Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jan 2011, 10:39) ...desi eram destul de curios sa vad cum da cu cuartzu'. Ajunge, ii platesc, deschid usa, dau sa cobor si aud un "uiiiiiteeeeee" d-ala care exprima fericirea in persoana. Ma uit si ce vad? Scoate o sarmulita care avea ceva pe ea. Condensatori... habar n-ama ca nu stiu d-astea. O pune-n stanga aparatului, in lateral si ca prin minune se reseteaza prostu. Arata iar suma pe care o vazusem afisata la urcarea-n masina. Atunci m-am lamurit. Daduse cu cuartzu'. ![]() Vezi ca era si pe la stirile prosteve chestia asta. Cica "aprinzatorul" de la brichetele cu cuart reseteaza aparatul de taxat. Cat o fi de adevarat nu stiu, dar din stirea aia reiesea ca multi soferi practica asta. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cre' ca merge resetat si kilometraju' la Logan, SBP !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
La mine nu-i nevoie. Are 50 000. Io trebuie sa-l dau inainte.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Adaugi si kilometrii elicopterului.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
avantime2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 11 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Jan 2011, 11:25) Pana la urma a ramas sa faca ala un audatex, daca am retinut bine. Atata timp cat i-am spus c-o repar, sa trimita audatexul sulii la bucuresti si sa ceara ok-ul, ca io n-am ce-i face. Asta-i blestemu' lu Janyna. Bine ca nu e blestmu ala de s-a lipit de sony, ca era dauna totala acum. |
--------------------
renault
avantime
2000
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io tot stau si ma gandesc ce curva proasta-i Janyna, ca nici sa blesteme nu stie.
Apropo. Sa mor in chinuri daca mint. Ieri seara, eram in 178, pe Fluviului. Era o curva in sutien si chiloti. D-aia de piele, negri. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 Jan 2011, 20:52 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io sincer sper sa nu trag cu spatele cit ai tras tu cu masina!!!
P.S>: Iar ai baut, porcule! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ai umbla prin fluviu imbracat?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
avantime2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 11 ![]() |
Cu sau fara blesteme, Dumnezeu e sus si vede. Cum l-a vazut pe Sony/richelieu si Victoras, te-o vedea si pe tine mai marty.
|
--------------------
renault
avantime
2000
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da ia da tu o ochiada prin cele cateva luni in care n-am scris nimic, iar papagalul ala care vrea sa scape de onanie cu ajutorul internetului, ma ataca sistematic. Sau chiar tu esti papagalul?
Sa vezi cand te-o vedea pe tine, melc amputat. Da. Dupa halul in care scrii, tu esti. Filoxera! This post has been edited by Victoras2001: 12 Jan 2011, 12:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
avantime2000 tu a cui dumnezo de clona mai esti?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
La halul in care se plange si-l implora pe Dumnezeu sa-i rezolve problemele de pe forum, nu ti-e clar?
![]() Asta vara, cand n-am mai scris, mi-a pus in carca toate clonele de pe forum. Ca-l manca-n cur. Cand am intrat si am facut misto de el, in loc sa-mi raspunda cu aceeasi moneda, mi-a dat report si s-a rugat la Dumnezeu sa-mi mearga prost. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 12 Jan 2011, 13:10 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Becali?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Sinaxis?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am pariat pe elucubrantul ionercinci.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E patetic personajul. Si mai patetic e, insa, doftoru'. Nu m-am intersectat in viata mea cu el, n-am schimbat nicio parere, dar a tinut mortis sa-mi spuna ca, desi nu ma inghite, imi da dreptate. Atunci am aflat io de ce nu mai dormeam bine noaptea. Nu "ma inghitea" medicul de la dispensarul din Deva.
This post has been edited by Victoras2001: 12 Jan 2011, 13:14 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
Nici eu nu am inteles de ce nu ma inghite doctorul desi nu ma intersectam cu el.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Totusi hai sa lasam mortii in pace. Aici vorbim de cum mi-am luat-o de la cisternist, nu de la doftor.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
Stii tu sigur ca i-a murit doctorului? S-a spovedit janyna?
|
--------------------
0.00
%
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Jan 2011, 14:13) E patetic personajul. Si mai patetic e, insa, doftoru'. Nu m-am intersectat in viata mea cu el, n-am schimbat nicio parere, dar a tinut mortis sa-mi spuna ca, desi nu ma inghite, imi da dreptate. Atunci am aflat io de ce nu mai dormeam bine noaptea. Nu "ma inghitea" medicul de la dispensarul din Deva. Doftoru' nu te-nghite pen'ca ai zis ca nu mai dai spaga. Cu unii doctori nu trebuie sa ai o problema, au ei cu tine daca nu plasezi bistarii la momentul oportun. This post has been edited by zanzie: 12 Jan 2011, 13:38 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Jan 2011, 11:38) Eu ma bag in afacere daca merge la repartitoare! 64.gif QUOTE(corbex @ 11 Jan 2011, 13:10) La repartitoare cred ca merge cu ultraviolete de sters epromuri ![]() cica alea sunt compatibile cu niste cuburi de gheata ![]() QUOTE(Victoras2001 @ 12 Jan 2011, 13:19) Totusi hai sa lasam mortii in pace. Aici vorbim de cum mi-am luat-o de la cisternist, nu de la doftor. ![]() poze sa vedem cum se renaste bestia... ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
M-a sunat ala de la service. N-o repara, ca ei nu repara masini romanesti, ca nu le mai iese nimic. L-am intrebat cum de nu-i iese nimic, atata timp cat BCR le-a dat ok-ul pe audatex si mi-a replicat ca au niste contracte, trebuie sa dea 30% discount si nu le iese nimic. Nu inteleg nici mort care e ideea. Cum nu pricep de ce n-au stiut de la bun inceput ca n-o sa le iasa nimic, sau ca nu repara masini romanesti, desi am mai vazut astfel de cazane pe acolo.
Daca tu ceri un ban, iar Bcr ti-l da, de ce nu-ti iese nimic? L-am sunat pe inspectorul de daune. Mi-a spus ca vorbeste cu patronul (acum lucreaza la mercedes/hyundai). Culmea e ca mi-a spus c-a vrut sa-mi zica s-o aduc la el, da a preferat sa nu se bage. Io am tot insistat cu service-ul ala, pentru ca era super ok cu ceva timp in urma. Dar se pare ca orice minune dureaza 3 zile. In sfarsit, ei s-au ales c-o oglinda si cu un bec de far, eu cu nervii. ![]() Asa om prost n-ati mai vazut voi. Ar trebui sa va faceti poze cu mine. Mda. A vorbit, o repara. Consilierul de la ElcarGid abia asteapta sa-mi recomande un service si-o platforma ( a patra). Pana acum am ras, dar deja ma apuca sila. This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2011, 15:58 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.012 Joined: 23 July 09 ![]() |
Intr-un sistem cea mai slaba veriga este factorul uman.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Victoras, eu am o vaga banuiala ca service-ul si asigurarile au facut un blat pentru a-ti subevalua valoarea daunei. Dosarul s-a intocmit, iar acum urmeaza reparatia, dar cei din service nu sunt prosti sa ti-o repare pe banii la care au evaluat dauna.
|
--------------------
0.00
%
|
|
GabyDSN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 29 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Ai grija victoras cu ei sa nu te tina prea mult
![]() 20 Jan 2011, 18:01: Si ma intreb cum a ramas fotoliu ala acolo ![]() This post has been edited by GabyDSN: 20 Jan 2011, 18:01 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002
- VIP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Fotoliul ala a ramas acolo pentru ca Victoras, responsabil cum e, si-a pierdut 9 minute din viata pentru a-l lega.
![]() Pai de ce au subevaluat dauna cand stiau ca tot va trebui s-o repare? Ei nu inteleg ca Victoras e un fel de Miyagi, asa, mai mic. Am sa le tulbur linistea sistematic. Pana o sa-si ia adio de la viata. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2011, 19:04 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ca sa ii pedepsesti pune-o pe Rodi sa iti scrie reclamatiile
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deci nuuuuuuuuuuuuuuu...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2011, 19:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:15 |