Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Totul e să mai vrea fata!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Nu canapea trebuie sa car, ci un frigider.
![]() Dragos, din pacate vrea cam des. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Jul 2010, 10:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tu ii faci zestre nu gluma
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Babaieti, initial a cerut 2300 de euro pe ea, acu' vrea 1700. Daca va intereseaza, va dau telefonu', daca nu.... cautati-i hibe in continuare.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 433 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Marty io eram ala interesat de clio, da s-a razgandit taica-miu si vrea spark acum... merci de intentie.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Deci ar veni cam 70 si ceva de milioane nu?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
Du-te mah la cartoanele si ruginile tale
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa, ca fapt divers. Daca intri in ea cu ochii inchisi
![]() ![]() Nu stiu de ce dar am senzatia ca uit sa conduc. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Hai sa intru-n joc. Io as mai putea, nu-i bai, dar si cu mancarea-n gura, bai frate?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mai Victoras, nu cu gura trebuie sa poti!
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io nu pot, frate, pana n-o gust nitel.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Jul 2010, 11:50) Asa, ca fapt divers. Daca intri in ea cu ochii inchisi ![]() Pai mai ai una d-asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
Mai are si degete si mai e aia .... cum ii zicefrate chestia aia care la 5 ani crezi ca e pentru pisare si la 55 esti convins
![]() Victoras pestele merge bine cu mujdei ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i lua in seama pe ofticatii astia ! Scopul scuza mijloacele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tinand cont de faptul ca agentul de asigurari a incheiat amiabila, deci rezulta clar ca habar n-avea de procedura reala, in cazul in care voi fi nevoit sa iau masina din service, cu platforma, s-o duc la politie, n-ar trebui sa-mi plateasca asigurarea si acest drum? Adica drumul din service pana la politie si retur?
Pentru ca acum se contureaza doua solutii. Prima e sugerata de un prieten din tv care mi-a propus sa-i dau timp pentru a face rost de-o camera ascunsa, iar cealalta e mersul la politia rutiera. Asta, comunalul, imi spusese ca ma suna ieri, dupa ce se intalneste cu camionagiul, l-am sunat eu acum si nu-mi raspunde. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma bine te duci si aduci un politist de la circulatie la service.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Iti dai seama ca asta am sa incerc sa fac in prima faza.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
Sa-mi bag plwa cum stiu unii sa-si complice iegzistenta si dupe ce isi dau cu tesla-n cenzurat zbiara ca au fost violati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Victoras2001 |
![]()
|
In mod normal, apeland la autoritati, nu-ti complici existenta. Ca d-aia-s autoritatile.
Nu sun pe nimeni de pe alt numar, ca n-am ce sa ascund. Vreau doar sa mi se rezolve problema. Poate apare vreunul mai luminat, sa-mi explice unde am gresit, legal vorbind. Ca tot e la moda legea pe forumul asta. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
Pai io am pricipit ca nu te-ai dus la rutiera sa anunti atentatul te-ai bazat pe un cocalar comunitar si pe-un camionagiu ca or sa faca si-or sa dreaga. Wake up It`s ROMANIA
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cine ma cunoaste stie ca-s dispus sa pierd totul cand ma apuca. Ca ala nu ma cunoaste, e clar. Ca inca nu m-am hotarat daca merita sa cheltui bani, c-o destinatie precisa, pentru pieile unor nimicuri, iar e clar.
Ca autoritatile sunt asa cum sunt, iar e clar. Sau poate vine vreun politist (moderator sau nu) si-si da cu parerea pe acest topic. macar din bun simt si pentru a mai salva din imaginea institutiei pe care hulind-o, imi luam la reputatie ca magaru-n panta. LE. Pentru stapanire. Daca-l voi demonstra pe politist ca umbla cu ocaua mica, voi pune totul pe forum. Plus link catre politie. Asa ca daca nu stergeti topicul o iau ca pe un ok din partea voastra. This post has been edited by Victoras2001: 16 Jul 2010, 17:22 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:19 |