instalare home cinema pe sandero
![]() ![]() ![]() |
instalare home cinema pe sandero
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(br17rfg @ 2 Aug 2010, 12:09) Auzi...tu crezi ca aci de caterinca sau ce?...normal ca-i serioasa ptroblema....mai e putin si ies baietii pe piata cu trasportul curentului electric wireless si o sa-mi pun si io un media box si un strung...da deocamdata prea multe fire... 2 Aug 2010, 13:38: QUOTE(Markos @ 2 Aug 2010, 13:32) sandy -bell era pana sa scoata dusteru` dupa aia s-a ales prafu` si au inlocuit cu sandy-com This post has been edited by OAP: 2 Aug 2010, 12:38 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu va lasati pacaliti de aparente! Aici se discuta numai serios!
Bogdane, baga intrebarea urmatoare ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Stiti voi ceva, da'nu e chiar asa.. E vorba de Sandisk, profesionistii audio-video stiu bine.
![]() Oricum, omul a spus ca vrea o solutie low-cost, deci mai bine cumpara un rack Cisco de 42U second-hand din tirg, ii adapteaza un UPS de 5000 VA (sa aiba putere suficienta) si daca ii mai ramin bani face si o rezonanta magnetica la boxe, sa aiba sunet clar si basi puternici. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yoncv @ 2 Aug 2010, 22:53) E vorba de Sandisk Ntzz...prietene esti in eroare...e vorba de Sun desktop (vezi foto)...se adapteaza usor pe orice auto produs inainte sau dupa Duster...problema e doar de interfata de activare as acum am mai spus Attached thumbnail(s) Picture1.png ( Size: 73.1k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
QUOTE(OAP @ 2 Aug 2010, 12:37) Auzi...tu crezi ca aci de caterinca sau ce?...normal ca-i serioasa ptroblema....mai e putin si ies baietii pe piata cu trasportul curentului electric wireless si o sa-mi pun si io un media box si un strung...da deocamdata prea multe fire... <span class='edit'>2 Aug 2010, 13:38:</span> sandy -bell era pana sa scoata dusteru` dupa aia s-a ales prafu` si au inlocuit cu sandy-com Nici in cel mai intunecat coltisor al creierului nu cred ca aici se face caterinca....omu vrea sa faca o masina de expo.....mai precis tuning show audio si ce e mai bine decat sa pui un home cinema pe un sandel.... |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
E si asta o idee....
![]() |
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
lautrec |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 February 05 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Dacia/Seat/Suzuki
Logan/Toledo/GS500E
2007/2008/1993
- Lautrec
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca greutatea sandero-cinema'ului va afecta performantele masinii.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:57 |