DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Soferi care nu inteleg indicatoarele, topic mutat de la diverse

eXtenSion
post 4 Jul 2010, 10:21
Post #91

Membru autentic

Group: Members

Au verde cand au verde cei de pe strada din stanga ta. Strada pe care vii tu e cu sens unic, deci nu are niciun sens sa aiba pietonii verde cand ai tu verde.

Uite o alta vedere a intersectiei in poza atasata. Cu albastru sunt sensurile unice de acum, cu alb am pus trecerile pietoni, ca nu am gasit poza cu intersectia dupa finalizarea "renovarilor".

This post has been edited by eXtenSion: 4 Jul 2010, 10:40

Attached thumbnail(s)
intersectie.jpg ( Size: 428.59k ) Number of downloads: 391

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tribunul
post 4 Jul 2010, 13:04
Post #92

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(eXtenSion @ 4 Jul 2010, 11:21)
Au verde cand au verde cei de pe strada din stanga ta. Strada pe care vii tu e cu sens unic, deci nu are niciun sens sa aiba pietonii verde cand ai tu verde.
*

Este ilogic sa dai verde la pietoni atunci cand dai verde la masinile de pe un drum cu prioritate.
Probabil meseriasii de la primarie si cei de la uti stiu mai bine.

Ca sa fluidizezi traficul la masini, eu as da verde la pietoni cand au verde masinile de pe drumul cu cedeaza, adica pe unde este traficul mai mic.
Iar cand au verde masinile de pe drumul cu prioritate as pune rosu la pietoni.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
eXtenSion
post 4 Jul 2010, 15:06
Post #93

Membru autentic

Deci pietonii au verde sa traverseze strada cu prioritate cand strada cu prioritatea are rosu. In acel moment pietonii care vor sa traverseze strada mica au rosu. Si invers. E perfect logic.

--------------------
+
bion
post 5 Jul 2010, 17:19
Post #94

Membru autentic

From: TM

QUOTE(corbex @ 3 Jul 2010, 18:27)
Tu ai apucat si Pobeda, astia mai tineri nu stie...
*

Si aia ca si Moskoviciul erau tot Opiel biggrin.gif
Me uit la poza si ma gandesc finu-Falca ce cauta in gropanu` ala;palinka de la ai treispe ghenerali biggrin.gif
OFF TOPIC Cum paralizezi circulatia in Arad. R: Deraiezi un tramvai la Podgoria smile.gif

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
+
evergreen
post 21 Jul 2010, 23:56
Post #95

Membru incepator

bai nene am scris povestea cu intrebatul autoritatilor ce erau fix in spatele meu pe topicul cu ce am gasit in Ro...
treaba e ca prima data cind am venit in Arad am prins sensul acestor strazi ca si acum cu deraierea traficului din cauza podului Traian
treaba e ca ....nu imi amintesc sa fi fost idiotenia asta (semafor dreapta + verdele intermitent) cind era sensul ca acum
LE: nu are sens sa aduc in discutie ca onor aradenii injurau de mama focului ca au rasucit sensurile aiurea (cel putin cu strada asta)

si taximetristii aia ce stau pe Revolutiei...poate ati uitat cum stateau coloana pina pe Balcescu de nu puteai sa virezi stinga pe linga teatru?!?!? in ultima vreme mai vedeam cite un politist ce avea pv si scria de zor....

This post has been edited by evergreen: 21 Jul 2010, 23:59

--------------------
vw golf 4 2002 - definitiv
+
eXtenSion
post 22 Jul 2010, 14:28
Post #96

Membru autentic

Pai da, asa e, oamenii injura si dupa se gandesc daca e bine sau nu ce s-a facut. Eu cunosc personal o droaie de oameni care injurau de mama focului ca s-au schimbat prioritatile de la boul rosu de vreo 3-4 ori. Erau nemaipomenit de ofticati, dar nu tinea niciunu cont ca tot centrul era in reparatii si strada care primise prioritate prelua traficul ce venea prin centru. Iar apoi cand s-a terminat a pierdut prioritatea din nou, pana a intrat in reparatii sensul giratoriu de la boul rosu.

Si, inainte, nu era rosu + verde pe acea strada pentru ca nu era asa nevoie de eficientizare a traficului. Acum ca strada din continuarea podului decebal e doar sens unic inspre pod, nu mai contribuie si ea la traficul care duce dinspre pod spre centru. Asa ca micuta asta de strada preia mai mult trafic si de asta e semaforul acela cum e. De ce crezi ca la intrarea pe acea strada e aproape in fiecare zi un politist ce dirijeaza? Pentru ca e mult mai solicitata ca inainte.

--------------------
+
Markos
post 22 Jul 2010, 14:51
Post #97

fost programator

From: Scursurești Vale

ce chestie, are Geoana giratoriu în Arad nedumerire.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
evergreen
post 22 Jul 2010, 15:21
Post #98

Membru incepator

QUOTE(eXtenSion @ 22 Jul 2010, 14:28)
De ce crezi ca la intrarea pe acea strada e aproape in fiecare zi un politist ce dirijeaza? Pentru ca e mult mai solicitata ca inainte.
*

pentru ca nu ai vizibilitate si masinile merg cu viteza destul de mare, fiind asfalt bun, chiar daca acolo e si o trecere de pietoni smile.gif

cind nu e acolo politistul sint cioburi imprastiate pe jos...

strada e solicitata pin' la politist, pt ca sint si cei ce merg spre Boul Rosu; mai departe merg aia care mergeau si inainte in zona centrala smile.gif

--------------------
+
bucatzel
post 22 Jul 2010, 15:28
Post #99

Membru plictisit

Group: Moderatori
From: Timisoara

QUOTE(Markos @ 22 Jul 2010, 15:51)
ce chestie, are Geoana giratoriu în Arad nedumerire.gif
*

ejti defect.

A doua oara pe acelasi topic imi trimiti cafeaua la intalnire cu monitorul.

--------------------
Dacia 1300 1981 - 3-SB-2608
Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
+
corbex
post 22 Jul 2010, 15:31
Post #100

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(evergreen @ 22 Jul 2010, 16:21)
.... sint si cei ce merg spre Boul Rosu; mai departe merg aia care mergeau si inainte in zona centrala smile.gif
*

Ce de lume se duce la Geoana sa-si prezinte omagurile !

This post has been edited by corbex: 22 Jul 2010, 15:57

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
evergreen
post 22 Jul 2010, 15:32
Post #101

Membru incepator

bre, asa ii zice la zona aia dinainte de a fi Geoana asa de cunoscut laugh.gif

--------------------
+
eXtenSion
post 22 Jul 2010, 15:59
Post #102

Membru autentic

Ever - eu vbeam de strada cu semaforul, tu nu stiu despre ce strada vorbesti. Cea cu semaforul nu era niciodata dirijata "manual" inainte de inceperea repararii podului.

This post has been edited by eXtenSion: 22 Jul 2010, 16:00

--------------------
+
evergreen
post 22 Jul 2010, 16:43
Post #103

Membru incepator

tot aia e strada...si intersectia unde sta polis e decebal cu unirii

Attached thumbnail(s)
untitled.JPG ( Size: 93.02k ) Number of downloads: 230

--------------------
+
eXtenSion
post 22 Jul 2010, 22:28
Post #104

Membru autentic

Eu am fost la moise nicoara 8 ani si nu a stat vreodata politia sa dirijeze traficul acolo. Nici de cand am terminat nu am vazut vreodata politia stand pe-acolo.

Tu vezi politia si unde nu e. tongue.gif Poate si de acel semafor ai intrebat un politist inexistent, un miraj. biggrin.gif E canicula, deci esti scuzat. happy.gif

This post has been edited by eXtenSion: 22 Jul 2010, 22:29

--------------------
+
evergreen
post 23 Jul 2010, 07:04
Post #105

Membru incepator

eu am spus ca a stat acolo politie???
inainte puteai merge drept dupa ce coborai podul si faceai stinga pe decebal; daca mergeai spre centru o luai pe unirii
acum bucata pina in decebal inghite tot traficul si pt centru si pt Boul Rosu...si daca nu sta acolo politia coada ar fi pina la pod, pt ca unora le e greu sa faca un mic ocol doar ca sa ajunga in acelasi loc

tu vorbesti de canicula din experienta 052.gif ??? nu vezi ca nu (vrei sa) intelegi ce scrie cineva, doar din cauza ca are sub cur alta masina si e din alta zona??? (e explicabil asta, cunosc bine mentalitatea unora din zona....)

ca sa citez din "vedete" ai "o atidudine inferioara de superioritate" fara sa ai nici o baza.
down.gif

--------------------
+
eXtenSion
post 23 Jul 2010, 20:33
Post #106

Membru autentic

QUOTE(eXtenSion @ 22 Jul 2010, 14:28)
Acum ca strada din continuarea podului decebal e doar sens unic inspre pod, nu mai contribuie si ea la traficul care duce dinspre pod spre centru. Asa ca micuta asta de strada preia mai mult trafic si de asta e semaforul acela cum e. De ce crezi ca la intrarea pe acea strada e aproape in fiecare zi un politist ce dirijeaza? Pentru ca e mult mai solicitata ca inainte.
*

QUOTE(evergreen @ 22 Jul 2010, 15:21)
pentru ca nu ai vizibilitate si masinile merg cu viteza destul de mare, fiind asfalt bun, chiar daca acolo e si o trecere de pietoni smile.gif

strada e solicitata pin' la politist, pt ca sint si cei ce merg spre Boul Rosu; mai departe merg aia care mergeau si inainte in zona centrala smile.gif
*

QUOTE(evergreen @ 23 Jul 2010, 07:04)
eu am spus ca a stat acolo politie???
inainte puteai merge drept dupa ce coborai podul si faceai stinga pe decebal; daca mergeai spre centru o luai pe unirii

ca sa citez din "vedete" ai "o atidudine inferioara de superioritate" fara sa ai nici o baza.
down.gif

Ia mai citeste ce ai scris, ca vad ca tu intelegi chiar tot ce vbim, spre deosebire de mine. Ma contrazici cand zic ca sta politistul acolo pt ca e traficul mai mare si zici ca e din cauza drumului bun, iar cand iti spun ca nu e din cauza asta, ca inainte nu statea politia acolo, desi era drumul bun, ci e din cauza traficului mai mare, ma contrazici si zici ca e din cauza cresterii traficului. Deci esti nemaipomenit!

Si da, experienta caniculei e cu cei ca tine. Ai ajuns sa ma contrazici spunand exact ce spuneam si eu. Dar tu intelegi si eu am o atitudine gresita fata de cei ca tine. wacko.gif

--------------------
+
evergreen
post 23 Jul 2010, 21:58
Post #107

Membru incepator

cred ca trebuia sa mai stai niste ani la moise nicoara si sa mai frecventezi ore de lb romana, dar nu pe partea unde bate soarele...

inca o data:
1. polis sta in intersectia aia pt ca traficul pina in acea intersectie este sa zicem dublu, ca preia si pe cei ce inainte mergeau pe Balcescu pt Boul rosu si atit; spre semafor merg aia care mergeau si inainte, deci nu are legatura cu semaforul, cel putin legatura pe care o vezi tu
2. polis sta acolo de cind au revenit la sensul asta de mers
3. dupa asfaltarea lui Decebal, viteza de rulare a crescut asa ca fitipalzii dau cox
4. polis pune frina fitipalzilor ca sa treaca schumacherii spre centru sau spre boul rosu
5. daca lasau prima bucata din Balcescu cu 2 sensuri, nu cred ca era nevoie de acel polis pt ca astia se intilneau la semafor
6. inainte de schimbarea sensului nu am vazut in acea intersectie sa stea un polis (ce e drept, e vizibilitate un pic mai buna)
7. din cauza de trafic aglomerat sta acolo polis (la alte ore nu cred ca este)

mai clar de atit nu ma mai agit sa scriu iar de desenat nici atit, pentru ca nu are rost... oricum rastalmacesti si interpretezi la bunul plac....
culmea ca lucrez cu unguri si aia inteleg limba romana....

O alta idiotenie din acest minunat oras e la intersectia radnei cu pasunii; semaforul functioneaza pe intermitent cind e traficul in floare, se aduna cite 6 7 masini din cauza ca unii vor sa treaca pe celalalt sens si la mijloc sint liniile de tramvai (deci frina si trecut incet peste ele) si full functional cind abia trec 2 3 masini pe radnei

--------------------
+
Markos
post 23 Jul 2010, 22:14
Post #108

fost programator

From: Scursurești Vale

QUOTE(evergreen @ 23 Jul 2010, 22:58)
se aduna cite 6 7 masini

Dumnezeule! Se blocheaza Aradul!! ohmy.gif

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
eXtenSion
post 24 Jul 2010, 14:17
Post #109

Membru autentic

evergreen - eu nu-mi mai bat capul cu tine. Tu efectiv acum zici ce am spus eu si mai ai si tupeul sa pretinzi ca sunt ideile tale. Iar acea strada avea pe acea portiune asfalt la fel de bun dintotdeauna. Era prost doar in dreptul romtelecom, adica la 2 strazi departare de intersectia aceea. Deci cine voia sa mearga repede pe-acolo o putea face si inainte.

Cat despre limba romana, eu am fost cat de cat domn si nu m-am legat de faptul ca tu habar nu ai sa scrii corect. wink.gif Asa ca relaxeaza-te si mergi la o tura cu tovarasii sa te limpezesti.

Si mai ceva, ca sa nu ramai ... Chiar daca ai avea vizibilitate cu tonele si nu ar fi cel mai superb asfalt acolo, tot asa ar sta politia, din cauza cresterii traficului. Asa ca degeaba tot aberezi, cu cioburi si alte elemente SF din mintea ta, ca singura cauza pentru dirijarea traficului acolo de catre politie si pentru existenta acelui semafor e inchiderea podului traian -deci preluarea traficului de pe podul suprasolicitat D. Asta ti-am zis de acum 2 zile sau de cand. Mai si zici ca strada dinspre pod spre centru e sens unic acum, dar faptul ca strada cu semaforul preia si traficul de pe cea din continuarea podului nu mai accepti si tot o tii ca nu e solicitata suplimentar decat pana la politist. In fine, deci nu calitatea asfaltului, nu coxul pe care-l dai tu pe-acolo, nu alinierea planetelor, nu altceva cauzeaza dirijarea manuala. Sper ca te-ai lamurit si ai ce sa le spui prietenilor cand mai stati la seminte pe scari.

Sau tu crezi ca, at. cand se repara centrul, de aceea statea politia in intersectie la podgoria ca dadea lumea cox prin sensul giratoriu, fiind asfalt bun? radmasa.gif

In fine, nu mai am chef de cearta. Daca ai inteles ce am vrut sa spun bine, iar daca nu... atunci poti repeta ce am spus, din nou, si sa zici ca e ideea ta.

This post has been edited by eXtenSion: 24 Jul 2010, 14:41

--------------------
+
evergreen
post 17 Aug 2010, 06:53
Post #110

Membru incepator

QUOTE(eXtenSion @ 24 Jul 2010, 14:17)
Sau tu crezi ca, at. cand se repara centrul, de aceea statea politia in intersectie la podgoria ca dadea lumea cox prin sensul giratoriu, fiind asfalt bun? radmasa.gif

exact de asta, sa ii cronometreze, eventual...
http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/ne...100811-05512233
http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/73...100813-05392198

--------------------
+
yhattori
post 17 Aug 2010, 15:42
Post #111

*

hai bre, dati mina si impacati-va. ma doare sufletul sa vad doi aradeni certindu-se in loc sa-i spurce pe timisoreni.

--------------------
* * *
+
bion
post 17 Aug 2010, 16:12
Post #112

Membru autentic

Numai ca cel putin unu din aradeni s-a mutat la oras la Timisoara tongue.gif

--------------------
+
bucatzel
post 17 Aug 2010, 16:16
Post #113

Membru plictisit

Si pe mine ma doare sufletul... mai ales ca am povestit cu lux de amanunte acu cateva zeci de posturi ce-i in minunea aia de intersectie.

Da' pentru asa prostie nici eu n-as lasa pe vreunul sa scape ieftin
QUOTE(evergreen @ 22 Jul 2010, 16:21)

*

Apropo, s-a pus si in Timisoara semafor de-asta minune. Si tot asa, in plin centru biggrin.gif

--------------------
+
bion
post 17 Aug 2010, 16:20
Post #114

Membru autentic

O fi ceva la moda. Unde-i bre minunea sa ma duc cu nepotu` sa-mi iegzplice el cum si ce. Io cand merg cu limou prin targ nu prea ma uit la semafoare ca pe vremea mea nu erau . In centru era un borcan in dungi unde statea militiotu si dadea din haripi.

--------------------
+
bucatzel
post 17 Aug 2010, 16:24
Post #115

Membru plictisit

Cum vii dinspre Maria (piata Maria, ca poate mai stii si alte Marii) spre centru, pe banda I, chiar langa catedrala.

Asta face parte din noua tentativa (t@mpita, daca ma intrebi) de a semaforiza intersectia aia

This post has been edited by bucatzel: 17 Aug 2010, 16:24

--------------------
+
bion
post 17 Aug 2010, 16:28
Post #116

Membru autentic

Intersectia aia e gandita cu curu si nu poate fi semaforizata decat de vreun geniu
Multam. O sa organizez o excursie pana acolo( io oricum stau tot pe ulita aia dar mai in vale) smile.gif

--------------------
+
evergreen
post 17 Aug 2010, 16:30
Post #117

Membru incepator

QUOTE(yhattori @ 17 Aug 2010, 15:42)
ma doare sufletul sa vad doi aradeni certindu-se in loc sa-i spurce pe timisoreni.

sa spun ca am un prieten foarte bun din Timisoara ???

QUOTE(bion @ 17 Aug 2010, 16:12)
Numai ca cel putin unu din aradeni s-a mutat la oras la Timisoara

sa mai spun ca nu sint aradean chiar daca momentan ma invirt in zona ??? laugh.gif

--------------------
+
yhattori
post 17 Aug 2010, 16:37
Post #118

*

QUOTE(evergreen @ 17 Aug 2010, 17:30)
sa spun ca am un prieten foarte bun din Timisoara ???
sa mai spun ca nu sint aradean chiar daca momentan ma invirt in zona ??? laugh.gif
*

daca nu esti aradean nu ne intereseaza ca ai un prieten foarte bun in timisoara. daca erai aradean ne interesa numele lui ca sa-l putem jugani dupa datina.

pese: cind mai veniti la meci la timisoara sa nu va mai urinati la mine pe poarta de la garaj ca dau drumu' la ciini si va papa viermisoru'! si n-are buze reci ca-n banc, are dintii albi, minca-i-ar tata.

sa nu ziceti ca nu v-am spus!

This post has been edited by yhattori: 17 Aug 2010, 16:39

--------------------
* * *
+
evergreen
post 17 Aug 2010, 16:40
Post #119

Membru incepator

pune ceva voltisori acolo sa ii curenteze cind fac pipilica laugh.gif

--------------------
+
bion
post 17 Aug 2010, 16:45
Post #120

Membru autentic

Aradenii astia sunt frustrati de vreo 200 de ani ca Budapesta si Wien bagau in fata Temesvaru. Io am lucrat fo 12 ani pe la Arad si zona si am amintiri f. placute de pe strand de la Treinsula si de la cohortele de cenzurate de la UTA si TricoiulRosu.

--------------------
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 11:11
Forum Renault