Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
![]() ![]() ![]() |
Care soferi va enerveaza cel mai tare?, sau alti conducatori auto
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Eseu despre cum se enerveaza altii conducand in Romania:
driving in Romania Un citat elocvent: "Seeing their driving skills, I often wonder if anyone was trained. There isn’t a single driver in Romania who has any sense of their own mortality. All driving is done at a frenetic, almost maniacal pace, even just to go to church. Though the speed limit on the motorways is 100-110KPH, anyone going slower than 130 draws the ire of all but the horse-drawn carts and the older, ailing Dacias (like mine). Even a few seconds behind a slower car is enough to drive a Romanian driver into a frothing rage. With the horn blaring, high-beams flashing and middle finger at high salute, they will execute violent, high-risk passes on blind curves in bad weather, coming within inches of clipping other cars, horse carts and people (Romanians have this strange compulsion to walk in the road, even in the city where sidewalks are plentiful) in order to get past you and your sorry excuse for a car. Essentially, the mentality of the Romanian driver is this: If you’re not the fastest vehicle on the road, you’re not really trying." - opiniile apartin autorului din link-ul de mai sus. Unele sunt exagerate pentru noi, cei care traim aici, insa asta e impresia cea mai puternica pe care o lasam altora. This post has been edited by grosse inkultur: 8 Oct 2007, 14:30 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Tipul ala care-a scris articolul dovedeste ca nu stie sa conduca .. Orice roman se descurca mai bine decat a facut-o el si fara sa se lamenteze atata. Oricum le-a inflorit grozav
![]() This post has been edited by hash: 8 Oct 2007, 15:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Lasand cearta la o parte, mai bine v-ati auto-alarma in legatura cu ce zice nenea ala in articolul acela. Chiar daca nu sta asa treaba in mare parte, straini asa ne percep si din cate vad nu e o impresie buna!
This post has been edited by giany911: 8 Oct 2007, 17:16 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
In mare parte are dreptate, desi exagereaza cu fiecare afirmatie care o face.
Daca e sa glumim putin, sper sa nu se supere posesorii de 1300 ![]() ![]() |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
la bacau un sofer a omorat 2 oameni pe trecerea de pietoni..sa dam vina pe politie ca a inventat trecerea de pietoni..
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ieri m-a enervat un sofer de taxi ( eu eram pasager in taxi ) care conducea ingrozitor de subturat. la 50 la ora avea deja treapta a 5 a. motorul era 1,4 mpi logan. saraca masina...cu ce o fi gresit ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@OAP: Pai nu ne opreste nimeni, n-ai inteles. Sonycu vrea sa spuna ca posturile la obiect sunt maxim 2 pe pagina si e greu de raspuns si urmarit topicul.
Ma enerveaza cei care te blocheaza in parcare. Uneori chiar trebuie sa ajungi la o anumita ora undeva si dureaza mult pana apare nesimtitul si elibereaza accesul. De obicei e genul care nu se scuza si e vizibil deranjat de prezenta ta. Are o mina scarbita pe toata durata actiunii si iti face un mare favor ca iti permite sa traiesti in acelasi judet cu el. This post has been edited by grosse inkultur: 9 Oct 2007, 14:15 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Incerc sa scap de sentimentul asta...ma enerveaza...e deja un fapt banal in traficul de la noi. Cum spuneam ma distreaza si astia care se enerveaza din cauza tuturor prostilor. Cred ca ma dezabonez de la topicu asta...fara Fast nu are farmec
![]() |
--------------------
**
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Colegi dragi: am sters vreo cinci zilioane de postari si actiunea inca nu s-a terminat. Va rog sa va mentineti la subiect (desi trebuie sa marturisesc si eu ca TFO e un deliciu).
Multumesc pentru intelegere. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAS @ 9 Oct 2007, 11:03) Sonycku, crede-ma ca acest thread nu s-a transformat (cel putin nu inca) intr-unul de persecutare al TF-ei ![]() ![]() Cei cu nemultumiri cu privire la soferi pot posta nestingheriti si vor fi luati in seama Peace man ![]() lool.. inteleg ce spui.. ok man.. voi stiti mai bine.. peace !! QUOTE(grosse inkultur @ 9 Oct 2007, 11:03) @OAP: Pai nu ne opreste nimeni, n-ai inteles. Sonycu vrea sa spuna ca posturile la obiect sunt maxim 2 pe pagina si e greu de raspuns si urmarit topicul. Ma enerveaza cei care te blocheaza in parcare. Uneori chiar trebuie sa ajungi la o anumita ora undeva si dureaza mult pana apare nesimtitul si elibereaza accesul. De obicei e genul care nu se scuza si e vizibil deranjat de prezenta ta. Are o mina scarbita pe toata durata actiunii si iti face un mare favor ca iti permite sa traiesti in acelasi judet cu el. bine zis man, ai inteles ce am vrut sa spun.. pe mine uite ma enerveaza femeile !! nu toate !! dar aia de astazi cand era sa fac un accident absolut stupid m-a enervat.. cine este din bucuresti si cunoaste strada poligrafiei stie ca avand in stanga romexpo si mergand spre jiului sunt 3 benzi pe sens.. la un moment dat aproape de statia de masina se fac 2.. ei bine astazi o blonda la volanul unui matiz rosu nu s-a asigurat si s-a bagat pe banda 2 pe care eu circulam.. ea a venit din stanga, nu s-a asigurat deloc, nu a pus frana absolut deloc, a iesit de pe culoar si s-a bagat in fata mea, eu aveam 55 km/h.. tocmai ce depasisem o masina de politie parcata pe partea dreapta a carosabilului.. tipa s-a bagat brusc, initial am crezut ca se va opri pentru a-mi acorda prioritate.. dar nu s-a intamplat asa.. s-a bagat.. am pus frana brusca pentru ca s-a bagat din scurt in fata mea, rotile s-au blocat desigur si fiindca azi dimineata a plouat putin carosabilul era umed, "perfect" pentru a pune frana brusca.. am patinat si m-am oprit milimetric de bara ei spate, atat eu cat si sotia am zis ca sigur o lovim.. masina s-a oprit totusi (tindea dreapta, stanga, dar am tinut-o sub control din volan pe cat am putut asa incat sa nu intru peste ceilalti participanti la trafic) mi-am revenit repede si am plecat in "urmarirea" blondei pentru ca ea desi vazuse ce a facut i-a dat talpa, ce dreaqu, m-am dus dupa ea, am oprit-o si am intrebat-o daca e constienta de ce era sa se intample.. a zis ca nu a oprit deoarece nu avea vizibilitate din cauza altei masini si a crezut ca nu vine nimeni, a zis ca ii pare rau ca nu m-a vazut !! la faza asta am ramas ![]() asa ca mare atentie la blondele in matizuri rosii !! ![]() This post has been edited by sonycu: 9 Oct 2007, 13:34 |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
E seara si merg cu masina linistit. Aprind farurile si las amurgul sa se prelinga pe caroseria proaspat spalata. Din dreapta, apare o blonda cu un Jeep Wrangler Compass care intra in aripa dreapta (nu foarte tare, asa ca o muscatutra, cat sa lase urme). Se da jos din Jeep si se apropie. Cusatura blugilor scoate un zgomot discret cand se misca iar camasa in carouri innodata la brau e modelul meu preferat. Are o cheie franceza pe care o strange casual in mana stanga. Ma intreaba daca prefer sa imi repare aripa la mine sau la ea. Nu apuc sa raspund. Ma trezesc. Nu e Jeep, e Matiz. E o doamna respectabila la volan care se mira ce cauta in aripa mea. Zgarietura e prea meschina ca sa ii cer sa mergem la Politie.
... uite astea sunt femeile care ma enerveaza pe mine la volan: alea care au Jeep, camasa in carouri, cheie franceza si vor sa-mi repare masina. Da mai lasa-ma-n pace cucoana, ca-s om insurat! |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sunt mai multi:
1. soferii de duminica sau aia care scot masina doar cand ploua/sta sa ploua si se alege praful de traficul din capitala. De cateva zile fac seara cate 2 ore pana acasa pe traseul Dorobanti-Berceni; sa fie de la ploaie, de la siab... oricum e ca draq, noroc ca stau jos si nu's in autobuz; 2. din cauza aglomeratiei rezulta alti soferi pe care ii urasc si mai mult, cei care nu respecta regulile de circulatie si care o iau pe sensul meu de mers ca sa ajunga ei in fata la intersectie. Tot in Dorobanti, de draci, am vrut sa-i trosnesc pe vre-o doi, dar mi-a fost mila de masina mea si de a boului ca saraca nu avea nici o vina ca ala idiot, a vazut coloana si ce a zis ca o ia pe interzis si iese primu... nah ca nu i-a mers l-am pus sa dea cu spatele pana a ajuns ultimu la coada... si pe deasupra tot el gesticula ca m-a vazut si cu nr de olt; 3. soferii care merg cu vieza atunci cand nu e cazul... nu zice nimeni sa nu depasiti viteza legala, ca si eu o fac, dar macar sa pastreze acea viteza in limita bunului simt... lista poate continua, pe masura ce mai gasesc, am sa-i adaug aici |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Soferul din mine. Azi era sa o comit de un carnet saltat pe motiv de neacordare de prioritate. Pfff...se da o intersectie, masini parcate astfel incat sa nu vezi ce vine din dreapta si o duba cu ceva viteza. Noroc ca l-au tinut franele si s-a oprit la timp.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Am fost intrebat pe PM de ce am sters unele postari din acest topic. Raspund aici in convingerea ca toti cei ale caror postari au fost sterse au dreptul la aceasta explicatie. Am crezut ca motivul se (sub)intelege din postarea mea anterioara, il repet insa aici:
Am sters (atit cit s-a putut) toate postarile provocate de- si aflate in legatura cu TheFastOne, incepind din momentul cind tonul a degenerat parasind prea mult firul acestui topic. Sper ca prin acest raspuns sa fi lamurit persoanele care au fost deranjate de disparitia postarilor. Nu ma pot impiedica sa remarc faptul ca postind (foarte) departe de subiectul unui topic iti asumi implicit riscul ca postarea sa fie stearsa. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Lasa permisul..bine ca te-a vazut si ca s-a oprit la timp si nu in tine.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Urasc soferii care arunca gunoaie din masina pe strada sau unde ii apuca.
Azi dimineata eram parcat in asteptarea cuiva. In fata mea se urca intr-un VW Lupo alb trei pustoaice cu "fitze". Dupa ce se urca si pretentia de soferita, inainte sa inchida portiera, "scapa" pe jos un pahar de plastic in care fusese cafea. Iritat, ma gandesc ca poate i-a cazut din greseala si nu l-a vazut, insa la al doilea pahar am vazut clar gestul voluntar si nu m-am mai putut abtine: Am coborat si am batut in geamul masinii, vizibil scandalizat. "Putzoiaca" (nu cred ca avea 19 ani) face o fata nedumerita si cand ii arat hotarat sa deschida usa si sa-si ridice mizeria o cam baga pe maneca - pesemne se astepta la vreo legitimatie de la vreo institutie din astea care dau amenzi ![]() Chiar nu pot sa-i inteleg pe oamenii astia... chiar asa de primitivi sa fie? |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(big2003 @ 1 Sep 2007, 19:25) La nebunia asta de pe sosele contribuie si mediul asta nenorocit in care traim , sa dau un exemplu , am mers prin Europa si nu am aruncat macar o hartiuta , dar cand am intrat in Romania si am dat cu masina in cateva gropi m-am enervat si am aruncat ceva gunoi pe care il aveam in masina pregatit initial sa il arunc in vreo pubela . ![]() No, DiGutza draga, te mai invartisi de un prieten sincer... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Spuneam mai devreme undeva prin posturile mele ca soferii de autobuz din brasov sunt nesimtiti. Astazi din intamplare am avut camera foto la mine si am surprins una din "nesimtiri" ale unui sofer de autobuz de pe linia 6.
Intersectia este cea de la Calea Bucuresti cu Zizin, sensul de deplasare spre Uzina2. Se vede in poza cum soferul de autobuz a depasit coloana aflata la semafor si acum forteaza intrarea in intersectie. Desi nu se vede clar in poza, in fata autobuzului s-a postat un bucurestean nesimtit cu ceva offroad, n-am retinut marca. Attached thumbnail(s) DSCF2352.JPG ( Size: 623.04k ) Number of downloads: 110 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
TFO zau daca inteleg ceva din poza ta...probabil din cauza ca nu stiu intersectia respectiva...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact, mie imi pare ca bietu' sofer de autobuz sta calm pe banda I la stop sau ma insel ?
Sa nu mai scriu alt post ![]() ![]() ![]() Eu ii las pe astia grabiti sa se ducaaaaatare.ro. Mi-a povestit odata un amic, vazuse el un ... un vehicul care mergea cu maaare viteza pe trecerea de pietoni de era sa ii traseze amicului conturul cu creta pe asfalt. La urmatoarea intersectie cine era cu masina in semafor infipta ? ![]() This post has been edited by giany911: 9 Oct 2007, 19:08 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
TheFastOne |
![]()
|
Fii atent. Numaram de la dreapta la stanga.
2 benzi de mers inainte 1 banda pentru stanga Eu eram pe prima banda care merge inainte. Intre marcajul de pe asfalt si trotuar sunt cam 1,5 metri, adica un prilej foarte bun pentru nesimtiti sa se bage in fata tuturor la semafor. La fel a facut si autobuzul. Uita-te la stalpul semaforului si la distanta mica dintre autobuz si masina din fata mea si-ti vei da seama ce spun. <span class='edit'>9 Oct 2007, 19:07:</span> N-am putut sa fac alta poza, sa vedeti ca la momentul cand am suprins poza, autobuzul nu mai avea unde inainta, ca se suia pe trotuar. Dupa ce s-a facut verde a tras stanga de volan ajutat fiind de gabarit ![]() <span class='edit'>9 Oct 2007, 19:16:</span> Poate poza asta e mai clara. This post has been edited by TheFastOne: 9 Oct 2007, 19:19 Attached thumbnail(s) DSCF2353.jpg ( Size: 410.76k ) Number of downloads: 56 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(FLEX @ 10 Dec 2003, 19:29) 1.Papugii, adica papuasii care conduc utilitare usoare carosate. 2.Taximetristii, adica acele exemplare umanoide cu un comportament in trafic de neinteles pentru noi, astilalti. 3.Maxi-Taximetristii, care dupa cum le spune si numele amplifica habitudinile fratiorilor lor mai mici cu un coeficient proportional cu dimensiunea diligentei pe care-o mina pe strazi;noroc ca-s mai putini. Pe "baietii mari" nu sint foarte suparat, in general consider ca merg bine cu magaoaiele lor deoarece dimensiunile si mecanica nu le permit manevre aiuritoare, cred ca trebuie sa-i intelegem. Asta la categoria "profesionisti". La "amatori" avem: 1.Jmecherii cu j de la jigodii 2.Cazangii cu cazane pe roti 3.Zarzavagii care zarzavagesc traficul 4.Sudistii, adica limitrofii bucurestenilor, majoritari si la pozitia 3 5.Copilasii carora le-a dat tata masina si merg la "impresie" 6.Tataie cu tupeu si fara reflexe 7.Ahhhh! trebuie s-o spun: doamnele care s-au urcat din greseala la volan Poate supar pe cineva cu acest top al meu, dar am argumente cu care sa-l sustin la toate capitolele; evident a nu se generaliza, padure fara uscaturi nu exista. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
adaug... tipii si tipele care merg mai intruna cu piciorul pe frana din metru in metru cand traficul este super lejer
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Azi am semnat ca martor pe procesul verbal al unuia care depasise pe contrasens coloana de la stop.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TheFastOne |
![]()
|
V-am adus probe cum ca-s nesimtiti soferii de autobuz din brasov. Maine iau iar camera cu mine, poate imi mai iese in cale nebuna aia cu matizul
![]() Fac o colectie de poze pe care incerc s-o trimit la militie sa vedem ce iese ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
un topic cu "ce soferi va plac cel mai tare" cum ar fi ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ar fi bun... Ca in asta e un talmes-balmes...
Chiar ma gandeam la un asemnea topic dar din viteza am uitat de el... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 9 Oct 2007, 22:00 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:58 |