Na, melodie cu dacia logan, Din pacate se si potriveste uneori...
![]() ![]() ![]() |
Na, melodie cu dacia logan, Din pacate se si potriveste uneori...
klaus |
![]() ![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce downloadezi fisierul ramane doar mp3, fara extensia .zip.
Eu nu am putut sa il deschid. Deocamdata (sper) |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Andy, dupa ce faci download, click dreapta -> open with-> Windows media player. Merge garantat.
Am aer conditionat Celularu-i la-ncarcat Conduc masina cantand Ce sofer al dracu' sunt. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Merci Manuel.
Eu incercam sa il deschid cu JetAudio. ![]() Hehe. Eu nu am aer conditionat dar Conduc masina cantand Ce sofer al dracu sunt ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
allcris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Buna asta.
Da' parca-i lipseste ceva gen: Moare dusmanii cand ma vede/ Ca ca mine nu e nimenea.... Cand vorbesc la celular/Cu o mana pe volan/Am femei si am de toate/Am si cric si roata'n spate.... etc. , s.a.m.d., s.a. |
-------------------- La cat ma pricep eu la fotbal,despre Valencia pot sa va spun ca sunt periculosi atunci cand au mingea.
-Jiji Becali ganditoru' lu' Steaua- |
|
calinush |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 April 05 ![]() |
nici eu n-am aer conditionat
![]() DAR: ...si cand iau pe cate una/ii reglez temperatura ![]() |
--------------------
DACIA
Logan 1.6 Preference
- SV-xx-xxx
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu-i lipseste ma nimic pentru ca asta nu face parte din genu "manivele" (manele) asta-i pusa pe muzica populara .... parerea mea ...
![]() |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
sa moare dusmanii mei care nu au folie pe scaune
![]() ![]() nu ma pot ridica de sub masa. sunt sigur ca urmeaza si un videoclip. This post has been edited by gattoman: 30 Apr 2005, 22:20 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
calinush |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() Videoclip, film, etc.... ![]() Stie careva ce masina mai are melodie? Nici una! Fiti mandri baieti! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan 1.6 Preference
- SV-xx-xxx
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Gata, a iesit super hitul verii.
![]() Intradevar, penibilitate! Nici la populara nu se incadreaza ca este cam usoara. ![]() (Poate fi considerata o manea mai speciala, deluxe.) |
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(calinush @ 1 May 2005, 13:24) Pai cam toate BMW-uri si Merc-urile au melodii, nu? De ce nu ar avea si LGN una... E laudabila treaba. Vorbim de patriotism. Videoclip? Pai poate pe fundalul intrebarii "tati, iar ai trecut de scoala" o sa ne desfete auzul aceasta creatie artistica. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
calinush |
![]()
|
![]() ![]() ![]() creatie artistica de mare valoare, intr-adevar ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan 1.6 Preference
- SV-xx-xxx
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu i-as castra p'astia si tiganismele lor... Problema e ca atata timp cat exista fraieri sa asculte... E la fel cum e cu cersatorii: nu ii placem, ne deranjeaza.. Dar daca toata lumea ar face ca mine (adica sa nu dea NIMIC) Bucurestiul nu ar mai avea in 6 luni de zile nici un cersator!
Ce pana mea, da-i ca mere afacerea! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Kunzite |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 February 05 ![]() |
|
--------------------
Oltena
12TRS
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
Fiecare cu pasarica lui (masina) ...
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
lolman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 20 September 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(calinush @ 1 May 2005, 13:24) Eheeee...aici nu ai dreptate, este o melodie si pt posesorii de solenza. Pt cei interesati recomand un search pe ODC/ DC++ cu " Junior 2000 - Am Solenza Pe Taxiu.mp3 ". p.s: Avand in vedere linia melodica si vocea am impresia ca aceeasi trupa se afla si in spatele acestui hit. |
--------------------
Ex. Solenza Confort
Now: Seat Leon 1M1
2005
|
|
[Gusti] |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 6 December 04 ![]() |
tare piesa ....=)))
|
--------------------
Dacia
Logan 1,5 DCI. Preference
2007
- ab 03 yab viata e complexa ...fiti optimisti!!!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Doooaaaamneeee! mare-i gradina TA! Si multi "compozitori" is in ea !
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Tare rau, e deja pe telefon.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
vali74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 27 September 04 From: Timisoara ![]() |
....Heheh... nu s'a dezmint astia cu musica... vorba' lu' bogdan_o... daca mertanele au imno'-manele de ce n-o avea si Loganu'.
Mie personal mi-au dat lacrimile. |
--------------------
Logan 1.4 Laureate
Logan 1.4 Laureate
- CJ 07-VAL
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
n-o baga careva pe aia cu "am solenza pe taxiu"?
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Gogomania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 9 April 05 ![]() |
hai ca-i tare rau melodia m-am cracanat de ras ce sofer
![]() |
--------------------
Dacia Logan laureate
dacia berlina 96
- B 45 XXX
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
E clar, sunt o eroare a naturii, m-am nascut din pura intamplare pe aceste meleaguri gibonice.
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
In urma cu o zi astia de la serv ne-au mai cumparat o masina...Logan ca sa vezi...cand o s-o udam am sa le pun melodia asta...
|
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 29 Apr 2005, 21:24) Cu dedicatie speciala pentru unii moderatori (se stiu ei care) Baaaai, Klaus acu vazui ca noi doi suntem singurii cu Logan. ![]() Sarumana pentru dedicatie, da' nu trebuia...vaaaii.... ma simt flatat . ![]() |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu era bre pentru tine, era pentru unii cu masini straine
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru Daewoo in afara de Leganza ( "in CT toti baietii au Leganza"; mai era una cu "Eleganza bercea mondialu") ?
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
baaaaaaa, astia ar trebui sa plateasca copyright la daciaclub ca de aici s-au inspirat
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:54 |