Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Crede-ma coane ca si eu as fi preferat la fel.
Oricum mai am posibilitatea s-o dau unui unchi sa se plimbe el cu ea, ca are o Dacie papuc in care baga lunar cateva milioane, il trage RAR-ul pe dreapta lunar, ii fura in parcare tot ce apuca de pe ea. La mine mici sanse sa mai ramana, orice ar fi. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca avea macar servodirectie te scapam eu de ea, apropos, tot rotile alea de 205 le ai?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai e normal cand te trezesti ca pentru niste roti mai nasoale ajungi sa dai bani in plus. Sunt ok rotile alea, nu prea ma intereseaza ce scrie in carte ca nu umblu cu ea dupa mine.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ar trebui in schimb sa te intereseza ca-nvarti volanul mai greu, si consuma cu 1 litru in plus la 100 de km.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Merced |
![]()
|
Oricum caseta are putin joc de cand o am eu, nu mai conteaza. Cat am mers cu ea nu mi s-a parut sa consume in plus, mereu cand faceam un drum cu ea bagam mai putina motorina decat as fi bagat in Cielo ca sa ajung la destinatie, si nu m-a surprins deloc. Ca sigur consuma mai putin(nu stiu daca e diferenta chiar de 1 litru) cu roti normale, de acord. Da' hai sa dau acu' 4-500 de lei pe cauciucuri cel putin la fel de bune ca ale pentru a economisi 5 lei la suta de kilometri.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Merced |
![]()
|
Promit sa am!
![]() Multumesc muuult pentru tot ajutorul! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
acum daca tot teia intors... mai scrie si tu pe aici.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Parca am vazut-o pe un site de vanzari auto acum cateva luni...
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
S-a vandut. Cam greu si inca mai am de luat niste bani de pe urma ei. I-am dat-o unui individ care are niste carciumi prin cartier pe aici. Am pus-o pe net de vreo doua ori, pe toate site-urile, am primit telefoane timide da' singurii care au apreciat-o erau la distante mari si nu s-au riscat sa dea o tura doar ca s-o vada. I-am pus afis in geam si am tras-o langa cea mai mare piata de aici, poate o mai vede cineva si ma intreaba de sanatate. M-au sunat niste romi ca vor sa o auda cum merge. M-am dus, niste pustani, mai mici ca mine, s-au invartit in juru' ei si mi-au zis ca o cumpara ei, imi fac favoru' asta, da' pe 20 de milioane. Le-am spus sa-si vada de treaba si am plecat.
Dupa ce ma plictisisem s-o tin acolo, am adus-o intr-o seara acasa, si am bagat-o in spatele blocului, in parcare. Am uitat sa dau jos afisu' de pe ea. Surprinzator ca in urmatoarele trei zile, au fost vreo sase persoane care m-au sunat sa cobor s-o vada in functiune, mai multi decat dupa luni de zile de stat pe net si vreo luna lasata intr-un loc foarte circulat. Unul dintre ei a fost si actualul proprietar. Au mai venit niste pusti carora le-a placut, dar la ei tinea toata afacerea de vanzarea unei Dacii parlite. Inca vreo doi insi care vroiau s-o cumpere pentru nevasta, respectiv pusti de 18 ani. Ambii au strambat din nas cand au vazut cum merge directia. Pana la urma a revenit asta care a si luat-o. Eu il stiam de niste ani din vedere, asa, am vazut ca are carciuma la cateva blocuri distanta, il cunostea si o ruda destul de bine. Mi-a zis omu' ca are neaparat nevoie, ca ii expira ultimu' rand de numere rosii la o galeata de Seat d-ala adus de afara, dar ca nu are toti banii. Eu atunci urmaream sa iau pe ea macar 2800 de lei. Aveam 3000 de lei pretul, sau 3200, nici nu mai stiu. Oricum mi-a zis omul, "iti dau 1500 de lei acum, si inca 1500 de lei in doua saptamani. Daca vrei mergem facem act la notar, blablabla". I-am dat masina, am pastrat cartea si al doilea set de chei, si mi-a dat 1500 de lei. S-a facut vreo luna, daca nu mai mult pana mi-a dat cealalta suma, ca nu stiu ce a patit nevasta-sa, o fi mancat cenzurat sau nu, oricum nu prea mai conteaza. In momentul in care a facut pana la urma rost de restul de bani, am fost si am facut si un act de vanzare-cumparare, am scos-o si eu de la impozit, dar el a insistat sa trec in alte doua saptamani pe la el, ca daca am fost cuminte si l-am asteptat atat imi mai da 250 de lei. A trecut vreo luna si ceva si normal ca n-a mai dat niciun semn. Inca mai am al doilea set de chei si as putea sa-i fac o glumita, da' nu sunt genul. Practic am luat pe ea 3000 de lei, o suma decenta, mai ales ca era iar fara asigurare, fara ITP si se mai rablagise putin, dupa atata stat, se belise ceva pe partea electrica, de exemplu la semnalizare si la avarii imi sareau in ritmul ala si acele de apa si motorina, GMV-ul greu l-am facut sa mearga din cauza unor sigurante de rahat ruginite pe langa radiator, si cine stie ce alte alea. Recent eram pe langa carciuma astuia si l-am salutat, mi-a zis ca nici nu se pune problema, ca tre sa ia un imprumut chiar cu ajutorul cunostintei comune care lucreaza la o banca, si-mi da ce mi-a promis in plus. Chiar sunt curios cati oameni de cuvant mai sunt pe lumea asta. Ca eu daca eram jepat puteam cand au trecut alea 2 saptamani sa ii iau masina si sa zic ca nu mi-a dat niciun ban, oricum nu facusem nimic scris si nici n-au fost martori cand imi daduse prima rata. Una peste alta, cred ca am fost lovit la cap cand m-a mancat in cur sa imi cumpar asa ceva. Nu ca ar fi fost neaparat masina rea, da' am luat-o mai mult sa stea, si cand dai la impozit aproape 200 de lei, pe asigurare aproape 800 anual si faci 2-3000 de km pe an ceva nu se leaga. Acum la bani similari iti poti lua o masina mica cu motor mic, gen un litru. De cate ori am avut nevoie de o masina si era maica-mea plecata cu Cielo-ul la tara, am imprumutat un Polo din 1995 cu motor de 1 litru de la un amic. Chiar nu-ti tre mai mult, pentru oras si zone limitrofe. Ba chiar m-am dus pana la Bucuresti si m-am intors, da' mers batraneste, 95km/h. Dupa ce am adunat si eu niste kilometri, am mers si pe Transfagarasan cu el, condus mai mult de proprietar, intr-o duminica la un gratar, am pus cap la cap bonurile ca se facuse mai mult de un plin, si a iesit consumul per ansamblu 6.5l/100km. Foarte, foarte ok. Asa ca pe viitor, daca am putin noroc si prind un contract de fotograf pe un vas de croaziera, intentionez sa aduc o masina micuta de afara, la prima mea revenire in tara. Mi-a cazut cu tronc Fiat Punto mk2. Mie imi place aia simpla, varianta Sporting. Motor 1.2 16v, 80 de cai. Cutie in sase trepte, aer conditionat. Nu prea trebuie mai mult. Mai greu cu gasitul unuia in stare ok, si mai e treaba ca unele-s Euro 3 si tre sa bagi mai multi bani in buzunarele statului la inmatriculare. Am vazut si varianta facelift, cu motor 1.4 16v, 95 de cai, care cred ca-i mai potrivit per ansamblu, la drum lung cel putin ar trebui sa fie cam acelasi consum, si ai si putere rezonabila pentru o masina atat de mica. An de fabricatie in jur de 2004, probabil ca se poate lua cu 2000 de euro, vara viitoare. Nu-mi mai trebuie masina mare, nu-mi mai trebuie motorina, nu-mi mai trebuie carpeli, improvizatii, motoare schimbate si alte povesti. Asa ca in viitorul topic pe care-l voi deschide aici, sa vedem daca la anu' sau peste cativa ani, o sa va prezint ceva in genul asta. Acesta se poate inchide |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
XtreZz |
![]()
|
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
Lasa ca se poate mai rau
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 1.9 TDI BXE
- BV 69 XTZ EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(XtreZz @ 18 Oct 2012, 22:20) Lasa ca se poate mai rau ![]() ![]() La motor de 2.1? Sau nu e masina din semnatura? Va rog nu mai exagerati. Unii dintre voi cred ca-mi tin pumnii pentru ca le sunt simpatic, altii imi vor tine pumnii pentru ca inseamna ca voi disparea iar d-aici. Macar inca 6 luni. This post has been edited by Merced: 18 Oct 2012, 21:41 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Am sters poza din respect pentru bion care n-a participat macar la discutie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Pai ti s-a parut ca am fost prezent in ultimele luni? Sau oi fi avut vreo clona de care nu stiu?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu tin minte ca am mai vorbit cu tine
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
andri1940 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
Cred ca am vazut masina prin oras la noul proprietar, pe dinafara arata destul de bine.
Bafta cu noua achizitie, indiferent cand va fi asta! Dar ai grija cu masinile astea mici, in primul rand sa ai loc in ele! Eu de exemplu, dupa ce mi-am luat Laguna, mi-am dat seama ce fraier am fost sa ma chinui cativa ani de zile cu o masina clar prea mica pentru mine si nevoile mele. E adevarat ca ai avantajul consumului si al anumitor costuri conexe (RCA/ impozit, etc) dar senzatia oferita la volan, siguranta si confortul devin o amintire. This post has been edited by andri1940: 19 Oct 2012, 00:33 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|
Merced |
![]()
|
Asta a avut mereu de partea ei, spalata si de la distanta arata foarte bine.
Nu sunt vreun om de greutate normala, da' la ~100 de kile si 1.83 am loc in Polo lejer, si as avea in orice masina din clasa asta. Ca nu prea mai intra confortabil nimeni in spatele meu, asta-i partea a doua. Cand voi avea o alta varsta si nevoie reala, probabil ca imi voi schimba preferinta. Da' vor trece multi ani pana atunci. Momentan conditia de pieton e cea mai buna pentru momentul de fata. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se spune ca masina ingrasa. Doar la Cdadan nu-i adevarat. Momentan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Ba berea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Domnu' argon, ati mancat cumva o ciocolata elvetiana alterata?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:59 |