Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ceva mai tipic romanesc nu exista.
Sa transformi o situatie FOARTE clara.... Camionul nu opreste la STOP, intra intr-o masina pe drumul cu prioritate. Nu rezulta vatamarea unei persoane => se repara masina pe RCA Camion.... ... intr-o situatie total alambicata si complicata. Din pacate Victoras a facut pe omul bun si intelegator si a avut de suferit. Iarasi tipic romanesc. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Stai ma, ca n-am terminat cu suferinta. Am scris eu ca s-a rezolvat? Ca a dat ok-ul asiguratorul?
Bine, nu spun eu degeaba ca topicul trebuie sa ramana pentru posteritate. Oi fi eu prost rau de tot, da si autoritatile-s "animalice" de-a dreptul. Sfatul meu e sa va feriti de ele cat puteti. Partea ciudata e ca am un avocat teribil de bun. Numai ca n-am vrut sa mai dau bani, am spus c-o sa-mi rezolve autoritatile problema. Era logic. E, in Romania nu e chiar atat de logic. Cu legea-n mana, mi-e greu sa ma gandesc ce-mi vor spune luni, la Buzau. Da-s convins c-o sa-mi spuna una de n-am mai auzit-o pana acum. Cel mai simplu si fara complicatii. Te-a lovit? Scoti pistolul si-l impusti in cap. Sau faci ca mine, acum 2-3 ani. A intrat putoiul in mine, m-am dat jos si eu si prietenul meu, l-am rugat si pe cenzuratu' ala sa se dea jos, dar ala se incuiase-n masina. Striga lumea de trecea prin dreptul nostru, lasati-l baaa. Culmea e ca n-aveam de gand sa-i facem nimic. Numai ca aia vazusera vinovatul, ne vazusera pe noi, il vazusera pe el si trasesera concluzia. Ca era imbecila, nu se mai discuta. Dar era o concluzie trasa de moralisti. This post has been edited by Victoras2001: 16 Jul 2010, 17:48 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Se intinde treaba asta.... pana la Craciun. Nici daca era cu victime nu dura atat.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai dureaza pentru ca eu nu-s jurist, iar ala care trebuia sa-mi explice ce-i de facut imi pune bete-n roate. Tinand cont ca eu am "antecedente" de pe vremea cand trebuia sa-i arati lu' Ceasca ca esti degeaba, ca sa nu te scoata la manifestare, e posibil sa-l musc de glanda.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa ne fie invatatura de minte la toti. Desi tin o foaie de constatare amiabila in masina o sa o folosesc doar pe post de hartie igenica.
|
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io nici n'o mai tin, la politie direct, si permisul saltat la eventualul dobitoc, si daca ma supar ma si doare gatul si 2 coaste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Incet rambo......
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
pacat ca victoras nu mai intra 30 de zile sa ne tina la curent
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(argon @ 16 Jul 2010, 20:41) io nici n'o mai tin, la politie direct, si permisul saltat la eventualul dobitoc, si daca ma supar ma si doare gatul si 2 coaste. Asa... si ce rezolvi ? Ca mai trebuie sa te si creada cineva ca te dor coastele alea? Uitasem, esti prieten cu un doctor ![]() La ultimul meu accident, mai bine faceam amiabila. Cu documentul de la Politia capitalei, ca a fost accident cu victima, am asteptat o luna pana am primit acceptul de plata. This post has been edited by Diac: 17 Jul 2010, 15:44 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
La accident cu victime nu se face constatare amiabila.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Diac @ 17 Jul 2010, 15:23) In general, de exempu contribui la siguranta traficului, ai idee cati alcoolici au ramas cu carnet, si conduc bauti in continuare dupa constari amiabile? In cazul de fata, evitarea unor neplaceri, nu e singurul Victoras, zici ca faci o fapta buna sa ramana vinovatul cu permis si dup'aia se p@#a pe tine, scuzati expresia. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Argon... Sa zicem ca eu pun in fata ta o frana foarte brusca ca sa nu calc un caine, de exemplu si tu ma lovesti din spate. Sa zicem ca tu nu ai vazut ca e un caine pe strada si nu te asteptai ca eu sa ma infig in frana. Cu ce contribui eu la siguranta traficului ca mergem la politie si tu iei 200 Ron amenda? Aaaa daca ai fi fost baut si violent, atunci as merge la politie. Dar din cate stiu ardelenii nu sunt nesimtiti...
Danny, stiu ca la accident cu victima nu se face amiabila. Insa in cazul meu, Politia mi-a dat un document care spunea doar ca X a incalcat prevederile codului rutier si a provocat accidentul soldat cu avariile la masina Y, in Piata Constitutiei. Atat... fara schita, fara derularea evenimentului. Deci cei de la asigurare s-au adresat din nou politiei. Deci eu am asteptat acceptul de plata fix o luna. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io propun o pauza in datu`n balarii pana inculpatul o sa fie eliberat de DNA DC
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' putem semna o petitie pentru reducerea pedepsei? E voie pe DC?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nevinovat!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
giany911 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa stam drept si sa judecam stramb. Dar impricinatii tre` sa suporte cheltuieli de judecata: un bax Marboron scurt cartonat, un bax chivas, o cisterna tuborg gratare fara numar. si daca ne place ii bagam si la recurs
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
D-aia-i iubeste lumea pe avocati !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus o vorba buna, dar se pare ca urechile judecatorului sunt astupate.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
Coruptie,trafic de influenta
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
ce te asteptai, forum de soferi !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 19 Jul 2010, 12:21) cre'-ca nu te-ai dus la cin' trebuia..... ![]() parca zicea unu din "infractorii" astia doi ca tre' sa plece in concediu incepand cu 1 iulie si-l invita p'alalalt..... pun pariu ca astia doi sunt pe "Coasta de Azur" cu doo blonde fiecare, una-n mâna si una pe.... |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce-ai măi făcut dom'le?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
membru_DC |
![]()
|
eu cre' ca nu se mai intoarce....
[attachmentid=1627648972] |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Umbla dupa tirist cu furcoiu' in mana...
I-a spus cineva ca i-a expirat banul si tre sa intre sa-l vizeze pe luna asta? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, e suparat buba. Nu stiu daca se mai intoarce.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Serios?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
membru_DC |
![]()
|
adevaru' e ca a facut un lucru nasol; in zilele noastre trebuie incurajat suicidul nu condamnat...
![]() This post has been edited by membru_DC: 17 Aug 2010, 18:15 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Parerea mea, cat e ea acolo si neinsemnata, e ca banul a fost dat pe motiv de rudenie cu MM, amestecata cu putin mai multa atotputere.
Chestii de genu' asta pot sa faca p-un oarecare sa se lipseasca. In timp o sa-i treaca si o sa se-ntoarca, o spun din experienta. Sau poate-s eu slab ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:00 |