Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta ar pune capac.
Banuiesc ca suspendarea permisului se lasa si cu o amenda. This post has been edited by tribunul: 1 Jul 2010, 13:24 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Aveam 60km/h, pe DN, in linie dreapta. Nu eram baut, masina avea ITP valabil pana in 2011 si RCA valabil. care e vina mea, ca tot nu-mi dau seama? Repet, s-a oprit un politist care ne-a spus ca putem face amiabila, ceea ce am si facut.
<span class='edit'>1 Jul 2010, 14:31:</span> O muri prostu' de grija altuia, da io nu-i inteleg atitudinea astuia. De ce tipa la mine? ![]() LE. Un amanunt "neglijabil". In momentele alea ai mintea goala. Bine, nu ca nu m-ar caracteriza... This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 13:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jul 2010, 14:27) O muri prostu' de grija altuia, da io nu-i inteleg atitudinea astuia. De ce tipa la mine? ![]() zi-i ca-s avocatul tau, sa ma sune pe mine. chiar te rog. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata a intrat cu flapsul (dacia 1210) in bara uneia cu Cielo. A convenit cu aia ca n-are de ce sa se duca la politie pentru ca proasta n-avea absolut nimic afectat la masina. Surpriza. I-a venit lu' tata citatie sa se prezinte la politie si i-au luat permisul (pentru prima data si ultima) pentru neprezentare in 48 de ore
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Dupa boschetii aia e o parcare in lungul drumului , pentru aia este indicatorul ala . Trebuie incheiat proces verbal pentru ca trebuie reparat stalpul iar in amiabila nu se specifica cine trebuie sa repare stalpul caci amiabila este facuta de asigurator care nu are nici o treaba cu stalpul. Am trecut chiar azi pe acolo , era un tir in intersectie numai ca asta oprise cu cativa metri mai inapoi pentru a putea fi cu capul tractor perpendicular pe drum ca sa se poate asigura .Asa trebuia sa faca si ala cu cisterna.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Scrie in declaratia amiabila ziua si ora la care s-a intamplat. Nu m-am dus luni seara la politie ca sa declar ca accidentul a avut loc luni diminneata. M-am dus la asigurator, am facut o amiabila si am scris data exacta. Daca si aici am gresit, sa-mi ia permisu'. ce sa mai fac? Deja incep sa cred ca s-a intamplat din cauza mea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bre, vina ta e ca a vrut sa faci o fapta buna, iar asta nu ramane nepedepsita... Pe viitor piciorul pe gat si la politie. Constatarea amiabila e o mare prostie, nu aduce absolut nimic bun victimei.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Catalin, ca sa fac un spirit, ma cunosc de cand ma stiu. N-o sa pun niciodata piciorul pe gat cuiva. Asta sunt. Prost si degeaba, asta e...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu stiu cum de nu si-a dat seama bizonu' de la asigurari sa va trimita in ziua aia la politie... Ce a durat atat?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asta m-a intrebat si politistul. Asta ma intreb si eu. Asta l-am intrebat si pe agent. N-am primit niciun raspuns. Cum n-am primit niciun raspuns nici la "de ce habar n-avea politistul ce trebuie facut cu adevarat". Bine, era de la "politia comunala" si repet, parea cel mai bun baiat din lume. Pentru a cata oara nu mi-am ascultat instinctul?
Bai fratilor, m-a sunat la 20 de minute dupa accident ca sa ma intrebe ce fac si daca mi-e bine sau am nevoie de ceva. Acum imi spune ala ca vrea sa se inteleaga cu politistul, sa-l scoata nevinovat ca sa nu-i suspende permisul de capsunar. Si atunci cine pica vinovat, contrar oricarei evidente? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu mai speriati omul degeaba, daca nu se ducea nici la politie, nici la asigurari avea probleme, ca nu a declarat accidentul. Victoras nu te schimba, fii baiat bun cu toata lumea, mai putin cu janyna
![]() |
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Din seria "Gaboru, pretenu' meu", azi avem episodul "Victoras si fotoliile".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Jul 2010, 14:58) Tu crezi ca daca-l vad pe strada ne luam la bataie? Pe forum toti suntem belea de belea. N-am inteles de ce-a sarit asa de tare-n sus prietenul lui, prieten pentru care inca nu mi-am pierdut simpatia, atata timp cat pe mine ma interesa ce-am de facut, nu ce mi-a urat respectivul, sau traduceri din romana-n romana la uraturi. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nimic nu stii, grecule.
DSC03315.JPG ( Size: 724.09k ) Number of downloads: 644 1 Jul 2010, 15:23: Pe amiabila zice asa: data accidentului, ora, localizare, locul, vatamari corporale chiar daca sunt usoare. Nu mi-a spus nimeni la ce ora sa ma duc la politie, nici macar ca trebuie s-o fac. Abia astazi a aflat agentul de asigurari ce si cum. De ce, nu mai e treaba mea. This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 14:23 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Necunoasterea legii nu poate fi invocata, poate totusi o sa gasiti intelegere acolo. Bafta.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu invoc nimic. Vreau totusi sa-mi repare cazanul. Nu consider ca am pacatuit in asa hal incat s-o dau la ghena iar p-ala sa-l doara-n cuc.
In loc sa ma duc la politie, cum ar fi facut unii cu minte-n cap, l-am asteptat p-ala sa se duca la Ploiesti si de acolo la Targoviste, ca de acolo e. Apoi m-am dus la asigurator. Care asigurator nu mi-a spus nicio clipa ca incalc vreo lege. Nici politistul comunal nu mi-a spus ce lege incalc. Acum, daca am incalcat toate legile tarii, o sa platesc. dar am macar dreptul sa cer asigurarii aluia sa-mi repare masina? This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 14:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Normal ca ai dreptul, nefiind vinovat de producerea accidentului. Eu ma refeream la obligativitatea prezentarii la Politie, in termenul legal. Sincer imi pare rau de ce ai patit, daca iti mai aduci aminte noi am mai vorbit ( oala rotii de rezerva
![]() Si, culmea, la ceva timp dupa impactul in dos, tot din cauza unui tirist a ajuns si a mea dauna totala. ![]() This post has been edited by BZN: 1 Jul 2010, 14:42 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Imi aduc aminte. Mi-ai cerut detalii.
Ideea e asa. 1. Daca ierti pe cineva esti mancat, in 90% din cazuri, chiar de cel pe care l-ai ajutat. 2. Politia comunala nu stie ce atributii are. Sunt convins ca daca eram baut stiau ce sa-mi faca. Asa habar n-au avut. Misto e ca m-a pus sa cer de la asigurator o adresa catre ei, ca altfel nu-mi fac proces verbal. Asiguratorul a spus ca n-a fost el implicat in accident, deci n-are ce adresa sa dea. Tare mi-e ca am intrat in clubul academicienilor. E 01. 07. 2010. Nici nu vreau sa ma gandesc ca face cisternistul "ceva" cu politistul comunal. This post has been edited by Victoras2001: 1 Jul 2010, 14:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
O chestie pe care am patit-o cu RCA-ul : degeaba spune Politia cine e vinovatul, daca nu vrea persoana sa-ti dea polita RCA sau nu declara exact acelasi lucru si ca e de vina la asigurari, asigurarile nu te despagubesc.
Poate sa hotarasca Politia orice, nu poti rezolva decat cu proces. In conditiile astea eu nu prea mai inteleg rolul RCA si al Politiei... ?! Sper sa nu fie totusi si cazul tau.. ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 1. pentru 30 de zile: * depasirea coloanelor de vehicule oprite la culoarea rosie a semaforului sau la trecerile la nivel cu calea ferata; * neacordarea prioritatii vehiculelor care au acest drept; * neacordarea prioritatii pietonilor angajati in traversarea regulamentara prin locurile semnalizate, aflati pe sensul de deplasare; * nerespectarea semnificatiei culorii rosii a semaforului electric; * nerespectarea regulilor privind depasirea; * nerespectarea semnalelor, indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier; * neprezentarea in termen de 24 de ore la sectia de politie pe raza careia s-a produs accidentul soldat cu pagube materiale. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu te contrazic, ca n-am motiv. Da cu "amiabila" cum ramane?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai faci amiabila si o tii pe calea asta, ori te duci la politie in termen de 24 de ore.
Legea e sfanta si pretinde ca nu exista erori in sistemul legislativ roman - cu alte cuvinte probleme ca a ta nu pot aparea. Sfatul meu sa sa te duci la politie si le spui ofiterilor de acolo ce s-a intamplat, inclusiv faptul ca nu ai venit la politie pentru ca ai vrut sa faci amiabila. Le arati si foaia aia galbena daca o mai ai. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu va bazati pe legislatie, e plina de lipsuri.
Exemplu: in caz de necesitate predare permis, aceasta trebuie facuta-n termen de 48 ore. Eu am primit PV de contraventie acasa dupa SASE luni de la infaptuirea crimei. Nu eram in tara la momentul ala, asa ca n-am predat niciun permis. Am suportat consecintele, oricat m-as fi certat cu ei. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ai fujit si ti-or gabjit cu interpolul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am primit o luna-n plus de suspendare.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca citatul respectiv nu mai e valabil. Din moment ce e legal ca impreuna cu celalalt sofer implicat sa facem constatare amiabila.
Totusi ce se petrece daca facem accident, ne hotaram sa facem constatare amiabila, hotaram sa ne intalnim a doua zi la asigurator si respectivul ori nu vine, ori nu vrea sa isi recunoasca vina, etc. Asta e situatia. Eu zic ca nu ar trebui sa fie probleme, personal as incerca sa ma misc totusi cat mai repede, ca sa fie fapta 'proaspata'. Presupun (nu stiu sigur) ca trebuie sa te prezinti cu masina, ceea ce e nasol din moment ce nu e in stare sa se deplaseze pe rotile ei. Stiu caz concret cu un accident (mai putin grav) in care vinovatul avea asigurare la Carpatica si pana la urma nu s-a despagubit nimic. Asta pentru ca acest asigurator e de rahat, speram ca BCR sa nu fie la fel. Insa pe cat studiez mai mult pe atat mi se pare ca amiabila e o mare porcarie, in loc sa aduca avantaje aduce numai dezavantaje (soferilor cinstiti, nu hotilor si teparilor, sau celor care ar merita sa nu mai aiba permis). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:04 |