Accident, mi-am luat-o.
![]() ![]() ![]() |
Accident, mi-am luat-o.
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Esti printre cei mai simpatici hodorogi.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 20 Jan 2011, 11:47) Asa om prost n-ati mai vazut voi. Ar trebui sa va faceti poze cu mine. Dar avem poze cu tine!!!! cocalar.JPG ( Size: 1.45mb ) Number of downloads: 762 QUOTE E bine ca te apuca sila INAINTE de scandal. Io dau brusc din ris si vorba buna in "ba prostule, tu faci misto de mine?" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Auzi bai, acesta, de cand ai tu permisiunea mea sa pui poze cu mine pe forum?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Te aflai in spatiu public.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca foloseai o camera ca lumea, vedeam si elicopteru'.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aia e padurea mea, nu-i spatiu public.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Miemi place ghiulurile si lanturile lu' domnu' Victoras
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Tie ti-e ciuda ca n-ai banii mei, calicule.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Totusi, dupa atitudinea profund patriotica si stickerul din geamul lateral, s-ar putea sa fi facut io o confuzie iar ala sa fie Nelu Balosu, nu Pictoras nervosu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
De cānd faceži publice pe privat pozele userilor bre? Vć dau riport!
|
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da-mi si mie vreo 2 kg, dar mai copt
![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Žie nu, cć eŗti gay! ...... dragć
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Voi ati retinut ca daca o repara skoda, nu le iese nimic, iar mertanu' nu are problema asta?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ce te mira ai uitat de alianta reno mergedes.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aia de la ElcarGid (iar acum ii fac antireclama) au pus ochii pe ea. M-a sunat toata vara unu' de acolo, cum c-o cumpara el. Nu mai vreau s-o cumpere nimeni. Daca tot am fost prost, macar sa fiu pana la capat. O vreau reparata, si bine. Nu stau, dupa 6 luni, sa cumpar una mai lovita si la bani mai multi. Plus ca acum, chiar au reusit sa ma enerveze cu nervii. S-ar putea sa le cam iau mortii in cenzurat, in functie de poze. Ca, dupa cat am patimit, parca n-as vrea sa dau la o baba fara dinti.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
avantime2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 7 January 11 ![]() |
|
--------------------
renault
avantime
2000
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mult mai mult decat tine.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
corbex |
![]()
|
Nu dom'le, citi bani ti-a luat! Vrea omul sa stie daca mai pastreaza maruntul pentru Peco.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai io ce spun? Mi-a luat mult mai multi bani decat ea. Ce vrei, ea era-n foame...
This post has been edited by Victoras2001: 22 Jan 2011, 13:00 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
A dat Domnul. Ieri am fost si-am luat cazanul. Cu cateva exceptii, sunt multumit.
Nu mi-au schimbat janta din dreapta fata (in poza se vede clar ca-i lovita, iar eu am inlocuit-o cu rezerva pentru a putea misca masina.) Am gasit-o-n portbagaj, neatinsa. N-am de gand sa ma duc iar acolo, asa ca o sa incerc sa gasesc una pe la vulcanizari, sau s-o repar p-asta. Nu prea mai mergea maneta de semnalizare si nu prea inteleg de ce, pentru ca interiorul era intact. Acum parca a inceput sa-si mai revina, dar tot nu merge ok. Nu sta singura pe semnal, trebuie s-o tin cu degetul. O fi de la prea mult stat degeaba, desi am gasit masina in service cu capacul da la blocul de lumini scos. Ei ziceau ca se blocase semnalizarea (la ce dracu le trebuia asa ceva in curtea serviceului? ![]() Ce m-a enervat cel mai tare a fost faptul ca mi-au spus ca nu pot vopsi toata masina. Am zis sa vopseasca ce pot si apoi ii dau un polish. Ei bine, au vopsit-o toata, mai putin capota si spoilerul fata. Puteau dracu' sa-mi dea un telefon, ca plateam capota si aveam toata masina revopsita. Plus ca are si vopseaua sarita. ![]() Au schimbat un amortizor pe spate stanga. Io stiam ca-i bine sa fie inlocuite ambele, numai ca n-am lovele acum. In afara de punte, care e originala, restul pieselor sunt noi dar luate de pe te miri unde. Cat or tine Dumnezeu stie. In rest merge ok. Au facut geometria si acum e mult mai precisa directia. Am fost azi la un ITP, am cautat-o bine de tot. Mi-a zis ca "te pasc capetele de bara, dar nu-i inca problema ca abia e sesizabil". In rest e ok peste tot. M-am uitat si eu pe sub ea. Pare totul in regula. Per total, dupa cate am patit, ma declar multumit si ma rog sa nu mi-o fure sau sa nu ma pocneasca vreunu cu nr de bulgaria sau asig la Carpatica, pana luni, cand vreau sa-i fac casco. 1.JPG ( Size: 276.12k ) Number of downloads: 441 2.JPG ( Size: 338.38k ) Number of downloads: 394 3.JPG ( Size: 382.2k ) Number of downloads: 368 4.JPG ( Size: 307.78k ) Number of downloads: 358 11__1600x1200_.JPG ( Size: 131.15k ) Number of downloads: 185 12__1600x1200_.JPG ( Size: 130.38k ) Number of downloads: 219 13__1600x1200_.JPG ( Size: 119.81k ) Number of downloads: 209 14__1600x1200_.JPG ( Size: 204.41k ) Number of downloads: 179 15__1600x1200_.JPG ( Size: 252.12k ) Number of downloads: 164 16__1600x1200_.JPG ( Size: 111.37k ) Number of downloads: 174 17__1600x1200_.JPG ( Size: 134.24k ) Number of downloads: 186 This post has been edited by Victoras2001: 3 Mar 2011, 13:41 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
corbex |
![]()
|
O s-o examinam cu grija, cu paharu-n mina si cu bricegele si surubelnitele in buzunare, la Voineasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nici n-a durat aproape un an toata povestea asta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, vezi ca ti-au dat-o fara capace la roti.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu ma, le-a pus capace la butoaiele cu borhot acum mult timp.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Sunt in portbagaj, sparte.
![]() Are careva idee cat e o janta SH? Ca parca n-as vrea sa fac pana prin mijlocul campului si in loc sa pun rezerva sa chem platforma. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Merced |
![]()
|
Poate-ti fac eu rost de una, da' cu cauciuc cu tot.
Da' de ce nu o indrepti p-aia veche si o tii de rezerva? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa i-o dai la Voineasa, ca parca vad ca apare ceva urgent.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
E cam lovita. Ma duc maine si incerc sa vad daca se poate indrepta. Mi-e sa nu coste mai mult decat face. Da si astia jegosi. Pana n-a facut asigurarea o marlanie nu s-a lasat. Plus ca daca va uitati pe hartii, le-a taiat alora din service niste bani pe motiv ca nu stiu ce protectie de plastic de la roata (pe sub masina) era rupta, nu s-a rupt in accident. Asa au visat ei, ca masina era impecabila inainte de buseala. Ma gandeam ca ma vor pune pe mine sa le platesc diferenta si ma pregateam pentru spumele de rigoare. Dar n-au facut decat sa se planga si atat. Plus ca, saracu' ala de s-a ocupat de ea, mi-a pus de la el oglinda dreapta si becul din far (furate in marele service ElcarGid Bz). Cand l-am intrebat cat vrea pe ele a inceput cu "lasati, nu-i problema, tra la la". Stia ca ma jurasem sa nu mai dau nimic la nimeni.
![]() ![]() Plec cel tarziu sambata din Bucuresti, asa ca maine trebuie sa rezolv problema. Ori o repar p-a mea si-o tin rezerva, ori iau alta SH. This post has been edited by Victoras2001: 3 Mar 2011, 15:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:44 |