Expresia lui House, De nepretuit
![]() ![]() ![]() ![]() |
Expresia lui House, De nepretuit
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
da imi aduc aminte de faza asta. uff abia astept sa reinceapa... nu mai am rabdare...
![]() This post has been edited by slider2: 11 Aug 2010, 18:53 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu abia astept...
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
cand reincepe?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
20 septembrie.
This post has been edited by bmwh548: 11 Aug 2010, 19:42 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cine-i house?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Unu' fara limuzina
![]() Cica are un amarat de salar de +400 000$ pe fiecare episod. This post has been edited by bmwh548: 11 Aug 2010, 21:13 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar de ce va place? nu va deranjeaza ca mai toate episoadele sunt la fel...? Cadrul la fel, desfasurarea la fel, comportamente la fel...
![]() E pacat ca daca scoatem personajul nu mai ramane nimic din serial, zic eu. Spre deosebire de CSI Miami, de exemplu, pe care, la fel, il ajuta mult personajul, dar e interesant si ca poveste etc. Sau ca dexter. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Denumirea serialului ar trebui sa fie suficienta ca sa iti dai seama ca e normal ca viata protagonistului sa fie in centrul atentiei. Actorul e genial in rolul asta, i se potriveste ca o manusa; l-am mai vazut si in Blackadder, dar nu se compara prestatia. Umorul fin, mimica faciala, subtilitatile...mi se pare cel mai bun serial cu profil medical, cu mult peste "Grey's anatomy" (si imi place foarte mult si cel din urma).
Edit: Am vazut cu intarziere ca ai zis de "Dexter". Un alt serial foarte bun, dar care se axeaza si el pe viata protagonistului. Daca il scoti pe Dexter din peisaj serialul nu mai are niciun sens. This post has been edited by bmwh548: 12 Aug 2010, 00:05 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu sunt toate episoadele la fel, fiecare caz e diferit, plus ca mai exista si relatiile dintre celelalte personaje..poate parea un serial plictisitor la prima vedere, dar nu este
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Daca il scot pe dexter ca personaj, adica modul lui de a fi, comportamentul, tot ramane un personaj interesant pt ca ramane un serial killer total aparte etc. Sa nu vbim de cate ori te socheaza dexter cu lovituri de teatru etc, pe cand la house esti 90% convins ca va salva pacientul pre sfarsit, trecand prin 2-3-4 diagnosticuri gresite intre timp, si asa se intampla. Daca pun in locul lui house un doctor mai putin ironic etc nu mai ramane nimic.
Eu m-am uitat la 4 sezoane din house, iar faptul ca toate episoadele evolueaza la fel e o parere generala, nu doar a mea. Cautati pe orice forum. Iar relatiile dintre personaje cu ce se schimba? Relatia lui cu prietenul lui in cele 4 sezoane era 90% la fel, la fel cu cei 3 care il ajutau, in special cu Morgan *sau asa ceva, cel negru*. Daca ar fi sa comparam asta cu ce se intampla in Dexter... Acum mi-am dat seama si ce putine personaje are house, pe langa decorul f sarac. Iar Grey e la fel de SF, din nefericire, dar e SF si pe partea de telenovela, nu doar a vindecarilor miraculoase. Probabil daca ar fi Dr House in cadrul din Grey ar fi mult mai bine si interesant. De fapt Bayley il suplineste partial. This post has been edited by eXtenSion: 12 Aug 2010, 00:22 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 11 Aug 2010, 23:58) Dar de ce va place? nu va deranjeaza ca mai toate episoadele sunt la fel...? Cadrul la fel, desfasurarea la fel, comportamente la fel... ![]() QUOTE(bmwh548 @ 12 Aug 2010, 00:04) Asta voiam sa zic si eu. Pe langa asta, imi mai place capacitatea lui asemanatoare cu Sherlock Holmes de a deduce din detalii. Elementary... |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
baniiesc ca regia deduce din detaliile alea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Normal, dar personajul nu cred ca e constient de asta. Daca mai fac scenaristii inca o greva, House face puf.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Argon, de luni pana joi, pe tvr 1, la 0.20 cate 2 episoade.
Dupa ce vezi .... sa ne zici ce parere ti-ai facut. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
ok, m-ai facut curios, le programez sa se inregistrezi si ma uit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
ArtVandelay... Tare avatar.
Va recomand si eu un serial... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Alexe, lasa-ne mah sa ne desfatam cu House!
![]() Aia de pe tvr sunt in urma, sau cel putin erau! Parca erau pe la sezonul 4! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.088 Joined: 11 February 04 ![]() |
De ce dau astia de la TV filmele bune asa de tarziu?
Toata seara n-ai la ce te uita, iar de ora 23 incolo incep sa dea si filmele bune. Imi place felul in care House si echipa gasesc o boala ascunsa intre alte boli, de multe ori fara simptome caracteristice, felul in care analizeaza o problema, oricare ar fi ea. Oricum au cam intins pelteaua in ultima perioada, poate ar fi bine sa mai schimbe personajele, sa mai si piarda cate un pacient macar o data la 4-5 episoade. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Tocmai aseara au pierdut unul.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
la ce sezon esti tribunule?
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 12 Aug 2010, 01:04) mi se pare cel mai bun serial cu profil medical, cu mult peste "Grey's anatomy" (si imi place foarte mult si cel din urma). Ca sa-mi citez cativa prieteni doctori... "Imi ia 5 minute sa ma prind ce are pacientul, dupa care ma uit la 40 de minute de malpraxis" Nu ca mie nu mi-ar place House, dar toti doctorii pe care-i cunosc se uita la serialul asta cum ma uit eu la filmele cu hackeri. Razand si cu c**u ![]() QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 12 Aug 2010, 08:43) Asta voiam sa zic si eu. Pe langa asta, imi mai place capacitatea lui asemanatoare cu Sherlock Holmes de a deduce din detalii. Elementary... Pai da, un doctor, inspirat dupa un detectiv, care fusese inspirat dupa un doctor... Si daca stai sa mai cauti... o sa gasesti inca o tona de similitudini... Adresele, House/Holmes, Wilson/Watson , cocaina/vicodin, numele unor personaje din cand in cand... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
bucatzele... In primul rand, atat filmele cu doctori cat si cele cu "hackeri" sunt facute pentru oamenii de rand, nu pentru experti. Trebuie sa inteleaga atat Dorel din Ferentari care bea Bergenbier la pet de 2L, cat si un doctor extrem de bun.
Daca s-ar face seriale numai pentru doctori, ce audienta ar avea? In al doilea rand, permite-mi sa cred ca prietenii tai doctori sunt si ei romani, adica, ei stiu tot, restul sunt de rahat, etc... Stii tu, vechea poveste cu "romanul se pricepe la tot, inclusiv filme si seriale" ![]() Imi aduce aminte de MARELE Sergiu Nicolaescu care a declarat ca Gladiatorul e un rahat, ca el a facut filme istorice si stie cu ce se mananca, si Americanii n-au nicio treaba... ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 12 Aug 2010, 10:29) Ca sa-mi citez cativa prieteni doctori... "Imi ia 5 minute sa ma prind ce are pacientul, dupa care ma uit la 40 de minute de malpraxis" Desigur, ca sa luam un exemplu cu functia random, in episodul Euphoria dansii s-au prins instant ca era vorba de o infectie cu Naegleria fowleri. Si au stat apoi baietii si au rabdat nu 40, ci 90 de minute, ca e vorba de un episod in 2 parti. Ca sa-mi citez opinia: bullshit. This post has been edited by xcss: 12 Aug 2010, 10:57 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
A l e x |
![]()
|
xcss: N-au aia treaba. Americani prosti. Tot doctorii nostri sunt cei mai buni, au avut doar nesansa sa se nasca in Romania.
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.471 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-au prins un kil, s-au uitat la sinopsis pe IMDB.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Astia de la TVR difuzeaza sezonul 2 acum (maine seara se termina). Pentru cine nu a vazut pana acum poate ar fi mai bine sa inceapa cu primul sezon: House isi expune propriul caz (mai spre sfarsitul sezonului parca), relatii dintre personaje sunt mai usor de "inteles"... Bineinteles daca e vorba doar de o vizionare de proba sa vedeti despre ce e vorba merg si episoade random.
Argon: vezi ca primul episod din seara asta e o continuare si s-ar putea sa fie putin enervant. Edit: pana la ora la care incepe House aveti "Two and a half men" (doua episoade) pe Protv de la ora 23:00 (reclame doar de vreo 2 ori parca). This post has been edited by bmwh548: 12 Aug 2010, 14:54 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Mi-au placut cele doua episoade de la inceputul sezonului 6, cand ajunge el internat la psihiatrie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
No calm baieti, ca n-am vrut sa dau foc la butoiul cu pulbere. Ca si eu ma uit cu placere la House...
Dar mai mult pentru faze de genul asta QUOTE House: Your wife is having an affair. Orange-Colored Patient: What?? House: You're orange, you moron! It's one thing for you not to notice, but your wife hasn't picked up on the fact that her husband has changed colors. She's just not paying attention. Oh, by the way, do you consume just ridiculous amounts of carrots and mega-dose vitamins? The carrots turn you yellow, the niacin turns you red. Get a set of fingerpaints and figure it out. Sunt ferm convins ca si doctorii americani isi dau seama suficient de iute de problema, dar ar fi cam aiurea sa faca episoade de 10 minute, doar ca sa fie corecte dpdv medical. Ziceam si eu asa... sa sugerez subtil sa nu incercati vreunul sa faceti pe doctorul doar pentru ca v-ati uitat atenti la toate episoadele. @A L E X. Marele Sergiu Nicolaescu e totusi un inginer reciclat... L.E @dizzy. da-l naibii de DVR. decat sa te uiti la film cu subtitrarile TVR-ului, mai bine o lasi balta. Torrent, si subtitratri in engleza, daca-ti trebuie. In multe locuri umorul se duce pe pustii din traducere. This post has been edited by bucatzel: 12 Aug 2010, 16:18 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:53 |