Solenza Confort = 10.000 lei?
![]() ![]() ![]() |
Solenza Confort = 10.000 lei?
johny_bravo006 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Te-ai uitat prin portbagaj sa vezi cat de ruginita este? sa nu ai vreo surpriza si sa-ti iasa amortizoarele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
E foarte mult pt ca n-are aer conditionat. Nu te gandi ca nu il folosesti tu, gandeste-te ca poate vreodata o sa o revinzi...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Daca are si remorca, face 10 mii...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
Mai bine va luati una dintre variantele cu servo-directie si AC. Costa sub 10 000 de lei (acum m-am uitat pe autovit). Eu n-am inteles denumirea de Confort cand nici nu ai turometru, AC, servo-directie, geamuri electrice. Eventual Scala trebuia numita Confort.
In nici un caz nu e bun pretul....daca negociati, o sa ajungeti la pretul uneia cu toate dotarile . Si oricum, distributia trebuie schimbata la orice masina cumparata SH. REstul mai trageti de ele ca nu cred ca vinde cineva o masina SH care sa troncane sau sa ii bata planetarele sau sa ii traga volanul intr-o parte de trebuie sa tii cu mana de el.... Vreau sa ne modernizam si noi, sa nu mai folosim masini fara AC de ex. E chin. Stiu ce spun. This post has been edited by augustin87r: 4 Aug 2010, 09:50 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
Avantajul era ca puteai sa iei Confort cu optiuni. A mea e Confort dar
am servodirectie ,AC ,inchidere,vopsea metalizata si bordul cu turometru. |
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
para06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 898 Joined: 14 March 10 From: CONSTANTA ![]() |
Daca nu are aer mai mult de 7000lei nu face
This post has been edited by para06: 4 Aug 2010, 16:04 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2003
- CT92PAR
|
|
uragan |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club ! Group: Members Posts: 327 Joined: 9 July 09 ![]() |
Daca arata destul de bine si merge destul de bine , eu zic ca merita sa o iei , mai ales daca o cunosti , ceilalti luati voi la 7000 Ron si sa postati peste o jumatate de an si suma ce a-ti mai bagat-o in ea .
4 Aug 2010, 18:14: QUOTE(besche @ 4 Aug 2010, 15:55) Avantajul era ca puteai sa iei Confort cu optiuni. A mea e Confort dar am servodirectie ,AC ,inchidere,vopsea metalizata si bordul cu turometru. Daca a ta e Confort atunci Solenza ta prinde si 250 km/h . ![]() This post has been edited by uragan: 4 Aug 2010, 18:14 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 E4 , Clima
- AG ** DYN Be the one , Not Anyone !
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
glumesti nu? cum sa dai 100 mil pe solenza?
un prieten si-a vandut asta-vara solenza cu 85, avea 70k km, un singur proprietar, airbag sofer. si s-a chinuit vreo 2 luni s-o dea cu 90... *asta-vara = 2009 This post has been edited by ArtVandelay: 4 Aug 2010, 18:14 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
eu am dat 90.000lei in ian 2009 pe solenza confort din 2005 cu 58000km cu revizia de 60000 facuta
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Mai taie din zerouri, da-le dreacu... Cum sa dai 900 milioane?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O scala a costat cand era noua 265 de milioane
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
In braila sunt si cu 11.500
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
solenzoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 11 November 07 ![]() |
Eu ma gandeam sa imi vand solenza versiune scala cu aprox 10.000 si masina tinuta , nu confort , plus patru cauciuce de iarna , cele de vara continental. Da se pare ca m-am inselat
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003, Scala
- Cj-75 LAR
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
mai pui 1000 ron si iti iei Logan.
This post has been edited by argon: 4 Aug 2010, 20:09 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
johny_bravo006 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 4 Aug 2010, 20:08) La banii astia nu cred ca gesesc vreun logan bun. M-am uitat mai bine la ea si am vazut ca are foarte putina rugina la usa dreapa la incheietura si pe oalele spate are vreo 2 puncte mici de rugina . Am ajuns la concluzia ca un pret rezonabil ar fi cam 8000-8300.Nici nu am observat ca confort nu are turometru, oricum ma orientez dupa o scala sau clima. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
sa va reamintesc ca userul johny a avut un topic pe sectiunea logan unde se arata interesat de acest model, dupa care sa concluzioneze ca solenza este "tu da bi da best".
apoi a facut topic pe sectiunea supernova zicand ca acum e sigur ca face "a mai" buna alegere. a primit si cateva zile de recreatie pentru limbaj si comportament si acum cred ca a revenit. respectand traseul logan -> solenza -> supernova, acum presimt ca o sa vedem topicuri din partea lui in aceasta ordine solenza -> nova gti -> r356 (sau cum naiba se chema)... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(johny_bravo006 @ 4 Aug 2010, 21:26) .... M-am uitat mai bine la ea si am vazut ca are foarte putina rugina la usa dreapa la incheietura si pe oalele spate are vreo 2 puncte mici de rugina . .... Din ce an e? Esti sigur ca te-ai uitat bine? QUOTE(johny_bravo006 @ 4 Aug 2010, 21:26) Da-l in colo de turometru, ii lipsesc multe mai importante... This post has been edited by BZN: 4 Aug 2010, 21:34 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bogdanelkva |
![]()
|
![]() /\____/\____/\____/\ Group: Members Posts: 1.147 Joined: 4 November 09 From: reghin ![]() |
![]() |
--------------------
ford
focus facelift tot cu benzina
2009
- MS**--- In goana dupa posturi.
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar Confort are turometru, cele care nu aveau erau Europa si Prima. Daca intr-adevar e Confort, dar nu are turometru, este posibil ca omu' sa-i fi schimbat ceasurile cu unele cu km mai putini, dar s-a zgarcit si a luat mai ieftin.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(johny_bravo006 @ 4 Aug 2010, 20:26) La banii astia nu cred ca gesesc vreun logan bun. M-am uitat mai bine la ea si am vazut ca are foarte putina rugina la usa dreapa la incheietura si pe oalele spate are vreo 2 puncte mici de rugina . Am ajuns la concluzia ca un pret rezonabil ar fi cam 8000-8300.Nici nu am observat ca confort nu are turometru, oricum ma orientez dupa o scala sau clima. crezi ca in turometru sta solenza???vorba colegului dal naiba...ca daca tie iti place masina si nu are turometru o rezolvi cu un ceas logan pe ea si gata turometru... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
johny_bravo006 |
![]()
|
slider2 dute pe alt forum ba ca ma plictisesti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort
- XX 05 WAZ
|
|
besche |
![]()
|
![]() Besche Group: Members Posts: 227 Joined: 14 March 10 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
2005 Authentique
- CT - 31-AIS Tunez tunuri
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
@johny. O solenza scala in stare pur naturala, fara modificari, se cumpara cu maxim 105 mil, asa ca un confort nu are de ce sa coste atat de mult. Confortului ii lipsesc multe fata de scala: A.C., servodirectie, jante, eleron, geamuri electrice. (dar sigur CONFORT-ul are turometru, variatei de Echipare EUROPA ii lipsesc: turometru si inchiderea centralizata pe buton), Esti sigur ca e CONFORT? si ca ala este ceasul original?
@ramsen: Esti sigur ca toata lumea vrea sa schimbe ceasurile? Mie personal nu imi plac ceasurile de LOGAN, dar nu ma omor nici dupa astea de solenza, insa nu le-as schimba decat culoarea. Am vrut sa imi pun de MEGANE 2 dar nu am avut destule finante atunci, si s-au dat (dar nici nu sunt sigur daca se potrivesc). This post has been edited by Marius_Jay: 6 Aug 2010, 12:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-Scala Renault Megane 3 Privilege 1.4 Tce
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu i-am spus omului ca nu trebuie sa stea intr-un turometru la o solenza...ca il poate schimba cu un ceas de logan sau alta marca de masina
si decit sa schimb lumina la ceasul de solenza pe care o stiu bine si cit de mult se munceste mai bine il schimb cu totul...ma rog de alta marca si nu neaparat de logan...fiecare este cu gustul lui... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
gabitzu' |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 347 Joined: 5 September 09 From: Bucuresti ![]() |
eu am confort cu turometru, cu AC si cu inchidere din fabrica.A...da..si airbag sofer. Nu mai vorbiti daca nu sunteti siguri pe afirmatiile voastre.Am un prieten care are si geamuri electrice pe un confort...din fabrica.
This post has been edited by gabitzu': 7 Aug 2010, 09:45 |
--------------------
dacia / vw
solenza confort / Golf 6
2004 1.4 mpi / 2011 1.4 TSI
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 8 February 10 From: Galati ![]() |
QUOTE(gabitzu' @ 7 Aug 2010, 09:40) eu am confort cu turometru, cu AC si cu inchidere din fabrica.A...da..si airbag sofer. Nu mai vorbiti daca nu sunteti siguri pe afirmatiile voastre.Am un prieten care are si geamuri electrice pe un confort...din fabrica. Am atasat aici un document cu 4 din dotarile de Solenza: Confort, Rapsodie, Clima si Scala. Si da gabitzu.. sunt si cateva modele cu cateva optiuni in plus, dar sunt foarte RARE. A si a ta este din 2004 cel devreme... ca cele din 2003 nu aveau airbag nici optional. (Detin 2 solenze o confort 2004 si o scala 2003) Iti doresc o zi buna Gabitzu. Si sper ca am elucidat problema. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Scala, decembrie 2003 (4 decembrie cumparata de tata) are "punga de aer".
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marius_Jay |
![]()
|
OK.. nu o stiam pe asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:56 |