Problema NEREZOLVATA DACIA1300, se opreste motorul in mers
![]() ![]() ![]() |
Problema NEREZOLVATA DACIA1300, se opreste motorul in mers
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
ai tava aceea de protectie sub carburator? ai toate garniturile sub carburator,mai ales cea de textolit sau din ce-o fi ea montate cum trebuie? e posibil sa-ti faca vapor-look adica din cauza caldurii degajate de galerie,benzina din cnc se evapora si se produce un fel de dop de presiune care nu mai lasa benzina sa treaca pe unde trebuie si-ti taie pur si simplu alimentarea... ar mai putea fi bobina de inductie care are un scurt pe undeva dar care nu apare decat cand se incalzeste. Cand ti se mai opreste,vezi cat e de calda bobina trebuie sa fie calda bine dar nu chiar sa nu poti tine mana pe ea. Poti scoate fisa principala din capacul delco si o pui cam la 1cm distanta de motor si dai la automat . Daca da scanteia ok inseamna ca-i din carburatie. Bafta!
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
sebymesteru |
![]()
|
![]() Membru rigid Group: Members Posts: 782 Joined: 31 May 09 From: Sfantu Gheorghe-Covasna ![]() |
eu am citit ce scria mai sus maho: MERGE SI APOI SE OPRESTE MOTORUL IN MERS BRUSC, DAU LA AUTOMAT CARE SE AUDE SI NIMIC. TREBUIE SA STEA PE LOC 5 - 10 MINUTE SI APOI PLECA CA SI CUM NU S-A INTAMPLAT NIMIC.
|
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
- CV 15 REA Mecanica e la fel ca muzica. Muzicanti sunt multi,artisti...mai putini.
|
|
maho |
![]()
|
Aia era prin 2010, s-a rezolvat cu sfatul lui rodi...acum probabil trebuie incalzit motorul ceva mai bine, mai ales dimineata pe racoare.
|
--------------------
Dacia
1310
|
sebymesteru |
![]()
|
atunci scuzoaiele mele,n-am citit tot topicul
![]() |
--------------------
Dacia/Mazda
1310/1410 M6
1988/1996/1999, 2007
|
|
vincere |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 25 June 10 From: IASI ![]() |
Era sarit partial burduful de la la filtru de aer, cred ca imi tragea pe acolo praf (au facut astia santier in centru Iasului). Am schimbat burduful si cotul de plastic de la gura de aer a carburatorului. Am facut o spalare de carburator si marit putin din surubul de emulsie relantiul, chit ca se aude mai turata (inainte era jos de tot cu turatia undeva cred spre 750 rot/min dupa auz). Vad ca nu se mai opreste la relanti. Sa o las asa mai turata iarna ? sau sa incerc sa o aduc iar la turatia minima ? (vara eram obisnuit sa o aduc din surubul clapetei si cel de emulsie pana o auzeam torcand foarte usor, uneori putin perceptibil si pentru pietonii neatenti pe stradutele fara trafic). Cum e mai bine ?
|
--------------------
DACIA
DUSTER 1.2 TCe, 125 CP, 4x4, E6
2015
- IS31DIO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 01:23 |