Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
![]() ![]() ![]() |
Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
cristyano2 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
contestare in instanta a procesului verbal - o sa fie chemat si acel martor si atunci o sa vada ce declara - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
si daca acel martor nu exista a fost trecut doar de forma? ce este de facut?
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
aleksanders |
![]()
|
martorul ala e trecut de catre comunitar in alta imprejurare- si eu am asistat cum asemenea imbecili semnau procese verbal in alb ca martor - asa ca contestarea procesului in instanta este solutia, iar problema martorului o sa fie pe umerii comunitarului - este bine daca acest prieten al tau are si el un martor care sa confirme cele intamplate
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
cristyano2 |
![]()
|
pai el are ca martor sotia lui si fiica dar cred ca fiica lui nu se pune deci ramane sotia
This post has been edited by cristyano2: 25 Aug 2010, 23:55 |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
contesta in instanta, nici nu are sens sa plateasca amenda, mai mult ca sigur va castiga procesul.
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
cristyano2 |
![]()
|
asa a spus si el ca amenda nu o va plati dar treaba este sa nu se duca in instanta si sa il tina cu judecata sa cheltuie cu avocatii mai mult decat ar plati amenda
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
luciman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 March 10 ![]() |
recomandare: sal caute pe politist si apoi, pe seful politistului.totusi,nu pot sa cred ca se da o amenda asa mare pentru...<<parcare>>
|
--------------------
Dacia
1310 Cli break
2003
- TR 03 XXX
|
|
cristyano2 |
![]()
|
in Romania totul este posibil.culmea este ca si nasul tipului a primit o amenda asemanatoarea acum vreo 2 saptamani pentru parcarea neregulamentara a unei vitanje ( parca 4000 ron)
This post has been edited by cristyano2: 26 Aug 2010, 00:22 |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
2004/ 1984
- Numar De Bucuresti
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
romania o sa iei amenda si daca iti cer comunitarii datele pe strada ca pieton
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
asa se intampla cand stati de vb cu toti prostii.
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ce lege/articol este invocat in acel proces-verbal?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
a intrat cu masina in parc ? sau a stationat in afara parcului ? masinile celelalte erau in interiorul sau in exteriorul parcului ? de unde stiti ca proprietarii acelor masini nu au fost avertizati anterior ? in momentul in care comunitarul s-a apropiat de masina prietenului si i-a cerut actele aceste de ce nu a plecat ? e posibil ca sanctiunea sa fie nu la regimul circulatiei ci poate la accesul in parcuri sau la ordinea publica... pina nu stim ce act normativ a fost invocat de comunitar nu putem decit sa facem supozitii... |
--------------------
...
...
...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu am un sentiment ca a intrat cu masina in parc.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa faca contestatie si sa afirme ca nu el era cu masina, ci conducea altcineva (chiar daca era masina lui) si drept urmare nu poate fi el amendat pentru fapta altuia.
Cu mentionarea imprejurarilor (ca a fost oprit in timp ce se deplasa spre masina, a fost legitimat fara a i se spune motivul, ca nu i s-a intocmit pv pe loc ci ulterior si are dubii asupra faptului ca agentul care ar fi constatat fapta a aplicat si amenda etc.) Ar fi si mai bine daca ai putea sa postezi PV-ul aici (o poza cu datele de identificare a prietenului sterse) ca sa intelegem despre ce e vorba, ca exprimarile tale sunt extrem de vagi si neclare, as putea spune chiar contradictorii. PS: datul in judecata a martorului este o prostie. Dar ma rog, fiecare face prostiile pe care le doreste. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io am o intrebare: daca-mi cere un politist vagabond d-asta actele si io nu i le dau exista cumva pericolu' sa se declanseze operatiunea "sex oral cu finalizare" folosind gura lui si genitalu' meu? Nu de alta, da' io daca nu vad un militian de rasa prin zona, un militian vagabond nu capata decit maxim o flegma din partea mea. Cine dracu' va pune sa scoateti actele la toti timpitii?
This post has been edited by Marty: 26 Aug 2010, 09:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te ia pe jegul de Lege 61/91 pentru refuz la legitimare si-ti poate da amenda de la 100 la 500 lei.
Da' daca tu nu le dai nici o data, amendeaza pe cucu ploii. Si am impresia ca nici nu te pot retine pentru identificare (dar nu sunt sigur) . |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Daca era in parc atunci nasol pentru el, va plati amenda.
Daca era pe strada si nu i-a ridicat nimeni masina sa nu a venit un politist de la circulatie sa ii semnaleze faptul ca a parcat sau a pus un blocator pentru roti atunci are toate sansele sa scape. Dar tind sa cred ca era undeva in parc daca s-a ostenit comunitarul. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
S4b1n |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 937 Joined: 27 February 10 From: Craiova/Bucuresti ![]() |
Ar trebui sa se faca si poze in astfel de cazuri. In Craiova am vazut cativa comunitari cu aparate de fotografiat, care atasau si poza la PV. Si cei care ridica masinile, intai le fac poza cu locul unde erau parcate.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dCi 62 kW
2007
- ~ 155000 km
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
QUOTE(S4b1n @ 26 Aug 2010, 11:36) Ar trebui sa se faca si poze in astfel de cazuri. In Craiova am vazut cativa comunitari cu aparate de fotografiat, care atasau si poza la PV. Si cei care ridica masinile, intai le fac poza cu locul unde erau parcate. Asa ar trebui sa se faca peste tot. Dar nu se face. ![]() This post has been edited by alex.vano: 26 Aug 2010, 11:05 |
--------------------
Renault
Clio
75 caluti
- numar de sarpe
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
3000 lei se dadea la accesul in parcuri cu auto asa ca spune i prietenului sa ti dea copia procesului verbal sa ne o arati si noua ,scanata. Daca nu macar sa ti dea mai multe amanunte sa ne dumirim si noi dar cred ca totusi ceva e cam putred aici iar prietenul tau omite tocmai partea cea mai interesanta !
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
aleksanders |
![]()
|
oameni buni- in parc parcheaza jumatate din lumea care merge in herastrau - este vorba de la restaurantul pescarus - numai ca pe toata strada aia care da in parcarea amenajata sunt peste tot semne cu stationarea interzisa....
zona-http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/Herastrau-Parcul-acces-in_0_97790567.html This post has been edited by aleksanders: 26 Aug 2010, 12:40 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
o fi invocata hcgmb nr. 304/2009...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Aug 2010, 09:49) Te ia pe jegul de Lege 61/91 pentru refuz la legitimare si-ti poate da amenda de la 100 la 500 lei. Pai ma ia sau nu ma ia, hoataraste-te ? Faza e ca eu la angajatii primariei nu le arat nici lula, daramite buletinu', fie ei de la salubritate sau de la politia vagaboanda. In cazul unui angajat MI, se schimba datele problemei.Da' daca tu nu le dai nici o data, amendeaza pe cucu ploii. Si am impresia ca nici nu te pot retine pentru identificare (dar nu sunt sigur) . QUOTE(aleksanders @ 26 Aug 2010, 12:34) oameni buni- in parc parcheaza jumatate din lumea care merge in herastrau - este vorba de la restaurantul pescarus - numai ca pe toata strada aia care da in parcarea amenajata sunt peste tot semne cu stationarea interzisa.... Totusi, am impresia ca e vorba de intrarea de la Triumf. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 26 Aug 2010, 13:37) Crezi tu? Si amenda de unde au citat-o (ca in 304/2009 amenda cea mai mare e de 1.000 lei la persoanele fizice)? Au as zice mai degraba HCGMB 114/2004: QUOTE Art. 5: Incalcarea prevederilor prezentei hotarari constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 30.000.000 la 50.000.000 lei. This post has been edited by klaus: 26 Aug 2010, 13:52 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
cam aia e singura cu spatiu' verde...si da, nu sint amenzi mai mari de 1.000 de lei...da' la cit de "meseriasi" sint comunitarii...
![]() This post has been edited by george_scala_2004: 26 Aug 2010, 13:51 |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:05 |