Conditii angajare WBC, agenti de securitate
![]() ![]() ![]() |
Conditii angajare WBC, agenti de securitate
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si nici traficul de usturoi nu mai merge cum mergea odata...
![]() Pana la urma munca e intr-adevar solutia finala. Nu stiu insa ce e WBC-ul, deci nu ma pronunt in privinta asta. E totusi pacat sa faci scoala ca sa ajungi paznic. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
WBC, ca firma, recruteaza si angajeaza agenti de paza. Exista cel putin in Galati. Munca nu e rusinoasa, si nu mi-e rusine sa devin agent de paza, pe criza prin care trecem. Voi fi agent de paza cu studii superioare, care e problema ?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mi se pare ca te complaci si alegi primul job care-ti pica in mana. De ce nu incerci intai sa cauti si alte variante? Cu limba aia franceza ar trebui sa ai niste orizonturi mai largi, mai apare cate o firma cu origini in Franta care ar avea nevoie de un translator in randurile lor, si nu ma refer deloc la firme mari.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dragoselu |
![]()
|
Mersi de sfaturi... dar nu gasesti nimic prin comuna Galati, e criza si e maaareee...
![]() Pe diploma am specializarea franceza-engleza, traduceri nu prea mai sunt, sunt destule centre de traduceri in Galati si nu ai loc... Doar sa ma apuc sa traduc vreo carte aparuta recent si sa merg cu traducerea la edituri?! Nu mai merita sa lucrezi in invatamant, e munca multa pe bani putini: ce sa faci cu 750 lei la cat s-a oprit salariul ultima oara??? Macar la WBC lucrezi 12 ore, pauza 12 ore, apoi iar 12 ore dupa care 2 zile libere, in astea mai faci altceva... Si iti dau 1000 lei... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Merced |
![]()
|
Adica lucrezi 12 cu 48 din ce zici tu acolo. Dar sincer nu mi se pare super afacere oricum ai da-o. Poate sa lucrezi doar ture de noapte si sa-ti mai cauti ceva si pe zi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
stii cumva si arte martiale, DACA LE PRACTICI?SA AI FIZIC, CARNET CONDUCERE categorii A motociclete si B chiar profesionist.
in 26 si 27 aug sunt in galati |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(crintea1949 @ 22 Aug 2010, 15:41) De ce-l intrebi, ai vreo problema cu profesorii de limbi straine, si vrei sa-l altoiesti? ![]() Dragoselu, esti traducator autorizat? Daca da, sigur iti gasesti ceva in domeniu. Nevasta-mea este traducator autorizat tot pt. engleza si franceza, si crede-ma, nu moare de foame, cel putin nu atata vreme cat se mai pleaca in Canada. Birourile de traduceri de regula apeleaza la colaboratori, incearca sa colaborezi cu ele. Sau fa-le concurenta, ca oricum au preturi mari. Sa te inregistrezi ca si PFA nu-i mare lucru si nici cheltuiala nu-i mare. Mai trebuie putina reclama in presa locala. Nu in ultimul rand, o sursa constanta de lucrari o repezitna cadrele didactice universitare care au nevoie de lucrari publicate in diverse reviste de specialitate din strainatate (ajuta la punctaj pentru avansare). si, centrul universitar Galati este mult mai mare decat Unviersitatea Petrosani. Daca tot ai experienta pedagogica, si iti place sa predai, apuca-te bre de meditatii la modul profesionist. Esti primul cu studii superioare in limbi straine de larga circualtie internationala pe care-l aud ca se plange de lipsa de lucru... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Somajul cat este ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Radiane, pai din Petrosani se pleaca-nCanada, din Galati se pleaca-n Italia.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai din ce am vazut eu agenti de paza se fac aia care nu le place munca , sintem o tara de paznici la noi au ajuns sa fie mai multi paznici decit muncitori
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dragoselu |
![]()
|
Pai sa-mi dea tara loc de munca! Ca am dat examen de titularizare, astia dau titularii afara din invatamant?? Or sa aduca profesori mosnegei si absolventi de liceu sa predea pe norma redusa! Asta vor din pacate sa faca Boc si Basescu, AU DISTRUS INVATAMANTUL, SISTEMUL SANITAR SI SOCIAL DIN ROMANIA...
![]() Mersi Marty de incurajari, de sfaturi (sa-ti traiasca nevasta si casa de piatra de te-ai insurat! ![]() ![]() Am deja emotii pentru ziua de maine: inspectoratul scolar e obligat deocamdata sa le asigure posturi la titulari! Cat despre somaj, nu stiu cat as putea lua... Ramane de vazut... |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Dragoselule, nu pot sa zic decat felicitari! Ma bucur pentru tine! Ti-am mai zis ca n-ai vocatie de profesor, meseria de paznic cred ca te-ar prinde cel mai bine.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
dragoselu |
![]()
|
Mersi de "incurajari"!
![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
@dragoselu dar de ce nu emigrezi in Canada ? ... ca tot venii vorba
|
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
dragoselu |
![]()
|
Am primit de prin martie e-mail de la Ambasada Canadei sa ma prezint la interviu, toate sansele, dar... nu vrea tovarasa... cica e prea departe...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
se spune ca Doamne Doamne nu bate cu paru! ai mai gasit caini pe traseu?
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
La Giurgiulesti nu e scoala?
Ce oripilat e dom exprofesor ca tre sa faca naveta si nu pe banii statului. Daca vrei sa-ti faci meseria o faci chiar si la Tecuci. Esti tanar nu mori de la naveta. Dar cred ca vocatia de dascal a coforumistului e nula. Prefera o pseudoslujba de sforaitor in bocanci si mica bisnitareala.Nu vreau sa fiu rau dar cred ca e mai bine daca din invatamant se "pierd" asemenea profesori ![]() Cu stima scursura banateana |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Decat sa muncesti pentru 800 de lei mai bine stai degeaba pentru 400.
Nu? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Adica tu ai putea sa incerci macar sa pleci in Canada si nu o faci pentru ca nu te lasa nevasta? Sau.. nu o faci pentru ca acolo probabil chiar o sa trebuiasca sa muncesti? Si probabil ca o sa trebuiasca sa incepi de la "munca de jos" ceea ce nu face un domn profesor... Hai ... spune sincer.... care este de fapt motivul? Personal daca eram in locul tau nici macar nu as fi clipit... as fi mers la interviul ala si in maini daca era cazul...
This post has been edited by nairam: 23 Aug 2010, 05:57 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Da' WebHelp nu mai face recrutari?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Aug 2010, 22:39) Am primit de prin martie e-mail de la Ambasada Canadei sa ma prezint la interviu, toate sansele, dar... nu vrea tovarasa... cica e prea departe... explica-i ca s-au inventat avioanele, nu mergeti cu rata. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Acu' nu ca-s rautacios da' in Canada ce vrei sa faci? Sa-i inveti pe "quebecosi" engleza sau pe anglofoni franceza?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 23 Aug 2010, 12:27) Ce n'est pas possible, αγαπητός φίλος ! Δεν θέλει! ![]() <span class='edit'>23 Aug 2010, 12:36:</span> QUOTE(Garett @ 23 Aug 2010, 12:33) Acu' nu ca-s rautacios da' in Canada ce vrei sa faci? Sa-i inveti pe "quebecosi" engleza sau pe anglofoni franceza? Da, se poate sa predai franceza sau engleza in Canada. Am o fosta colega de facultate care preda franceza in Quebec! Pe bune! <span class='edit'>23 Aug 2010, 12:39:</span> Si acum o jumate de ora am primit in sedinta publica a ISJ-ului post nou-nout in orasul Galati, am fost primul strigat, pentru caz de restrangere totala de activitate... Nu te lasa ei sa "pleci" cu una cu doua... Daca au nevoie de voluntari la corectat la BAC, desigur ca ii "ajut" si eu, nu? ![]() Ma faceti sa caut prin vreo 3800 de mesaje necitite de pe adresa mea de mail, mesajul venit de la Ambasada Canadei: daca as putea, as pune pe altcineva sa mearga acolo pentru interviu, cine vrea? ![]() This post has been edited by dragoselu: 23 Aug 2010, 11:41 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Prea tare! Cum sa predai francez in Quebec?
![]() Deci pana la urma nu te mai angajezi la WBC? This post has been edited by Garett: 23 Aug 2010, 11:41 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 23 Aug 2010, 12:39) Cu rabdare si atentie la limba vorbita, e franceza "quebecuaza", te doare capul, nu alta, zici ca vorbesc o franceza de pe alta planeta... Nu ma mai angajez la WBC, nu lasa el "sistemul" sa plece un om asa "valoros" ca mine... ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Garett @ 23 Aug 2010, 12:33) Acu' nu ca-s rautacios da' in Canada ce vrei sa faci? Tu ai idee cam cu cat se vinde legatura de usturoi în Quebec? Daca îti zic, cazi de pe scaun. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 22 Aug 2010, 21:39) Am primit de prin martie e-mail de la Ambasada Canadei sa ma prezint la interviu, toate sansele, dar... nu vrea tovarasa... cica e prea departe... ![]() Scuze de 2 lei. Prefera sa stea in mizeria sociala in care sunteti acum. Va meritati soarta. In loc sa stai aici sa ne intrebi de agenti de paza, ar trebui sa cauti ceva in alt oras in primul rand sau sa convingi nevasta cu Canada. Dar probabil nu esti capabil de nici una din ele. Ai nevoie de stat sa iti dea una alta, inclusiv naveta gratuita. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:30 |