Calendar 2005 daciaclub, ce ziceti
![]() ![]() ![]() |
Calendar 2005 daciaclub, ce ziceti
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa vezi lupta, ca de ce a aparut masina nustiucui si nu a lui nustiucui
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Georgica, nu vreau sa-ti stric avintul, dar ai idee cit costa o pagina in policromie? Plus ca ne cīcīim cind e vorba de trimis niste autocolante, daramite distributie de calendare.
Dar daca poporul vrea facem si noi niste poze la masini si le facem MISS. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu ma refer la un calendar in format electronic !!!
unul frumos cu poze ale noastre . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ba cu imaginile celor 12 moderatori, + citate din posturi aferente fiecarei luni
![]() pot fi comercializate si alte produse conexe (de ex. sagetele, pusti cu vopsea...kalasnikoave ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu zic sa tragem la sorti a cui masina sa apara in poze si tot or sa se simta unii nedreptatiti asa ca va aparea masina lu' SGM in 12 ipostaze +coperti si noi dam banu' si alergam pentru realizare!
D'accord ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mdea
si fiecare o sa-si voteze propria masina ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
GeorgeB |
![]()
|
DE ACORD
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu as vota cu a lui SGM in loc de a mea . aia da suferinta pe capul saracei masini . merita
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ov |
![]()
|
pai si iese cum a zis Marty, cu SGM-ul pe toate paginile, ca si eu l-as vota
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
GeorgeB |
![]()
|
problema este sa fie si de acord.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mda, deci s-a votat! Va rog frumos, cineva sa ia legatura cu SGM si sa-i comunice hotarirea noastra!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
saracu'
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Idee interesanta. Dar cred ca trebuia "dezvaluita" cu ceva vreme in urma. Asta pentru a avea timp de propuneri, sustineri ale propunerilor, dovezi, argumentarea dovezilor, fotografii, eliminarea fotografiilor modificate in photoshop... etc.
![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
Ov |
![]()
|
l-am "contactat" eu
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
GeorgeB |
![]()
|
SI ???? ......
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu ma gandeam mai bine la un calendar Daciaclub2005 cu..gagici!
Macar sa pot spune: "mai mami...e de la forum..nu era frumos sa-l refuz...de ce sunt 2 exemplare si in masina? pai...poate mai vor si altii...si ala de sub birou? a alunecat mami...." |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Ov |
![]()
|
asteptam reactiile
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
asarban dixit:
"Macar sa pot spune: "mai mami...e de la forum..nu era frumos sa-l refuz...de ce sunt 2 exemplare si in masina? pai...poate mai vor si altii...si ala de sub birou? a alunecat mami...." si iata cum fiecare moderator...isi are moderatorul lui !!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
Nu am nimic in potriva sa apara masina mea asociata cu una din lunile anului. Mai raman 11 luni pentru alte masini.
Ca sa imbinam ideea cu gagicile si cu masinile, facem poze cu gagici intinse pe masinile noastre! Astfel impacam si capra si varza! Ce ziceti? |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Daaaaa, pune tu gagici pe capota la DSN si Solenza sa vezi basele; poate Loganul sa reziste
![]() This post has been edited by costi: 14 Dec 2004, 18:57 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
mai copilasi voi vreti sa facem coada la service sa ne indreptam capotele de la masini ???
Eu prefer cu gagicutze mai mult sau mai putin imbracate.... si ceva masini in fundal ( sa nu zicem ca nu ) |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
masini ! nu gagici !!! facem calendar daciaclub cu masini dacia !
acum, sa vina lumea cu poze , cat mai frumoase cu masina proprie !! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Da buna idee putem sa incepem votarea ?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
GeorgeB |
![]()
|
daciaclub : forum pentru masini. scoatem un calendar in format electronic cu masini.
pana acum avem 2 masini propuse : SMG si loganul albastru. mai avem nevoie de propuneri si MUSAI poze !!! |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am eu solutie pt editare/printare daca este nevoie.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
E un DSN rosu care venea pe la intalniri, nu mai stiu exact numarul, parca JIB...
![]() Hai lasa modestia, pune link-ul cu topicul tau cu pozele de 180k. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=8813&st=0
uite aici ![]() dar binenteles ca mi-ar place si masinutza mea sa apara ![]() mie imi convine de minune, SGM si andrei . mai asteptam propuneri. cu dacii normal. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
O alta propunere. Masina lu' TYE. Poze putem gasi dar trebuie sa-l intrebam si pe el daca este de acord. Deci, daca stiti masina si daca sunteti de acord, il contactez.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:11 |