Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
El e soferul autobuzului?
![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se vede ca tu nu ti-ai mai dat curu' jos din masina dinaintea lui Victoras.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De la 120 la 112. Si asta e un avantaj.
![]() Nu tu regim, nu tu nimic. Doar am avut bunul simt sa mai reduc putin portiile. Si oricum ma ingrasasem crunt dupa ce m-am lasat de fumat. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
Iti dai seama daca te reapuci ca dai jos inca 10.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
autobuz4mt.jpg
Dupa cum vezi in fata sunt doua usi. Una, da, este pentru sofer, cealalta este in mod normal pentru cei care coboara. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 5 Dec 2010, 13:52) Dupa cum vezi in fata sunt doua usi. Una, da, este pentru sofer, cealalta este in mod normal pentru cei care coboara. Usa din fata e a soferului. Urmatoarea nu mai e chiar asa in fata. ![]() ![]() 5 Dec 2010, 13:56: QUOTE(Victoras2001 @ 5 Dec 2010, 13:53) Sper ca nu se intorc sa te compatimeasca. ![]() This post has been edited by Richelieu: 5 Dec 2010, 13:56 |
--------------------
0.00
%
|
|
Merced |
![]()
|
Bine ti se zice "cardinal"...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca tot ati deviat, sa va spun o faza. Am ramas REALMENTE MUT cand soferul lu' 178 s-a dat jos, a dat lumea laoparte, a rabatat placa de la scara din mijloc si-a ajutat un invalid, in carucior, sa urce. Apoi s-a dat iar jos si l-a ajutat sa coboare. Firesc in alte parti, dar in Romania merita medalie soferul asta.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
Am vazut si eu o faza din asta cu un vatman de pe 41.
|
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
sunteti siguri ca erati in Romania?
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io da. Erau intinsi, de pe zidul Garii de Nord pana la bordura, cativa pisati plini de sanatate, acompaniati de vreo doi rahati ne turcesti. Plus flegmele verzi asezonate cu coji de "samanta".
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Dec 2010, 13:30) Din pacate asta e Romania careia trebuia sa-i urez eu La Multi Ani miercuri, daca e sa ma iau dupa unu' care mi-a jignit parintii fara a-i cunoaste. tu pui la suflet orice mizerie? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Richelieu |
![]()
|
Si eu sunt sigur ca eram in Romania. Faza s-a petrecut in statia in care aurolacul ala cu cascheta, sapca de gabor si fluier, fluiera printre masini si face semn sa treci cand este verde la semafor, apoi cand se face rosu vine la geamul masinii si cerseste o tigara.
|
--------------------
0.00
%
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Dec 2010, 10:57) [...]Acolo erau inca doi inspectori, un comisar sef si un agent foarte cunoscut mie de la Politia Comunala Merei. ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Strategia politistilor a mers mai departe decat crezi tu. Agentul la care faceam referire, nu e cel care trebuia sa-mi rezolve cazul, ci unul mult mai vechi in Politia Merei. Chiar "ma tragea de limba" cu privire la actiunile colegului sau. Se facea ca habar n-are cine-i ala. Cand i-am spus sa taca dracului, ca-l chem pe "prietenul" lui in civil si-n penal, n-a mai scos o vorba. A fost cel putin interesanta pauza creata dupa ce i-am intrebat de ce n-a actionat politistul lor timp de 5 luni. Am presupus ca atata timp cat se strofoca sa-mi rezolve problema, sunt cu musca pe caciula. Dupa cum v-am mai spus mai sus, nu ma mai intereseaza vinovatul. Vreau sa-mi dea banii pe masina.
Romania nu e tara in care sa-ti cauti dreptatea si s-o si obtii. Sau, ma rog. S-o obtii gratis. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Victoras ai toata stima mea, pt. ca te lupti si nu ai cedat.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Richelieu |
![]()
|
Dupa ce rezolvi problema sa mergi sa-l flegmezi pe boul ala cu cascheta din Merei.
|
--------------------
0.00
%
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
pa' ciare, poa'-l da p'ala cu capu' de vre-o borna kilometrica sh-o ia de la capat cu al 3lea element implicat.....
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
iulianv |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 7 December 04 From: Pascani - Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310Li
- IS 04 XYH
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pai SC pare sa-si vrea banii pe poarta distrusa, dar semnul de parcare al lui Victoras e deja ceaun si nu l-a revendicat inca nimeni.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-a sunat inspectorul de daune. Totul e ok. Ha. Ce chestie. Ce greu a fost...Pe politistul de la Merei, 6 luni, legea nu l-a lasat sa-mi dea dezlegare. Apoi, am primit dezlegare de la Inspectoratul Judetean si de la Politia Municipiului. Dezlegare semnata, cu manuta lor, de ambii comandanti. De aici, concluzia de bun simt e ca cele doua institutii au incalcat legea.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2011, 11:42 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Elodia a fost gasita
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si acum ce urmeaza? Repari frigiderul sau e dauna totala?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intii i-o repara. Dupa aia il pun sa duca 200 de km o canapea si doua scaune. Daca rezista, ramine asa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Mda, am citit povestea pe sectiunea de specialitate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:29 |