Fericit posesor de Renault, Clio 3 simpatic
![]() ![]() |
Fericit posesor de Renault, Clio 3 simpatic
tatimeu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.710 Joined: 6 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault/audi
Megane III RS/Audi A4
2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ooo, felicitari! Chiar imi place masinuta, intotdeauna mi-a placut Clio 3, a iesit foarte bine si in teste. E super ok.
Ca o paranteza, in 2006 a iesit masina anului in europa, devansand celebrul Passat, care a iesit pe 2. ![]() O bucsa, un capat de bara pe acolo, se schimba. Reno-urile nu sunt asa de slabe (nefiabile) cum zice doctorul. ![]() Distributia, o faci anul asta, cand ai "vreme". Mergi linistit pana atunci ca nu crapa nimic. Parca vad ca in tarile cu apa calda e data la 90 mii. QUOTE(einstein1984 @ 14 Jul 2010, 12:09) N-au vazut ce medie a dat pe autostrada? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
catalinux* |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 141 Joined: 12 December 08 ![]() |
Acum caut sa-mi fac Casco si dupa ce am vizitat aprox 5 companii sunt total dezamagit de preturile practicate. La varsta mea intru la categoria "pericol public", deci doar la Omniasig prima a iesit sub 2000 lei cu fransiza 100E. Mai am maine sa vizitez Allianz dar nu stiu de ce am impresia ca vor fi printre cei mai scumpi. Ar mai fi Asirom (preferata Doctorului) dar la fel ca Omniasig fac parte tot din Viena I.G. si nu stiu unde au sediul in Pitesti, dar dau un telefon si daca mai am timp le fac si lor o vizita. Ca fapt divers Groupama mi-a oferit cea mai mare SA si ar fi avut o prima de 1400 lei daca aveam 50 de ani. Si cand te gandesti ca tot astia batranii se plang... uite cate beneficii au
![]() P.S.: Mersi Dane. Se vor inlocui/repara toate defectele si se va realiza revizia pana la sfarsitul anului, doar ca a fost un efort financiar si voi lua totul pe rand. Din pacate salariul vine doar o data pe luna ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
multi km fara probleme si din partea mea si eu sunt printre fanii clio-ului 3 ph1. Asteptam mai multe poze
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
catalinux* |
![]()
|
O sa vina si mai multe poze, deoacamdata nu am aparatul foto acasa, cele doua poze fiind facute de vechiul proprietar. Daca reusesc in weekend sa merg la un prieten sa o "coafez" voi face cu siguranta poze.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Asa sa faci, mai ales ca la incheierea politei CASCO trebuie sa arate bine.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
mihaydon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 4 March 10 ![]() |
Salutare tuturor si mai ales tie Cataline !
..am apucat sa citesc si eu comentariul tau si a celorlalti si vreau sa-ti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care le-ai scris referitoare la mine si la masina ..vei auzi (citi)multe pareri pro si contra referitoare la masina si aici ma refer cu predilectie la motorizare ..prefer sa ma abtin in a da raspunsuri si in a comenta spusele celor care au postat in acest jurnal de bord ..fiecare cu parerea lui . In alta ordine de idei am sa fac catre tine o rugaminte scrisa (asta ca sa iti aduci aminte mereu ![]() te rog sa ai grija de masina asa cum am avut eu (cum am incercat eu sa am pe cat mi-a stat in putinta), sa te bucuri de ea asa cum m-am bucurat si eu inca din prima zi cand am vazut-o si sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu ea ...masina nu este cea mai cea ,dar eu (noi) am tinut f mult la ea sper sa te duca multi km si sa te simti in ea la fel cu m-am simtit si eu : minunat.Ma bucur ca a ajuns pe maini bune si ma bucur totodata ca stiu ca vei avea grija de ea . Bafta multa si km multi ! Mihai |
--------------------
reanult
clio 3
2006
|
|
catalinux* |
![]()
|
Mersi mult de urari Mihai, faptul ca vin de la tine au o importanta aparte. Masina este cu siguranta pe maini bune (sper ca data viitoare cand ne intalnim sa-mi spui ca arata si mai bine) si vom avea grija de ea si ea de noi. Eu iti raman recunoscator pt intelegerea de care ai dat dovada si ai tot respectul meu.
P.S.: Motorizarea pe mine ma multumeste si sunt imun la recomandarile mai "potente". Eu sa fiu sanatos ![]() L.E.: o intrebare intrebatoare. Dupa ce ma hotarasc la ce companie aplic pt casco si cand va veni momentul pozelor de "buletin" pt masina cum este mai bine sa o duc: spalata sau murdara? Ea mai are zgarieturi, ciupituri, stersaturi pici pe colea si ma gandesc ca decat sa dau banii pe polish-uri mai eficient acopera putina murdarie si praf. Voi ce spuneti? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu cand facusem casco la cielo am facut cu masina acoperita de un strat (subtire ce-i drept) de praf ... acum ... depinde si de asigurator
![]() Cand faci asigurarea ai grija sa vorbesti politicos cu domnisoara (ca de obicei numai femei sunt angajate la asigurari) si sa o rogi sa-ti faca pozele din unghiuri in care sa nu se vada micile zgarieturi (eu aveam usa asa si-n poza de la asigurare nu s-a vazut nimic ![]() ![]() L.E.: am uitat sa specific ... eu am masina gri, deci stratul ala subtire de praf nu prea s-a observat ... This post has been edited by cosmin_2300: 15 Jul 2010, 10:09 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
LA ce firma si in ce an ai facut tu asigurarea casco? Mie mi-au facut 15-20 poze, nu aveau cum sa nu se vada zgarieturi, mai ales o crapatura ca aia.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Anul trecut ... firma n-o mai stiu ... s-au facut fix 8 poze .... 4 la exterior (fiecare parte), 1 poza la km, o poza la interior, o poza la compartimentul motor si una cu seria caroseriei
![]() Asigurarea mi-a fost facuta de o vecina, deci a vrut sa m-ajute ... poza a fost facuta in asa fel incat sa nu se vada ... crede-ma ca se poate ... vazuta din lateral, acea crapatura devenea brusc "invizibila" ![]() L.E.: am gasit acum contractul, casco fusese facut la Asiban . Suma asigurata 12.966 ron, prima de asigurare fiind 1195 ron ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 15 Jul 2010, 11:24 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare firma cu politica ei. Eu la BCR asigurari am CASCO si au facut aia o groaza de poze. 4 din fiecare parte si apoi din unghiuri multee...
catalinux* o poti duce mai prafuita un pic si nu se vor vedea unele zgarieturi, dar...iti convine apoi sa dai 100 eur pe reper? Ca o sa ai 100 eur/eveniment, nu pe intrare in service ![]() This post has been edited by St: 15 Jul 2010, 21:14 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
catalinux* |
![]()
|
Am mai fost si astazi pe la diferite societati. Cred ca raman in discutie doar Groupama sau Allianz.Restul au preturi apropiate si nu-mi inspira incredere. Maine ma duc sa iau cate o oferta finala de la fiecare si ma hotarasc.
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
QUOTE(Alex4u @ 14 Jul 2010, 18:19) Sa o stapanesti sanatos...dar nu ti se pare cam mic motorasul ala de 1.2? cand dai drumu la aer nu trage greu de el?? Numai bine Nicidecum nu e o foarte mare diferenta...motorul de 1.2 75CP e unul foarte bun, e doar parerea mea ![]() la drum lung, pur si simplu nu ai unde sa mergi mai mult de 130-150 km/h ceea ce e suficient din punctul meu de vedere Consum redus, impozit mic, asigurare cat de cat avantajoasa, fiabilitate de asemenea catalinux sa o stapanesti sanatos P.S. spune-mi cum face motorul in treapta a 3-a la 3500rpm si in treapta a-4-a la 4500rpm ![]() sanatate |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
catalinux* |
![]()
|
Daca ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare i-as fi recunoscator. Am restul cartuliilor (intretinere, garantie, ghidul rapid) si am descarcat in format .pdf si manualul de service. Deci cine are manualul de utilizare in format electronic imi poate da un link de download aici sau pe P.M.. Multumesc!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
catalinux* |
![]()
|
Mersi @Fratzica, dar este pentru Clio 2
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu gasesti in romana sau ce limba vrei tu, trimite-l in directia mea si incerc sa il traduc.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
catalinux* |
![]()
|
Mersi @bmwh548, deocamdata mai caut, nu vreau sa iti consum timpul. Dar daca nu o sa gasesc nu am de ales
![]() 1. Cum fac sa bag cricul in trusa de scule care vine in locul rotii de rezerva, in portbagaj, ca m-am uitat pe desenele alea de-am inebunit, l-am pus in pozitia corecta dar nu reusesc sa-l fac sa intre asfel incat sa pot inchide si capacul. 2. Voi astia mai tineri (sub 30 ani) la ce companie aveti casco, pt ca la marile societati (allianz, groupama, generalli) se tine cont de varsta si la 25 de ani ai mei intru la categoria "pericol public", adica fara 2000 lei nu scap (defapt chiar un pic mai mult). Ar mai ramane Omniasig, Astra sau Ardaf care au tarife sub 2000 lei (nu foarte mult sub aceasta suma) dar nu stiu care ar fi mai de incredere, sau daca este vreuna de incredere. Ce ma sfatuiti sa fac? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
BCR
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri la maxim de ea
![]() ![]() |
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
catalinux* |
![]()
|
Facut autentificarea la RAR, inregistrat la Primarie, urmeaza inmatricularea la Politie maine. Va fi prima masina inmatriculata pe numele meu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
LIN
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
catalinux* |
![]()
|
@Dan, va unul mai noncool, gen "cda". Nu prea imi place sa stie lumea cum ma cheama dupa nr de la masina
![]() P.S.: Daca se gaseste pe aici vreun coleg cu Clio 3 din Pitesti sa-mi dea un semn, poate ne intalnim ca sa copiez (xerox) si eu manualul de utilizare. ![]() This post has been edited by catalinux*: 21 Jul 2010, 07:22 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
catalinux* |
![]()
|
Astazi intalnire in premiera cu @cdadan
![]() ![]() P.S.: Cica masina mea are, printre altele, torpedou cu racire ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(catalinux* @ 17 Jul 2010, 14:18) 2. Voi astia mai tineri (sub 30 ani) la ce companie aveti casco, pt ca la marile societati (allianz, groupama, generalli) se tine cont de varsta si la 25 de ani ai mei intru la categoria "pericol public", adica fara 2000 lei nu scap (defapt chiar un pic mai mult). Ar mai ramane Omniasig, Astra sau Ardaf care au tarife sub 2000 lei (nu foarte mult sub aceasta suma) dar nu stiu care ar fi mai de incredere, sau daca este vreuna de incredere. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-ti iei Logan, eu am casco la 220 de euro pe an; ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
catalinux* |
![]()
|
Si tu acum, pui sare pe rana
![]() This post has been edited by catalinux*: 21 Jul 2010, 16:50 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 22:02 |