Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Parca s-a ajuns mai sus la concluzia ca amiabila nu se aplica atunci cand exista pagube "colaterale"...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Amiabila e mama asigurarilor. Folositi-o cu incredere.
Maine ma duc la Politia Rutiera, declar tot si accept orice consecinte. Va tin la curent. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa nu gandesti, daca gandesti sa nu spui daca spui sa nu scrii daca ai scris sa nu semnezi daca ai semnat sa nu te miri
![]() This post has been edited by bion: 1 Jul 2010, 17:37 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(Merced @ 1 Jul 2010, 13:53) Nu stiu cum de nu si-a dat seama bizonu' de la asigurari sa va trimita in ziua aia la politie... Ce a durat atat? si tu acu'.... tu crezi ca pentru ei e o bucurie cand o iau banii invers.... QUOTE(Andy_ACS @ 1 Jul 2010, 16:46) Stiu caz concret cu un accident (mai putin grav) in care vinovatul avea asigurare la Carpatica si pana la urma nu s-a despagubit nimic. cand cautam sa-mi fac RCA la o firma serioasa indiferent de pretul politei, ma luase lumea la misto.... ete na poftim exemplu....... Victoras, inca odata-ti zic, consulta-te cu Klaus si lasa ambitiile |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
In ziua de azi RCA e degeaba, amiabila e favorabila doar vinovatului... Numai CASCO te mai scapa de belele, dar nici ala nu se stie pentru cata vreme...
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu mi se pare normal sa-mi incarc eu Casco-ul cu accidente care nici n-au fost din vina mea, mai ales ca-s niste tarife la RCA de la o vreme, de iti vine sa-ti iei campii.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Sunt multe chestii anormale, dar din pacate foarte reale... Iar cei cu numere de Bulgaria sunt din ce in ce mai multi...
|
--------------------
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Adevarat. Si sunt si multi cu masini inscrise in Romania fara asigurare, sau cu asigurare dar bauti (nu se despagubeste), sau la firme fantoma care nu despagubesc (Carpatica - mi-am promis sa le fac reclama buna cand am vazut cum se comporta), sau de ce sa nu recunoastem se mai intampla sa si gresesti. Casco e bun.
Totusi chiar daca ai Casco nu e deloc normal sa il folosesti in conditiile in care nu sti vinovat, doar pentru ca firma la care are vinovatul RCA face figuri. Sa recunoastem ca in tara asta sunt multe lucruri care nu merg cum trebuie si multi oameni fara bun simt. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da voi credeti ca amu ii cazu sa-i povestiti fiecare ce o mai auzit ca o patit x si y? Musai sa-l bagati in sperieti?
O fost si o declarat accidentu... alalalt o declarat ca-i vinovat, si-o dat cu semnatura ... alea raman si pot fi duse si la politie daca ala se razgandeste si vrea sa se scoata acuma nevinovat. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu e vorba de speriat, ci de pus in garda la ce s-ar putea intampla, caci nici eu nu credeam ca se pot intampla cine stie ce tampenii pana nu a fost o prietena implicata, eu fiind pasager la ea in masina. Daca nu vedeam nu credeam.
Asa ca trebuie sa fii pus in garda, sa te astepti la tot felul de tampenii. Si mai ales sa nu ai incredere in soferul vinovat pe care nu il cunosti si nu stii nimic despre seriozitatea lui. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, Pictoras nu mai zice nimic... Cred ca l-au legat.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De panou...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si-i trag aia bice inmuiate-n tuica pe circa.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
L-a luat DNA ca nu justifica banii de fotolii si ca destabilizeaza economia nationala nelasandu-l pe ala sa circule cu cisterna
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Sau i-au gasit urme de usturoi pe fotolii si l-au bagat la trafic si contrabanda.
This post has been edited by Marty: 2 Jul 2010, 11:24 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
Cei care sunteti in zona organizati o manifesatie spontana de sprijin in fata DNA: Victoras noi te iubim,libertate
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Poate l-a prins viitura si acum se varsa in Dunare.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
In mod sigur nepoata l-a dat in gat. Era ajenta sub acoperire. I s-a inscenat accidentul. Toata chestia are iz politic. Jos dictatura.
Pictoras presedinte ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca-i reclama mascata la logan....cisterna la bord...coafura rezista...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
"Nepoata" cu care era in masina in momentul accidentului era asta:
http://www.mediafax.ro/externe/presupusa-s...a-hari-6464381/ Mai avea si un set de harti cu traseul conductelor de gaz. Dinspre rezervor spre injectoare. This post has been edited by corbex: 2 Jul 2010, 11:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Curva de lux sau milioanara.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Reciproca nu e valabila?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
tribunul |
![]()
|
Adica-i disparut si cu milionara si cu curva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
La universitatea din Gherla?!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
tribunul |
![]()
|
Gata...s-a pronuntat sentinata? ce orar de vizite are?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cica daca plateste cisterna, scapa repede.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Era plina sau goala?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:13 |