Transport auto bici, cel mai reusit ...pina acum
![]() ![]() ![]() |
Transport auto bici, cel mai reusit ...pina acum
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Pentru colegii cu Sedan... Am ales suport cu prindere pe haion model Thule 968. A costat 378 Ron si suporta pana la 3 biciclete. Am testat, deocamdata doar static cum arata si se prind bicicletele. Rezultatul in pozele de mai jos...
23 Apr 2013, 22:32: add-on: suportul montat gol permite deschiderea portbagajului fara nicio problema; cu biciclete montate devine imposibil din cauza greutatii dar cred ca cu o singura bicicleta montata se poate deschide. This post has been edited by enageM: 23 Apr 2013, 22:32 Attached thumbnail(s) DSC04064.JPG ( Size: 289.52k ) Number of downloads: 1221 DSC04065.JPG ( Size: 280k ) Number of downloads: 1394 DSC04067.JPG ( Size: 270.5k ) Number of downloads: 1418 DSC04068.JPG ( Size: 271.32k ) Number of downloads: 1386 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai vezi ceva în spate în trafic, cu biclele montate?
Dar șoferii din spatele tău mai văd când frânezi sau semnalizezi? |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
De vazut in spate nu se mai vede nimic; dar mai sunt oglinzile laterale... stopurile si semnalizarea se vad acceptabil.
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
daca nu te superi, de unde l-ai luat ... nu-ti face probleme ca e reclama etc. caci scopul topicului e altul
ms This post has been edited by crisolro: 24 Apr 2013, 11:21 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Exista suport de numar + lampi care se pot conecta la sistemul electric al masinii. Model (http://www.montblancgroup.com/fr/7-chevilles-lighting-board) . Asta e pentru priza de la carligul de remorcare, dar exista si pentru masini fara priza (asa scria pe al meu)
|
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
- Bogdan
|
|
enageM |
![]()
|
QUOTE(crisolro @ 24 Apr 2013, 11:20) daca nu te superi, de unde l-ai luat ... nu-ti face probleme ca e reclama etc. caci scopul topicului e altul ms http://www.portbagajeauto.ro/suporturi-bic...-timisoara.html cumparat de la magazinul de desfacere din Brasov. |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ar fi interesant de vazut ce-ar zice politia germana daca te-ar vedea circuland cu asa ceva...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
enageM |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
enageM |
![]()
|
QUOTE(C a t a l i n @ 25 Apr 2013, 15:12) Aha, macar de amenda iti e teama, daca de sanatatea celor din masina (familie) nu-ti pasa. Intradevar, dezamagitor. Ce-are sula cu prefectura? Frate, topicul era transport auto biciclete. Eu am pus varianta mea de transport in caz ca mai sunt si alti "colegi" interesati. Daca-ti place bine, daca nu vorba aceea, "tu sa fi sanatos". Lasa ca de familia mea am eu grija... |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by C a t a l i n: 27 Apr 2013, 18:27 |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mai exista colegi cu Megane 2 hatch sau break care au suport de hayon pentru biciclete? Ma gandeam ca nu se prea poate din cauza eleronului de plastic care tine stopul de frana. La break cel putin se rupe si singur daca mai adaug si chingile de la suport se rupe sigur.
Momentan le duc pe masina, insa nu-mi convine din multe motive : zgomot, consum, nu pot pune cutia pe masina, etc. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
EnageM, si pe mine m-a tentat acest suport. Imi este frinca, insa, de ce urme ar putea lasa in tabla "fragila" a meganului. Ai constatat ceva in acest sens? multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
alexov |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 August 13 ![]() |
Cel mai reusit sistem este cel in care demontezi roata din fata si prinzi bicla de furca, mi se pare cel mai sigur. Mai ales daca ai o bicla cu cadru de carbon parca ti se cam rupe sufletul sa il chinui in supoertii aceia care strang pe cadru
![]() suport bici Bare transversale cu suport dedicat de bicle e solutia pe care am adoptat-o la toate masinile pe care le-am folosit pana acum ![]() |
--------------------
Nissan / Peugeot
teren / hatchback
2002 / 2008
- B11XXX
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Vad ca s-a discutat pe-aici de siguranta rutiera, etc...
Si eu am suport asemanator cu al lui enageM, doar ca e ceva mai ieftineala (AutoMaxi), iar problema cu vizibilitatea stopurilor am rezolvat-o cu asa ceva. O folosesc doar cand duc mai mult de o bicicleta. La una singura, inca se vad bine lampile spate. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
mermanos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 14 March 11 ![]() |
al meu este de 3 biciclete si se montează pe cîrlig.....da nu reusesc sa pun poza de pe android meu si pace ,am un acer daca ma ajuta cineva o împărtăsesc cu drag! :-)
|
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
mermanos |
![]()
|
asta-i tipul de suport pe care-l am eu!
This post has been edited by mermanos: 20 Sep 2013, 10:41 Attached thumbnail(s) IMG_20130813_195457.jpg ( Size: 897.19k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Nu cade mașina pe spate?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
ce hidosenie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Contează utilitatea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bleah !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mermanos |
![]()
|
<span class='edit'>19 Sep 2013, 23:00:</span>
QUOTE(l@u @ 19 Sep 2013, 20:13) a)Daca zgarie pe retina asa de tare ''hidosenia'', se poate sterge sau poti sari peste cu privirea, ca sa nu-ti mai vina sa vomiti pe aci! ;Probabil ca alta hidosenie identica ca a mea model,greutate etc., dar pe care scrie Thule montata pe;VW,,audi bmw etc.,ar fi .........''o splendoare absoluta ''!<span class='edit'>19 Sep 2013, 23:01:</span> QUOTE(Markos @ 19 Sep 2013, 20:12) b)tehnic nu are cum sa ''cada'' pe spate, e adevarat ca le simt cand sunt toate 3 pe suport dar ma descurc ... cu 1 sau 2 e mai simplu si mai usor,....e practic!Da acu ma indoiesc ca daca ai 3 biciclete x3 suporti bicicleta pe plafon+2 bari montate pe plafon( apr 50 kg ) nu le simti pe masina, nu-i modifica comportamentul rutier si centrul de greutate ; plus ca trebuie sa le urci/cobori, mai zgarii ceva la masina ,prin parcari subterane nu prea ai cu sa intri,etc......... This post has been edited by mermanos: 19 Sep 2013, 23:44 |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In cartea masiinii scrie ca pe Clio se permite incarcarea decit a unei triciclete de maximum 8 kile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
janos |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 613 Joined: 24 January 11 From: Tg Mures ![]() |
La mine nu scrie ca nu pot monta asa ceva + ca l-am luat de la Reno cu acte in regula, deci nu imi va fi frica de Polizei daca apuc sa ma duc in D cu bitele.
Attached thumbnail(s) thule_hang_on_towbar_3_bike_cycle_carrier.jpg ( Size: 15.12k ) Number of downloads: 265 |
--------------------
CMF-C/D
Renault–Nissan–Mitsubishi Alliance
2015
- MS 2 cifre 3 litere Life is a bitch. Arguing with the mods is allowed, winning an argument against the mods will get you banned.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mermanos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 20 Sep 2013, 07:00) In cartea masiinii scrie ca pe Clio se permite incarcarea decit a unei triciclete de maximum 8 kile. In cartea masinii mele si pe stalpul dreapta portiera fata scrie ca pot sa tractez 1150kg-orizontala si 75 kg-verticala! ![]() <span class='edit'>20 Sep 2013, 13:43:</span> QUOTE(janos @ 20 Sep 2013, 08:01) La mine nu scrie ca nu pot monta asa ceva + ca l-am luat de la Reno cu acte in regula, deci nu imi va fi frica de Polizei daca apuc sa ma duc in D cu bitele. ....luat de la reno produs de thule; in prima faza si eu am optat pentru modelul asta dar m-am razgandit,spun si de ce: -bicicletele stau atarnate pe el si exista riscul sa se loveasca intre ele si sa se zgarie daca nu pui asa o protectie ;iti trebuie 3x15euro=45euro(aprx.200 ron). - mai pui si un antifurt suport care costa 67 ron,; -daca vrei si te incumeti sa ''iesi '' pe afara cu ele iti trebuie musai si asa ceva care costa si el 230 ron!fara el nu se poate obturezi si numarul si triplele si nu e bine ![]() suportul din imaginea postata este cel fix(daca nu ma insel)adica nu se rabateaza cu bicicletele pe el! 497 ron! In fine ,un total de aproximativ 994 ron pentru cea mai ieftina si''low-level'' varianta de produs din punct de vedere calitativ a celui mai bun producator in domeniu(Thule) Astfel am optat pentru al meu gen platforma cu de toate la 860 ron la juma'de pret thule da-si face treba! Daca as fi dispus financiar as fi optat pentru asa ceva: 1)atera strada dl-preferatul meu 2)euroway Am considerat normal sa pun magazinele romanesti deoarece gasim produsele la noi in tara pe stoc (de regula)si e firesc sa ramana banul pe meleaguri romanesti! Daca se considera reclama rog a se sterge postarea! <span class='edit'>20 Sep 2013, 14:20:</span> QUOTE(tatabobu @ 20 Sep 2013, 12:38) Sa lamuresc putin lucrurile; pe sasiul masinii din semnatura se poate monta un atelaj de remorcare sau carlig de tractare cu diferite valori si sarcini inscrise in anumite limite. De ex. eu pot sa trag 1150 kg(sarcina orizontala) si 75 kg( sarcina de apasare pe verticala in miscare-atentie nu statica--asta ajunge si la 200kg daca aveti curaj probati-va carligul urcandu-va pe el sa vedeti ca nu se clinteste) -conform manualului! In cazul meu carligul(demontabil) are 1150/75kg ca si valori de referinta;gasisem si cu 1200/80kg era compatibil dar depaseau valorile si nu era demontabil(sta in fata numarului) iar in unele tari europene trebuie sa-l dai jos daca nu tractezi ceva cu el in acel moment;la noi multi il au sa-si tina distanta de vecinul de parcare,sa mai sparga o bara, sa mai indoaie un nr. etc.... sa revin,modelul meu de suport ( magazin Romania) are 12,6 kg+3 biciclete care au 45 kg=57,6kg in total ;raman 17,4 kg! pot sa le zic ''limita de siguranta''? ![]() in concluzie: nimic nu e la maxim nimic nu e depasit!!,daca aveti argumente contra astep sa le postati! <span class='edit'>20 Sep 2013, 14:29:</span> QUOTE(Markos @ 19 Sep 2013, 19:48) daca nu cade asta ![]() ![]() ![]() This post has been edited by mermanos: 20 Sep 2013, 15:49 |
--------------------
renault
symbol 1.4,8v
2008 muzic
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
In loc de Thule ala 976 la 230 ron, gasesti in decathlon la 100 ron facut de automaxi. Mi-am luat eu.
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |