dacia ag 08 cdc & dacia FAP din brasov
![]() ![]() ![]() |
dacia ag 08 cdc & dacia FAP din brasov
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
La tine te refereai?
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Eu sunt mai batran pe forum...la prospaturi ma refer..
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BZN @ 10 Aug 2010, 01:09) Ce ai terminat? Ceva de construit p-acolo? ![]() Probabil ca facultatea de impins vagoane sau de spart samanta... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:15) CLUJ MEDICINA DAR NUMAI PUNETI INTREBARI CA NUMAI RASPUND CLAR VA SALUT <span class='edit'>10 Aug 2010, 00:17:</span> UITE LIVIU IMBECILU NU PUN POZE CU DIPLOMA CA ASA VREI TU DAR CINE ESTI TU PE LANGA, CA ESTI PROST MAI VREI SI DIPLOMA NICI MACAR NU STI SA CITESTI ASTA ESTE ULTIMA MEA POSTARE VA SALUT IMI PARE RAU CA MI-AM FACUT CONT PE DACIA CLUB SI CA AM DAT UMAI DE INGAMFATI SI , COPII DE 12 GEN LIVIU , SI PROSTI DE-A DREPTU ASTA ESTE EU VA SALUT SI VA SPUN CU UN ASEMENEA CARACTER NU STIU CINE VA MAI VORBI CU VOI pei bai baiatule..behehhe esti o zdreanta...o hahalera...si mai si puti...noi ne dam cu chelvin clein tu PUTI behehehheee |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(RADU05 @ 9 Aug 2010, 23:25) [...] in 80 cand am terminat clasele primare [...] QUOTE(RADU05 @ 9 Aug 2010, 23:25) [..]iar in 88 cand am terminat generala [...] In 80 ai terminat 1-4 si ce-ai facut urmatorii 4 ani? Da' sa zicem ca am inteles gresit. Mergem mai departe... QUOTE(RADU05 @ 9 Aug 2010, 23:36) [...] in 93 cand am terminat facultatea era basescu la conducere [...] Deci ai terminat generala in 88, ai mers 4 ani la liceu pana-n 92 si in 93 ai terminat facultatea. Jeniu, dom'le, jeniu! Ainjtaine, unde esti? Ti-a venit concurentul! Sau vroiai sa spui "in 93 cand am terminat-o cu facultatea"? Cred ca e mai plauzibil. <span class='edit'>10 Aug 2010, 05:54:</span> QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:15) CLUJ MEDICINA DAR NUMAI PUNETI INTREBARI CA NUMAI RASPUND CLAR VA SALUT Slava Domnului ca minti! Din pacate insa, asa 'telectuali ca tine o sa iasa in urmatorii ani de pe bancile "tutulor" fuckultatilor. Incep sa ma gandesc serios daca sa ma mai intorc in tara... ![]() QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:15) [...] NICI MACAR NU STI SA CITESTI ASTA ESTE ULTIMA MEA POSTARE[...] Avand in vedere ca pe langa ca NU STI SA CITESTI, SA INTELEGI NICI ATAT SI NICI MACAR NU STI SA SCRI (ortografia iti apartine), esti veriga cea mai slaba din lantul de la WC. La revedere! Drum bun! This post has been edited by marksman: 10 Aug 2010, 05:57 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Radu mamiii radulee
Cei cu tinee , baiatule ce te agiti asa? citeste topicu limuzinei , il vezi pe argon sa se agite? Lumea face glume sa se " inveseleasca " |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
RADU05, nu te lasa, mai frate. Doar nu o sa te supere pe tine niste cetateni necunoscuti, nu?
Dai din fundu' curtii, ca un rasat intelectual ce esti, fa-i zob pe micuti, arata-le ce poti cu adevarat, nu parfumuri d-astea de domnisoara ce ai scos din tine pana acu'. Hai, ca-mi place cum le zici. In special aia cu "cel mai destept cedeaza primul" dupa care revii si revii, de parca - parca nu ai ceda, parca-parca te-ar deranja postura de "cel mai destept". Hai demonstreaza-ne ca esti cel mai destept! Hai fa un efort! Dar intre timp repeta individual: verbul "a da" la persoana a II-a singular se scrie "tu dai" nicidecum "tu da-i". De asemena verbul "a scrie" la pers. II-a sg. se scrie "tu scrii", cu doi <de> i. Dar sunt sigur ca un non-analfabet ca tine stia acest lucru, nu-i asa? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Medicamente..
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
Am ras 10 minute, dar cred ca e cazul sa se dea un delete... la thread, la userul frustrat...la tot.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Arhimede |
![]()
|
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
mai era in brasov si o dacia cu COX la numar... daca nu ma insel a avut sau are motor de renault fuego.
|
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
fuego? cantaretul? var cu pepe ? =))
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:25) QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:36) Eu am descoperit topicul mai tarziu, insa observ ca nici dupa ce a modificat postarile nu i-au iesit calculele matematice. ![]() ![]() |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
COX-ul avea de R5 GT Turbo motorul si era din 73 dacia
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
liviu05 |
![]()
|
![]() Membru din Brasov Group: Members Posts: 316 Joined: 7 May 05 From: brasov ![]() |
Haideti sa cerem inchiderea acestui topic, vad ca nu mai are rost sa discutam, initiatorul se tine de cuvamt si nu mai posteaza, doar editeaza ce a postat, in speranta ca se vor aranja socotelile matematice!
Dar avand in vedere ca matematica era apanajul politehnicii, nu trebuie sa avem pretentii prea mari de la un UMANIST(medicinist) Respectele mele! |
--------------------
DACIA /Citroen
1300/ Xsara
1978(1989)2003
- BV05PAI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bai, cat de rai sunteti.
De ce naiba nu-l credeti pe baiat ca a absolvit facultatea de medicina din cluj? Lucreaza chiar in bransa medicinei, cum singur declara pe alte forumuri. Scrie clar acolo: director service ![]() Attached thumbnail(s) 4tuning.jpg ( Size: 131.33k ) Number of downloads: 282 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Director de service la Bburago?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La Camel service. Nu stii bancu'?
PS: de unde stiti voi ce facultate a "absolvit" in '93? Poate aia de pe Soseaua Alexandriei. Ca zice el ca a terminat si "medicina la Cluj", da' nu zice ca-n '93. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu-l stiu, baga pe topicul dedicat, sa mai avem si bancuri pe acolo, nu numai copy-paste-urile lui Lord of the links.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E mai vechi si mai prost decat ultimul banc cu Alinuta, n-are rost.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Avea cineva o semnatura pe un forum, daca nu chiar DC, care zicea ca, cica... sa castigi o cearta pe internet e ca si cum ai castiga olimpiada persoanelor cu grad de handicap... tot handicapat ramai. Bine, era scris in engleza... prindeti voi ideea.
![]() This post has been edited by Filip: 11 Aug 2010, 20:22 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
No, da' cine se cearta?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE(Filip @ 11 Aug 2010, 20:21) Avea cineva o semnatura pe un forum, daca nu chiar DC, care zicea ca, cica... sa castigi o cearta pe internet e ca si cum ai castiga olimpiada persoanelor cu grad de handicap... tot handicapat ramai. Bine, era scris in engleza... prindeti voi ideea. ![]() Eh, era ceva de genu "cand te contrazici pe forumuri e ca si cum ai alerga la jocurile paralimpice, chair si cand castigi, tot handicapat ramai" |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
propun sa schimbi numele topicului
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(RADU05 @ 10 Aug 2010, 00:15) CLUJ MEDICINA DAR NUMAI PUNETI INTREBARI CA NUMAI RASPUND CLAR VA SALUT ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
doctor brancardiolog.... da' nu stiti voi.. inculturistilor...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
My bad.
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
un ciomu fara licenta, sau doctor voodoo ceva =))
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 01:05 |