instalare home cinema pe sandero
![]() ![]() ![]() |
instalare home cinema pe sandero
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Grecule esti rau. Pai de unde sa stie copchilu` daca nu i-ai desenat
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
a trecut valul de caterinca?
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu mana
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Acu' cam depinde, daca vrei sa-l pui sus de tot, pe plafon, musai sa-l fixezi in suruburi, ti-l ia vintul.
Io pe sandero, pina acum, n-am vazut decit schiuri si biciclete, da' nu vad de nu s-ar putea pune si un cinematograf. This post has been edited by corbex: 28 Jul 2010, 09:31 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De ce vroiai bre sa vezi? elefanti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se are grija ca sandero asta sa fie mai mare decit LCD-ul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai da...Sandero XXL
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
acum c-am lamurit-o, putem trece la urmatoarea întrebare: "cum sa-mi mobilez Sandero?"
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Se poate pune un set de mobila "Barbie", cu mileurile aferente sau, si mai bine, o Barbie perfect naturala, care sa nu depaseasca , totusi, lungimea si latimea banchetei din spate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
OAP |
![]()
|
Io cred ca in spate ar merge doua matiz pe post de noptiere
|
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu, ca-s rotunde si-ti versi cafeaua.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
bre, am spus NOPTIERE, de la noapte...cine bea cafea noaptea????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
tribunul |
![]()
|
Ok, atunci berea.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu bre; noptiere e alea pe care iti pui medicamentele si proteza
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
io am vazut niste stickere lipite pe lunete, "Sandero recomanda IKEA"
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Megane by Relaxa
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Intai o gresie, un parchet ceva ... apoi mobila
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce "presiunea" glumitzelor a mai scazut ,sa incercam sa-i dam o mana de ajutor omului ,daca se poate monta si cum.
@bogdan_nr2000,pentru ca ai pus aceasta problema aici,presupun ca nu prea ai tangenta cu electronica si te-ai gandit sa iei "scula" de pe mobila si sa o montezi pe masina.In primul rand o sa ai probleme de alimentare,asa cum stii pe auto este o tensiune unica de alimentare circa 14Vcc,pe cand "home cinema"ul este posibil sa aiba mai multe tensiuni de alimentare(din cei 220Vca alimentatorul obtine toate tensiunile necesare), dar sa zicem ca rezolvi aceasta cu un invertor 14Vcc-220Vca.Cam ce ai vrea sa faci,sa vezi filme pe DVD?In timpul sofatului nu cred ca poti face asta.La o iesire la iarba verde?Mai bine te bucuri de natura si lasi filmele pentru acasa in zilele ploioase.Vrei sa asculti muzica?Asta s-ar putea face,dar iti trebuie inregistrari pe 6 canale pentru a te bucura la maxim de performantele sistemului,bineinteles ca exista functia "prologic 2" care din semnal stereo(2 canale) iti produce artificial semnal pe 6 canale,dar nu prea e cine stie ce.O alta problema este ca sistemul optic de citire(DVD) nu a fost proiectat sa functioneze pe gropile patriei asa ca o sa ai parte numai de franturi de melodii in timpul mersului.O varianta ar fi sa folosesti un amplituner 5.1(sau un simplu amplificator pentru calculator) ,fara unitatea optica si sa iei semnal de la un radio CD auto(proiectat sa nu piarda semnalul la gropi) sau sursa de semnal sa fie o memorie USB. P.S. Incearca scrierea fara prescurtari,este un forum tehnic si pot apare erori la citire! |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
bogdan_nr2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 16 July 09 ![]() |
crick imi trebuia "scula" de pe mobila in masina dar ma gandeam k daca stiu sa o pun imi fac o priza pe undeva si o pun cand e nevoie . sunt constient k e multa mai bn cu o statie dar deocamdata ma gandeam daca merge cu home cinema-ul si vad k bani pe care ii investesc ajung la pretul unei stati cat de cat bune
|
--------------------
Dacia
LOGAN
2005 ambiance
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
![]() Nu pot sa cred! E pe bune! ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(bogdan_nr2000 @ 24 Jul 2010, 08:43) Ce mi-ar trebui k sa instalez un home cinema pe sandero ??? stiu k e mai bn cu o statie dar pe moment m-ar interesa cum sa il instalez??? Primul si primul pas sa-ti instalezi home cinema-ul pe sandero e sa...... realizezi ca nu ai sandero si ai logan ![]() QUOTE Dacia LOGAN 2005 ambiance This post has been edited by Arhimede: 1 Aug 2010, 22:28 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si ce daca? Il ia putin la pila si-l face Sandero
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
Si ce, Loganu' are interdicitie la cinematografe?
This post has been edited by corbex: 2 Aug 2010, 07:42 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
E prea inalt si nu vede ala din spate....
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
OAP |
![]()
|
Auzi, da la un sistem de emisie te-ai gandit???...salvezi o groaza de spatiu...mai ales pt sandero....deci pui anttena pe balcon (de aia parabolica cu emisie pe satelit)...materialul pe un calculator performant pe care il controlezi prin telefon si gata....a sa nu uiti de licenta la audiovizual...singura problema ar fii cna-ul...da nu-ti emiti si tu materiale deochiate sau contra lu` base....succesuri...a si in masina pui doar un LCD micut, da grija sa-ti receptioneze HD...pe luneta scri "Sandero Last Frontier"
|
--------------------
.
.
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
TV-ul e plasma, LCD sau LED?
Trebuie sa stii exact, ca sa-ti dimensionezi bateria cum trebuie. Plasma, daca e de dimensiuni mari, s-ar putea sa ceara si un alternator solid. Din fericire, nu conteaza daca e HD sau nu, ambele merg la fel. Am vazut inainte de '89 un nene care-si instalase un Diamant 220 intr-un Wartburg. Avea probleme cu giroscopul cu busola care mentinea antena YAGI pe directia corecta, dar tehnologia e mult mai avansata acum. Succes! |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 2 Aug 2010, 10:15) Avea probleme cu giroscopul cu busola care mentinea antena YAGI pe directia corecta, dar tehnologia e mult mai avansata acum. E un baiat care a adaptat RDS pentru video si antena se orienhteaza automat acuma. problema e ca sistemul trebuie activat prin Sandy-COM si e cam scumpa interfata...ca are nush ce cip algerian in interior |
--------------------
.
.
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
QUOTE(bogdan_nr2000 @ 1 Aug 2010, 22:00) crick imi trebuia "scula" de pe mobila in masina dar ma gandeam k daca stiu sa o pun imi fac o priza pe undeva si o pun cand e nevoie . sunt constient k e multa mai bn cu o statie dar deocamdata ma gandeam daca merge cu home cinema-ul si vad k bani pe care ii investesc ajung la pretul unei stati cat de cat bune Bai deci tu chiar vorbesti serios ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:37 |