Mercedes la Sighisoara, intilnire
![]() ![]() ![]() |
Mercedes la Sighisoara, intilnire
sdandrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 14 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
sk
120
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Multumim, o sa venim cu totii.
Logane cu stema de merc se primesc ? This post has been edited by ArtVandelay: 25 Jul 2010, 23:59 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primiti si cu d'alea vechi? A mea e batrina rau, am spalat-o insistent si cu grija, cu lustruit-ul e mai greu, pot s-o rog pe doamna inginer sa ma ajute?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pentru cine nu stie adresa:
poarta_mercedes.jpg ( Size: 799.11k ) Number of downloads: 987 Intrebati de el: VineSiEl.jpg ( Size: 150.3k ) Number of downloads: 1011 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 26 Jul 2010, 12:23) Auzi bre, cristi an co. stie ca i-ai pus poza pe net??? |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
De la intalnirea de anul trecut...
Capture.JPG ( Size: 82.02k ) Number of downloads: 375 Anul acesta e gata si hotelul pentru a-i gazdui pe participantii la intalnire, anul trecut inca era in constructie. Capture1.JPG ( Size: 64.94k ) Number of downloads: 337 This post has been edited by Laurentziu83: 26 Jul 2010, 16:45 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Am un amic din Brasov care întreaba daca primiti si utilitare la întalnire. Mersi mult.
Attached thumbnail(s) mercedes.jpg ( Size: 316.79k ) Number of downloads: 346 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 26 Jul 2010, 17:41) De la intalnirea de anul trecut... Capture.JPG ( Size: 82.02k ) Number of downloads: 375 Anul acesta e gata si hotelul pentru a-i gazdui pe participantii la intalnire, anul trecut inca era in constructie. Capture1.JPG ( Size: 64.94k ) Number of downloads: 337 crezi ca l-au terminat ? a venit criza si peste ei...poate o haripa sa fi terminat-o... ![]() uite si concurenta:magar_bmw.jpg ( Size: 84.14k ) Number of downloads: 213 asta fan bmw... ![]() ![]() ![]() This post has been edited by george_scala_2004: 26 Jul 2010, 18:56 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
aaa am iesit din criza ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Linkul unde-i linkuuuuuulllll
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 26 Jul 2010, 20:07) aaa am iesit din criza ? ![]() nu tu, ma! aia ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
of, da' serje a zis ca "am iesit din criza". adica el sau noi. nu a zis nic de aia...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
io l-am auzit zicand asta pe presedintele nostru mult iubit ... am vazut poza ... si mi-o fo clar ca o spus adevarul
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
o zis base asa ceva ?
![]() ![]() ![]() ![]() f29383cedbf64b4abcf52bfc3a69c08d_e1280156084851.png ( Size: 32.53k ) Number of downloads: 256 |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
incuiati mai sunteti uni dintre voi... sau e invidia de vina? cine stie...
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(bion @ 26 Jul 2010, 20:08) no e clar ![]() ![]() ![]() iovincu ceva mi nou sa incapata toti bulibashii 2023_anuntautomoto.ro_mercedes.JPG |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Valikwild |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 30 March 09 ![]() |
E si asta un avantaj in viata... daca tot n-ai masina, macar sa ai simtul umorului. Oricum... si daca vine vreunul pe acolo sa-i aratam detaliat cum defineste DEX-u "masina", promitem ca ne vedem cuminti de alcoalele noastre si ca nu ne luam la bataie cu nimeni. Mare scofala oricum... doua-trei platini de rezerva, un condensator, sufli de vreo trei ori jicleru pe drum... si ai si ajuns la sighisoara daca nu se infrineaza nici o roata, oricum o pivotezi cind te intorci acasa. Asta in cazul in care cineva depaseste momentul in care constata ca benzina e mai scumpa ca masina...
Un banc... era un motociclist si un trabantist. Si la un moment, motociclistul il ajunge din urma. Si merge paralel cu el vro jde kilometri si ii tot zicea pin geam bancuri cu trabantisti, de se acrise ala. La un moment dat, incepe sa ploua... motociclistu se baga sub un pom, vai mortzii lui fleashca... si trabantu lasa geamu din dreapta jos, intrebind suav..."mai stii, ma, bancuri cu trabantisti ?" Morala... nea moderatoru, mai facem misto sau inchidem topicu ? Nu de alta, da noi astia cu mercedeze facem misto murdar...si iar isi pun baietii motor de golf dizal. Barem crapa capu hidraulic...stii o treaba, daca ii dai apa rece, merge... da nu se mai impusca platinile...omoriti-ma, ca daca incep nu ma mai termin, si n-am ajuns la capitolu "terosonat podina", mai am trintitul usilor si caldura... Poftiti la adunare... aveti ocazia sa vedeti un tip de masina la care toate are bord de CN. Ca ie multe. This post has been edited by Valikwild: 28 Jul 2010, 03:57 |
--------------------
mercedes w124 1996cm
mercedes w201 1998cm
dacia 1300
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Vaaai, dar ce bine le zici!
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Valikwild |
![]()
|
Ohooo...nici macar n-am intrat in amanunte... se vede ca n-ai intors doua fishe la capacu de delco pe dos, sa desfunzi carburatorul toata viata ta. Cred ca am nimerit io pe softpedia din greseala...
|
--------------------
mercedes w124 1996cm
mercedes w201 1998cm
dacia 1300
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Valikwild |
![]()
|
|
--------------------
mercedes w124 1996cm
mercedes w201 1998cm
dacia 1300
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Poi de la " funerare", deh, n-o sti omul cu engleza. Oricum, de mare efect numarul ala.
Valikwild, cu Axor, Travego, Unimog, d-alea, ne primiti? sa stiu daca bat drumul degeaba sau nu... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Valikwild |
![]()
|
QUOTE(ATM @ 28 Jul 2010, 06:45) Poi de la " funerare", deh, n-o sti omul cu engleza. Oricum, de mare efect numarul ala. Valikwild, cu Axor, Travego, Unimog, d-alea, ne primiti? sa stiu daca bat drumul degeaba sau nu... Si cu Raba cu doua diferentiale... voi veniti cu vodca, de sex ne ocupam noi. Asta in cazul in care mai ramine vreunu treaz mort, care sa inventeze si vreo erectie. |
--------------------
mercedes w124 1996cm
mercedes w201 1998cm
dacia 1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 19:59 |