatstatura de la desktop?bai bucatzel, vezi ca tz era Alt+254. sh era alt+286 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Martinezule el mai mai puriu e din generatia meaa a incurcat tastatura cu numarul vechi de la masina
![]() @slideru` . asa era in cretacic acu` se epileaza se siliconeaza din plwa fac pisda si vitavercea... Trebe sa duci muierea la revizie mai ceva ca masina ![]() This post has been edited by bion: 5 Jul 2010, 19:00 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cred ca se cheama codul ANSI, da' nu-s sigur. Sint mai habarnamist la butoane. E o tabela undeva cu corespondenta semnelor cu combinatia care le genereaza. In windows curat merge. Provine din DOS si n-a fost abandonat. Alt Gray mai are doar tastatura lui Bion, primita de la McIntosh in 57
![]() This post has been edited by corbex: 5 Jul 2010, 19:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@slider2
Aia e ardeleanca sadea. This post has been edited by vijelie: 5 Jul 2010, 18:58 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Cind bateam eu in taste nu sareau aschii d'astea. Erau de lemn, pe atunci?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Jul 2010, 19:55) Mai am inca una cu asa ceva. Tastatura de aibiem. Image0048.jpg ( Size: 206.32k ) Number of downloads: 290 QUOTE(Marty @ 5 Jul 2010, 19:55) Apai dracu' sa le chieptene, ca astea sau mi-ti-vi-li is tot un drac. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am AltGr ala pe o frumusete de Logitech LX 710, deci nu e chiar istorie tasta
![]() This post has been edited by Markos: 5 Jul 2010, 19:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Mosu corrbex gresesti . Pe vremea aia niste tampiti din TM inventasera MECIPT Mecipt_System_s1.jpg ( Size: 24.16k )
Number of downloads: 328
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Mamaaa, ce de ceasuri! parca-i bordul de la Lenser !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bion |
![]()
|
@ corbex Asta e partea mica . Dihania era cu tuburi ca nu se existau inca tranzistoare si avea numa` vreo 2000. Ocupa o sala de curs
![]() Asta era o memorie fantastica de 3 KB ![]() This post has been edited by bion: 5 Jul 2010, 19:17 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Nea Bion,ai fost cumva coleg de an cu Marconi?
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
bion |
![]()
|
Cine puzzoiu` ala de macaronar. Cand io am terminat ala era in anul I
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
corbex |
![]()
|
Fac confuzie baietii, pentru ei Marconi sa Diesel e tot dracu' ala.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Io cu Tesla altii cu tesla(in c o a i e)
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Dar acum mai functioneaza PeLe-ul 500?
![]() Sau a ramas doar filamentul? ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am auzit anu asta c-au fost licee cu 1 sau 2 elevi ce au promovat.
Mi se pare o chestie imbucuratoare! |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(bion @ 5 Jul 2010, 20:08) Mosu corrbex gresesti . Pe vremea aia niste tampiti din TM inventasera MECIPT Mecipt_System_s1.jpg ( Size: 24.16k )
Number of downloads: 328 mai bine nu le inventau, sa stii ca astea-s butoanele la care umbla nea jiji, porcea impreuna cu muri si arpi!!!! ma, io-s unii din aia care au copiat la facultate, cel putin recunosc acest lucru, si nu mi-e rusine ![]() acu vreo 10 ani, de fapt, mai mult de 10 ani, eram student la calculatoare la cluj. aveam o materie, cica limbaje formale, translatoare, sectia romana, cu maestrul letia. ehh, cind aparea maestrul letia la curs, mai rar, ca avea si alte treburi stateam si vizionam la proiector niste fisiere post script de la nu stiu ce universitate din olanda in care ne zicea cu merkeru' aici aia, aici ailalta, da' va descurcati voi aks dupa ce cititi tot fisieru'. booon, ma rog, treburi de rufl, ml, alte treburi, toate in engleza (deh, vorba aia noi eram sectia romana, dar ma rog, nu conta), ultimele 2 cursuri cica limbajul Z ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() culmea culmilor a fost ca facusem inainte de facultate colegiul de tehnica de calcul: am avut profesor de programare C pe negrescu, la baze de date pe lelutiu, tot respectul pentru oamenii acestia, dumnezeu sa-i odihneasca, din cauza lor am fost dat afara de la facultate de la seminarii si laboratoare, puneam prea multe intrebari la care asistentii nu le stiau raspunsul ![]() ![]() This post has been edited by kaspersky: 6 Jul 2010, 03:00 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Am auzit la stiri de un liceu industrial din sectorul 3 care a reusit sa obtina recordul absolut: promovabilitate 0% la bacalaureat...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ospatari sau tinichigii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 21:35 |