dacia cu motor central
![]() ![]() ![]() |
dacia cu motor central
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
ady_84saw |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 March 08 ![]() |
MihaiD mersi de informatii.o sa citesc ce mi-ai dat..referitor la intrebari tot sasiul va fi tubular si nu,nu am facut nici un calcul de RM.o sa va tin la curent cu lucrarile si nu o sa le dau apa la moara carcotasilor de aici de pe forum decat daca este ceva constructiv...
|
--------------------
dacia
1300
1979
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Exact la asa ceva visez din totdeauna, o caroserie de fibra mulata de pe o dacie, pusa pe un cadru tubular. Vezi doar ca cea ce faci sa poata lua curbele, trebuie gandita dinamica supensiei sau copiata de undeva.
Un lup in haina de oaie, the ultimate sleeper car, daca reusesti sa imi/ti indeplinesti visul, neaparat voi veni in persoana sa vad minunea. This post has been edited by 4x4: 7 Aug 2010, 00:32 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
bartenders |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 577 Joined: 14 April 05 ![]() |
Interesant proiect, eu visez la un 5 cilindri 20v de audi pe spatele daciei.....Poate ar fi mai simplu sa construiesti direct pe caroseria de dacie!?.....spor la treaba!!
|
--------------------
Dacia
1300
1978
|
|
ramon_1300 |
![]()
|
![]() Remus Group: Members Posts: 188 Joined: 4 June 06 From: Brasov ![]() |
updates???
|
--------------------
dacia
1310
1984
- BV13OOR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:59 |