Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
![]() ![]() |
Mi-am luat masina cu 750 de euro, Peugeot 405 1.9D 1988
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Că tot ai la
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 26 Feb 2012, 18:00 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Decat s-o tin 3 ani pe tusa ca fostu' proprietar si s-o vand dupaia, mai bine se bucura cineva de ea acum, nu? Ce detalii sa dau?
Masina pentru mine e in foarte mare proportie un moft. Mai ales ca mai e una in familie pe care as putea s-o iau cand am nevoie. Si daca nu e nici aia disponibila, dau doua-trei telefoane si tot gasesc o masina la un prieten. Momentan mai stau vreo doua zile in casa si dupaia ii fac niste poze, si o pun pe vreo doua site-uri d-astea de profil sa vedem daca ma intreaba cineva de ea. O avusesem inainte de anu' nou printr-un ziar local, a fost un mosulica la un pas sa mi-o ia, nu mai spun cu cat ca mi-e rusine ![]() Ultimu' drum facut cu ea inainte sa expire asigurarea a fost intre Craciun si Revelion, pana colea, la cabana Capra. Cu "de vara". Nu insist s-o dau, nu ma impiedic de ea, pana la urma ii fac in primavara asigurare, ma mai invart cu ea pe ici pe colo. Da' sincer mai simplu e sa-ti tragi bocancii si sa pleci unde ai nevoie, decat sa stai sa dai la zapada, sa racai gheata "ca fomistii" si asa mai departe. Daca aveam nevoie de ea sa fac vreo naveta, mai ziceam, dar Pitestiu' e un oras mic pe care-l faci la pas intr-o ora dintr-un capat in celalalt. Masina aici e un MOFT. Mi-a luat cativa ani sa-mi dau seama, da' asta e, mai bine mai tarziu... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:14) Momentan mai stau vreo doua zile in casa nasol ![]() cum merge recuperarea? ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Merced, ce probleme are mașina și câți bani vrei pe ea?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Deh ma Argonele nu putem avea toti talentul tau de a alege doar masini bune
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce dracu' bucurii? Am mers primele sase-sapte luni cu ea mult, dupaia am lasat-o mai usor. Am mers mii de km fara servofrana aia si n-a avut nici pe dracu'. Bani in ea nu pot sa zic ca am bagat, cel putin comparativ cu Daci. Da' n-am bagat ca n-am vrut, ca daca ar fi fost sa ma apuc sa caut lucruri de schimbat, s-ar gasi destule. Nu stiu daca am facut mai mult de 4000km de cand am schimbat cureaua de distributie la inceputul lui 2011.
Masina n-are probleme care sa nu fie prezentate pe aici. N-are momentan baterie, ca dupa ce a picat Bosch-ul ala de care am zis p-aici, am avut una de imprumut si am dat-o omului inapoi dupa ce n-am mai avut asigurare. Nu vreau sa fac bisnita cu masini aici pe forum, daca iau cat am dat aia e. This post has been edited by Merced: 26 Feb 2012, 18:24 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Te-ai gandit s-o dai pe forum, si-ti stric piata?
![]() This post has been edited by argon: 26 Feb 2012, 18:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Reno ca reno ,dar in sangele tau tot fan WOO esti
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
argon |
![]()
|
Binenteles!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Nu o dau pe forum decat cu cat am luat-o eu, deci n-ai ce piata sa strici. Cine vrea citeste topicul ca aici am scris de toate problemele, mici sau mari.
In continuare nu mi se pare o afacere proasta la 750 de euro, pentru cine mai are si chef de surubareli. Eu unul nu am. Sunt multe jafuri de toate natiile pe strazi mai praf decat masina asta. O am eu deja de doua ierni trecute si rugina n-am vazut sa apara pe undeva. In comparatie Dacia dupa doua ierni de la vopsire arata in ultimu' hal. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Merced |
![]()
|
Cine-mi da 3200 de lei pe ea poa' sa vina si azi s-o ia. Are si vreo 35 de litri de motorina in ea.
![]() Mosu' care a fost aproape s-o ia avea un tarif preferential, vreo 4300 de lei. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Sa recapitulam...
QUOTE(Merced @ 20 Jun 2010, 15:36) Unii n-au putut intelege de ce nu merg cu Cielo-ul familiei. Pentru mine e cat se poate de simplu. Nu-mi place sa impart masina cu nimeni. Cum nu-mi place sa impart nici PC-ul. Sunt anumite obiecte la care-mi place sa am acces exclusiv. QUOTE(Merced @ 26 Feb 2012, 18:14) Masina pentru mine e in foarte mare proportie un moft. Mai ales ca mai e una in familie pe care as putea s-o iau cand am nevoie. Si daca nu e nici aia disponibila, dau doua-trei telefoane si tot gasesc o masina la un prieten. Intre timp, ai descoperit ca poti strabate Pitestiul într-o ora, la picior. Acum te-ntrebi de unde-ai luat rubeola aia. This post has been edited by Markos: 26 Feb 2012, 18:49 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si ce dotari ziceai ca ai tu pe masina aia ? plus consum
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
Nu are dotari. Nu stiu consumul exact, da' nu mi s-a parut vreodata ca ma rupe.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nici ac
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Merced |
![]()
|
A/c auzi.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
Si daca avea, oricum ar fi fost defect.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Nu are nici servodirectie. Are in schimb de ceva vreme servofrana din nou.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Oricum legat de pejo, a inceput sami placa de la vreme chestia aia de 106 ![]() Peugeot-106-Hatchback-1991-2003.jpg This post has been edited by C@talin: 26 Feb 2012, 19:02 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Markos |
![]()
|
Radio are?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
de la telefon
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Markos |
![]()
|
De curiozitate, kilometrajul din ECU coincide cu cel din IC?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
Fix.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 00:08 |