dacia ag 08 cdc & dacia FAP din brasov
![]() ![]() ![]() |
dacia ag 08 cdc & dacia FAP din brasov
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, haide nu te supara acuma pe noi ca nu suntem la acelasi elevat nivel cultural si intelectual ca al tau. Trebuie sa ma intelegi, cel putin pe mine, mi-ar fi dificil sa ajung pana la nivelul tau, oricat m-as chinui.
Legat de ip-uri, trebuie sa pricepi, eu nu am gradul de comprehensibilitate pe care il afisezi domnia ta cu atata elocinta, nu prea ma descurc cu ip-uri dinamice, cu DHCP-uri si alte automatizari de alocari dinamice de adrese numerice si alte asemenea. Insa nu sunt atat de prost sa intru cu 2 nickuri de pe acelasi ip, in aceeasi zi si sa scriu la fel de pe ambii useri. Macar atata ma duce capu', sa nu fiu chiar ultimu' prost de pe net. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RADU05 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 July 10 ![]() |
klaus ce sa zic scrie chiar sub poza data inregistrari nu am scris in aceasi zi dar defapt ce drac fac continui o discutie fara sfarsit uite nu ma intereseaza ce crezi este o vorba din batrani pe care trebuia sa o spun cam de la al 4 lea post al meu CEL MAI DESTETPT CEDEAZA daca tu vrei sa te certi ceartate ce sa zic daca iti plac continua cu toata increderea nu am sa mai raspund apropo klaus ce am uitat sa iti zic 2 nickuri pe acelasi ip nu prea cred ca este posibil . O SEARA PLACUTA .
This post has been edited by RADU05: 9 Aug 2010, 22:44 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vai, ce tristete melancolica ma napadeste! Aceste vorbe "ne doare".
Cum sa nu mai raspunzi? Pai pe noi cine ne mai lumineaza cu problemele vietii la fel de bine cum o faci tu? Cui ne lasi? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
klaus hai ca nu ma pot abtine tu cati ani ai ,pariez ca esti un copil de 12 ani care este tocmai in vacanta si ce face el sta la calculator si ce se gandeste hai sa conversez pe dacia club ca oricum nu am ce face . omule gataaaaaaaaaa gataaaaa hai las-o moarta nu cred ca pe cineva intereseaza ce zici tu numai un copil face asa ceva. PENTRU DOMNUL bzn DA STIU BINEINTELES CA STIU TRUPA BZN DA AU CATEVA MELODII FAINE . SALUT
This post has been edited by RADU05: 9 Aug 2010, 22:52 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
klaus |
![]()
|
Uf, ce bine ca te-ai intors! Chiar ma cuprinsese ingrijorarea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
Pai sa saluti tu un copil de 12 ani?
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
KLAUS NU FACI O FAPTA BUNA INCHIDE ACEST TOPIC CA VAD CA FACI PARTE DIN GRUPA MODERATORILOR . BZN SALUT PE TOATA LUME SI UN COPIL DE 12 ANI DE CE SA NU-L SALUT DACA NU L-AS SALUTA AR INSEMNA CA NU AM CEI 7 ANI DE ACASA
This post has been edited by RADU05: 9 Aug 2010, 22:55 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
klaus |
![]()
|
Dar cum si-ar permite un copil de 12 ani sa intervina peste topicul unui om atat de cultivat si sa-l inchida? Ar fi o dovada de lipsa de respect din partea unui copil de 12 care si asa stie mai multa gramatica decat un adult atat de instruit ca domnia voastra.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
DECI KLAUS AI SCRIS CEVA MAI SUS : Mai, ce sa fac, nu toata lumea se ridica la nivelul tau de inteligenta, trebuie sa o recunosc. Esti un om cum rar mai gasesti!
D-aia am prezumat, in nestiinta mea, ca o fi fost omu' invizibil, ca alta motivatie eu nu am gasit. PS: verbul a insulta nu se scrie cu doi de "n". BUN EU INTREADEVAR RECUNOS NU AM PUS sEMNELE DE PUNCTUATIE DAR OMULE CAND SCRI LA CINEVA SI TE CREZI sUPERIOR LUI MACAR INCEARCA SA SCRI CORECT am sesizat 2 GRESELI UNa CARE NU O LUAM IN CONSIDERARE prezumat SINCER NU AM MAI AUZIT ACEST CUVANT SI O GRESEALA FOARTE GRAVA CARE ISI SPUNE CUVANTUL CA AI 12 ANI SE INVATA IN CLASA A 1-A nu se spune doi de ,N' se spune doi ,n'.BZN este strict problema ta sincer nu ma intereseaza pe cine saluti This post has been edited by RADU05: 9 Aug 2010, 23:15 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
klaus |
![]()
|
Va multumesc mult pentru corectie. Buna observatie.
Legat de prezumat, e simplu: http://dexonline.ro/definitie/prezumat. Imi fac mea culpa. Ce sa fac, nu prea imi aduc aminte atat de bine ce am invatat in clasa I-a. La mine a fost demult, nu am amintiri atat de proaspete. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
Nu ai mai auzit cuvantul "prezumat"?
CLASA A 1-A ![]() CORECT este clasa I ![]() prea multe dovezi, nu m-am putut abtine dupa mesajul privat sa vad ca esti in continuare..... Si am facut clasa I in anul scolar 1969-70 This post has been edited by liviu05: 9 Aug 2010, 23:25 |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
bzn se scrie ori cu cifre romane ori cu litere tinand cont ca tastatura nu are cifre romane am scris a 1-a eu zic ca se intelege perfect avand in vedere ca tu nu prea ai dat pe la scoala in 80 cand am terminat clasele primare tin minte sigur ca scria a 4-a la mine la clase defapt la toate iar in 84 cand am terminat generala scria clar a 8-a A in fine numai continui cu evolutia timpului ca numai are sens dar cu siguranta sa inteles ce am vrut sa zic acum chiar am terminat cu postare pe forum O SEARA PLACUTA IN CONTINUARE DA INTREDEVAR LIVIU SE SCRIE CLASA I POFTIM SA VA FAC PE PLAC DAR EU FIIND IN CLASA I-A DE OBICEI SI PROFESRII SCRIAU MAI DEMULT CLASA 1-A CU 1 ARAB NU ROMAN
This post has been edited by RADU05: 10 Aug 2010, 10:18 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
BZN |
![]()
|
Stii tu ceva... A 4-a, a 8-a...da, insa prima ai sarit-o clar.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
Exact, clasa 1 este exceptie de la regula, nu se scrie clasa a 1-a ci clasa 1
Scuze de Off topic, ce spunea Basescu despre scoala din ziua de azi? ca nu mai tin minte cum le-a zis acestor absolventi. This post has been edited by liviu05: 9 Aug 2010, 23:34 |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:25) bzn se scrie ori cu cifre romane ori cu litere tinand cont ca tastatura nu are cifre romane am scris a 1-a ![]() Pardon, sa fim sobrii, ce naiba! Cred ca un roman ar sughita cu lacrimi cand i s-ar dezvolta o teorie cu "cifrele romane". Cum i s-ar explica lui ca numerele romane sunt din cifre romane, nu din literele alfabetului... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
RADU05 |
![]()
|
da liviu05 se scrie clasa 1 dar tu nu ai avut clasa 1 a b c d e eu tot timpul am fost in a si din obisnuinta scriu clasa 1 a . klaus liviu05 v-as ruga pe unul dintre voi sa inchideti acest topic deoarece am deviat foarte mult de la subiectul lui. uite liviu nu ma intereseaza ce scoala ai facut tu sincer basescu spune ca scoala din romania nu este scoala dar dupa capull tau ala care se pretinde inteligent dupa tine in 88 cand am terminat facultatea era basescu la conducere hai dedu tu si ce scoala am facut eu nu cred ca multi au facut de pe forum destul de grea sincer defapt daca zici ai fost la scoala in 70 ar trebuii in mod cert sa sti doar daca nu ne minti
![]() This post has been edited by RADU05: 10 Aug 2010, 10:19 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
liviu05 |
![]()
|
Nu e relevant in ce clasa ai fost, a,b,c.... Ai fost degeaba
Ca si gasca de cere nu se lipeste apa,,, PACAT ca nu ai nici macar capacitatea sa intelegi ceea ce iti spunem fiindca nu o spunem din rautate!"Critica e mama invatarii" Adica tu ai si o facultate? Fugi ma repede ca minti ma! posteaza si pentru prostii de pe forum o imagine cu diploma ta sa ne convingem This post has been edited by liviu05: 9 Aug 2010, 23:44 |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
liviu05 |
![]()
|
si daca ti-au dat drumul din facultate, au gresit enorm, dar aveau poate nevoie de cifra de scolarizare
Hai du-te de te culca ca poate ai muncit din greu ieri si asa se explica This post has been edited by liviu05: 9 Aug 2010, 23:47 |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
RADU05 |
![]()
|
uite nu am nevoie de critici de la tine liviu05 hai sa o luam altfel de ce nu te legi si de ceilalti care gresesc vad ca eu sunt singurul care este luat in vizor de ce nu imi respectati dorinta de a fi inchis topicul si ca luminatia ta genizotate ta liviu05 poti sa imi dai warn ban orice ca oricum mi-ai dat odata fara rost acum te rog eu sa imi da-i apropo daca se poate luminatia ta nu ai putea sterge userul radu05 sau sa imi da-i ban permanent suspendare orice dar in principal as dori inchiderea topicul multumesc
|
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
liviu05 |
![]()
|
Ti-as da bai analfabetule, dar nu pot, nu am aceasta abilitare, dar poate sa vada un moderator si sa se indure de tine
corectez, AMALFABET CU DIPLOMA SAU, "PROSTUL NU E PROST DESTUL PANA NU E SI FUDUL" This post has been edited by liviu05: 9 Aug 2010, 23:50 |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
RADU05 |
![]()
|
domnule liviu dupa parerea mea esti cam imbecil iar fudul esti tu vorbesti cu profesionala ta cenzurat cu ochi frate da esti prost rau. SINCER MIE MILA DE TINE LA CAT ESTI DE PROST
<span class='edit'>9 Aug 2010, 23:56:</span> APROPO LIVIU05 ERA O VORBA DIN BATRANI DAR TU NU AI CUM SA O STI CA AI CRESCUT IN PADURE HAI CA TI-O ZIC EU PROSTOVANE :,, CEL MAI DESTEPT CEDEAZA'' DE AICI IN COLO POTI SA SPUI CE VREI CA NU AM SA MAI RASPUND INCA UN LUCRU UN CRETIN MAI MARE CA TINE NU AM VAZUT. TU NU ESTI BAGAT IN SEAMA DESTUL ACASA SI TE FACI BAGAT IN SEAMA AICI PE FORUM VAI DE CAPU TAU This post has been edited by RADU05: 9 Aug 2010, 23:57 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
BZN |
![]()
|
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
RADU05 |
![]()
|
CLUJ MEDICINA DAR NUMAI PUNETI INTREBARI CA NUMAI RASPUND CLAR VA SALUT
<span class='edit'>10 Aug 2010, 00:17:</span> UITE LIVIU IMBECILU NU PUN POZE CU DIPLOMA CA ASA VREI TU DAR CINE ESTI TU PE LANGA, CA ESTI PROST MAI VREI SI DIPLOMA NICI MACAR NU STI SA CITESTI ASTA ESTE ULTIMA MEA POSTARE VA SALUT IMI PARE RAU CA MI-AM FACUT CONT PE DACIA CLUB SI CA AM DAT UMAI DE INGAMFATI SI , COPII DE 12 GEN LIVIU , SI PROSTI DE-A DREPTU ASTA ESTE EU VA SALUT SI VA SPUN CU UN ASEMENEA CARACTER NU STIU CINE VA MAI VORBI CU VOI This post has been edited by RADU05: 10 Aug 2010, 00:24 |
--------------------
DACIA
1310/1300
-----------
- ------------
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Du-te-n moastea pe gheata ca te duci bine, educatule care esti!
PS: Daca nu dai report, nu esti barbat. |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 15:27 |