Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-am mai facut nimic, ca n-am mai avut nervi. Am primit o veste buna si m-am tot bucurat pana acum.
Accidentul e declarat de ala care s-a gandit ca STOP e degeaba, are numar de dosar si data. In acel dosar exista toate datele lui si ale mele. La Buzau nu ma mai duc, ca nu stiu cum le trece alora prin cap sa-mi ia permisul pentru "circulatie pe drumul cu prioritate". Gata, m-am lecuit de ei. Am sa ma duc la asta de-a vazut totul. Numai ca intra duminica la munca. Pana una alta amiabila e datata si inregistrata, exista semnaturile noastre pe ea si recunoasterea din partea lui ca-i vinovat. Exista martori care pot confirma ca n-am avut nici cea mai mica intentie sa incalc legea, iar daca am incalcat-o am sa platesc. 2 Jul 2010, 15:25: QUOTE(membru_DC @ 1 Jul 2010, 20:51) Nu am nicio ambitie, dar nici nu-l pot obliga pe om sa scrie pe topicul meu. Daca o va face voi tine cont de sfatul lui. This post has been edited by Victoras2001: 2 Jul 2010, 14:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pana la urma, cine a fost vinovat?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Frate, normal io sunt vinovat. Si aia care mi-a dat viata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Jungla africana?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
L-au liberat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
a copiat de 5 ori pe tabla OUG 195 si i-au dat drumul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Informatia inseamna PUTERE. Din pacate n-am fost informat. Acum deja mi-e sila s-o mai fac pentru ca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla si oricum sunt in pierdere.
Vine in seara asta politistul pe la mine, dupa ce intra in tura. Io nu ma pot duce cu bicicleta pe intuneric, pe rupere de nori si pe serpentine pana la el. Vrea copie de pe amiabila. Nu stiu de ce, dar nu-l pot refuza, ca io-s politicos. Imi face proces verbal si-mi da autorizatie, dar asta numai dupa ce-i trimite si aluia "invitatie la nunta", ca de, trebuie sa semneze si el. Asa ca n-am decat sa astept pana o ajunge "invitatia" (undeva pe la doua saptamani) sau sa ma rog de ala sa-si gaseasca timp si sa ma lase sa-l aduc de la Targoviste, sau sa se aduca singur, da sa-i platesc io benzina. Altfel am de asteptat. plus minim o luna comanda de piese si reparatia. Asa ca ascultati bine de tot. Sa nu va puna dracu' sa faceti ca mine, ca aia sunteti. Bai nene, in secunda 2 se merge la politie si se termina balciul. Sa nu va ganditi vreodata sa faceti amiabila ca-i cea mai mare gafa posibila. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa s-a dus si amicu' meu la politie, da' s-a dus degeaba ca aia nici nu s-au sinchisit sa se uite ca sa-i zica ce si cum. Asa ca nu e vina ta, stai linistit...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asa. A venit politistul. I-am dat copie de pe amiabila si de pe actele aluia. Mi-a spus ca nu intelege ce nu inteleg. Eu i-am spus ca nici eu nu mai inteleg ce nu inteleg, adica gandim la fel. Era suparat ca s-au luat unii la bataie in carciuma, iar unu' era beat mort. M-a asigurat ca il forteaza pe tirist sa vina cat mai repede sa semneze PV-ul chiar daca nu-s si eu disponibil. Semnatura lui ii trebuie. Nu prea pricep eu de ce trebuie semnatura aluia atata timp cat poate zice ca nu semneaza nimic, iar politistul si inca vreo 10 oameni au vazut ce s-a intamplat (ca s-au oprit toti).
Acum m-am calmat definitiv. Nu mai am nicio grija. Daca mi-a spus sa stau linistit, stau. ![]() Si-a bagat si el organul genital in mortii aluia care-a inventat amiabila, a zis ca de acum inainte face el PV-uri, ca n-are rost sa mai faci amiabila, apoi s-a dus sa vada ce-i de facut cu batausii de la carciuma, ca noaptea-i lunga si plictisitoare. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca-n Casablanca, imi dadura lacrimile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu stiu de ce nu erai linistit pana acum.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca insisti... Totusi am o intrebare. Ai idee de faptul ca doar muntenii fac dezacorduri?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
dezacoarde, ma..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
la vioare?
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Bai Victorase, macar ai dat de un politist serios. Altul te trimitea frumos la plimbare, ca nu-i problema lui.
Am avut accident ( m-a pocnit unul care vira stanga ) exact pe granita dintre doua sectoare. M-am dus la accidente usoare sector 2, si dupa ce am stat acolo de pe la 7 seara pana pe la 12 ( nu se bagase amiabila si cozile erau cozi ) organu' ne-a expediat frumos la accidente usoare sect. 3 ca cica ei se ocupa de strada aia. Ajunsi la sector 3, pierdut si acolo vreo 40 de minute, deja se facuse 1:30. Ne primeste organu' de acolo care ne zice ca ba.... cu ce fel de politisti ati vorbit voi, e strada lor. I-am explicat ca ... e 1:30 si nu mai are nimeni chef sa se intoarca la aia si pana la urma ne-a facut PV. Pe langa asta magarul ala care m-a busit nici nu mi-a dat copie dupa RCA ca era 1 si nu aveam unde face. Da.da...ma suni maine si rezolvam si dus a fost. Norocul meu a fost ca a mers reparata masina doar cu PV-ul pe care scrie seria RCA-ului. This post has been edited by giany911: 5 Jul 2010, 10:26 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cel putin pare foarte serios. Faza nisto e ca mi-a spus atunci ca pot merge la politie sa-mi faca PV, eu trecand fix prin fata politiei ca sa pot ajunge acasa. Am zis ca nu-i nevoie. De ce sa-i ia permisul? Ce mai mananca p-orma? Acuma stii ce fac? Ma rog de el sa vina sa semneze PV-ul, iar el nu vrea. Asa ca astept sa-l cheme politistul oficial, desi io i-am spus ca n-am nicio pretentie si nu ma intereseaza daca-i ia sau nu permisul. Vreau doar sa-mi repar cazanu'.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba ce bulangiu e pictoras asta, sa moara kk! Pai a venit omu' ala pin' la el acasa, i-a explicat ce si cum si l-a lasat sa plece singur la betivii de la circiuma, fara sa-l insoteasca si sa-i ofere ajutorul la anaghie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Oricat s-ar fi straduit sa n-o faca, tot n-avea cum sa nu treaca prin fata casei mele. Asa ca n-a venit special. Oricum ii apreciez bunavointa. Altul cu tresele lui pe umar l-ar fi chemat si pe Basescu la politie.
![]() PS Aici nu suntem in Craiova. Daca vad uniforma se calmeaza. Nu-i nevoie de SPIR. This post has been edited by Victoras2001: 5 Jul 2010, 11:18 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
Eu zic sa recunosti cinstit ca nu te-ai dus cu el fiindca te puneai la baut cu beligerantii si nu plecai de acolo pina nu le devalizai stocurile de spirtoase de la circiuma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mda. N-am facut nimic. Ala nu-mi mai raspunde la telefon, iar politistul o tot tine ba c-a fost de noapte si n-avea cum sa-i trimita aluia chemare, ba c-a vorbit cu el si vine. Se pare ca pana nu dau spaga n-are de gand sa miste ceva.
Acum stau si ma intreb de ce trebuie sa vina ala neaparat. Poate ca nu vrea. Asta inseamna ca mie nu-mi mai elibereaza PV? Asigurarea cere neaparat si semnatura aluia? Nu e suficienta constatarea facuta de politie? Habar n-am care-s caile legale in astfel de cazuri. Desi m-am ambitionat sa nu mai dau spaga pentru a mi se respecta un drept, se pare ca n-am alta solutie. Probabil ca solutia era sa merg la Buzau, dar si acolo ar fi durat. Aia ma credeau pe mine pe cuvant, fara masina, fara celalalt, fara nimic? Ce rahat... In tara asta iti trebuie studii juridice pentru a-ti fi respectate drepturile. Politia asta nu-i platita de noi ca sa ne ajute ci ca sa ne ceara bani pentru a ne rezolva problemele. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E vita.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Victoras, ca sa fiu eu lamurit: e de facut amiabila vreodata sau nu?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
Evident. Daca nu se intampla sa aiba avarii pe masina din cauza stalpului ala, nu-l baga politia in seama nici acum.
Daca accidentul implica exclusiv masinile in cauza, si nu intervin daune cauzate de alte obiecte, nu sunt raniti, amiabila e singura optiune. Ca nu te baga militienii in seama. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Din pacate cam asa e.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
Intr-o tara civilizata ar fi fost chiar o idee buna.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:34 |