Dacia 1300 reborn, o poveste fara sfarsit
![]() ![]() |
Dacia 1300 reborn, o poveste fara sfarsit
dan supernova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Meseriasii care dezasambleaza&asambleaza masini, in special dacii, dupa vopsire au ei o placere deosebita sa nu puna toate piesele la loc asa cum trebuie, mai ales in ceea ce priveste partea electrica.
Te apuci frumos si inatii de toate verifici daca releule de semnalizare exista in materialitatea lui, si daca este conectat la instalatia electrica a masinii.Daca raspunsul este afirmativ, bagi un ochi si la butonul de avarii sa aiba toate firele puse la locul lor.Urmatoarekle pe lista sunt sigurantele.Dupa asta iei la puricat becurile.Te bagi sub bara din fata si vezi daca firele sunt conectate.Daca sunt conectate sa fie conectate toate.Daca nici asa nu merg, scoti firele si dai jos lampile din bara din fata si geamurile de la lampile de pe spate, si vezi daca exista becurile in materialitatea lor, si daca functioneaza. Daca ai facut toate aceste operatii si rezultatul este in continuare negativ, mergi la un electrician. Succes. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
cel mai mult cred ca e de la releu ...ptr ca am miscat eu de fire pe acolo si incepuse sa mearga bn doar cand aprideam faaza scurta si dadea msemnal incepeau sa meraga repede
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
ovy_geo93 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 16 November 09 From: Motru ![]() |
ce frumos ar sta cu niste chrom pe ea :X oglinzi,bari,cele 2 dungi de deasupra usilor pe care se prinde portbagaju,manere cromate,stergatoarele la fel...ar veni super pe culoarea asta
oricum arata frumos acuma ![]() This post has been edited by ovy_geo93: 30 Sep 2010, 20:19 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
2003
- GJ 03 TSF Dacia 1305 PickUP 2001 - GJ 05 CJY
|
|
dan supernova |
![]()
|
pai si eu am vrut sai pun bari cromate ,oglinzi ,dar am cautat prin rematuri si nu am gasit nimic bun toate erau ruginite sau lovite :|
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Cat te-a costat toata reparatia masinii ?
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
dan supernova |
![]()
|
reparatie masini pana in momentul de fata 16 mil
![]() This post has been edited by dan supernova: 1 Oct 2010, 18:55 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
om_bland |
![]()
|
A iesit fain , sa o stapanesti sanatos )
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Recomandare:Poti cauta pe net/viata reala un atelier care se ocupa cu cuprarea&nichelarea&cromarea reperelor spuse de colegul de forum mai devreme.
Si daca gasesti te rog sa dai de stire, pentru ca si pe mine ma intereseaza sa aplic procedeul pe un set de minere. Oglinzi cromatem daca o sa cauti cu atentie gasesti pe la bursa, atit romanesti cit si frantuzesti, dar trebuie sa cauti cu vre-o 5-7 pagini in urma cu multa atentie.Mai poti incerca si pe 4tuning la sectiunea-dacia.Intr-o vreme erau vre-o 2 anunturi. Bafta. This post has been edited by STORMTROOPER: 1 Oct 2010, 20:09 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
A iesit bine.Imi place.Spor in continuare.
Mi-ar place sa mai am o Dacie din anii 70-80. ![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
dan supernova |
![]()
|
om_bland multumesc mult
STORMTROOPER - am sa caut si eu as vrea sa cromez barile daca gasesc ceva stai linistit te voi anunta voi posta aici datele de contact ...credeti ca ar da bine daca as vopsi jentile albe ? |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
om_bland |
![]()
|
Mie nu-mi plac jentile vopsite in alb ( este doar gustul meu ) . Eu le-as prefera vopsite cu argintiu
![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
Din ceea ce vad eu tu ai jante cit de cit normale de D1300, adica nu ai Canade sau alte asemenea, motiv pentru care iti recomand urmatorul exercitiu de imaginatie:http://www.daciaclub.ro/-VAND-piese-vechi-t192899.html
Vezi/imagineaza-ti cum i-ar sta cu capacele din link. Succesuri. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
dan supernova |
![]()
|
da iar sta bine cu acele capace dar sunt rezervate :| eu am acelke capace in stare buna dar sunt vopsite negru
![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
ovy_geo93 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 16 November 09 From: Motru ![]() |
vezi pe 4 tuning,era cineva care vindea la anunturi-dacia o gramada de triple,oglinzi,si foarte multe embleme de renault12 si dacia,tipu are de toate pt 1300-1310,doar cauta anunturile lui
|
--------------------
Dacia
1310 Berlina
2003
- GJ 03 TSF Dacia 1305 PickUP 2001 - GJ 05 CJY
|
|
dan supernova |
![]()
|
ieri am fos tcu masina la un electrician ..si am rezolvat problema partial
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
Daca tot nu rezolvi problema, ma "claxonezi" si te trimit eu la electricianul meu. In 4 ani de cind l-am descoperit si mi-a lucrat la masina nu am avut probleme la instalatia electrica, si mi-am bagat si eu nasul pe acolo de citeva ori.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
dan supernova |
![]()
|
ok ms mult ..sa vad ce fac saptamana asta luni ,marti o duc la un nene care zice ca banuieste ce are sa vedem daca il face daca nu lua mlegatura
![]() Azi dim iam luat si 2 jenti cu caucuri pe spate ![]() <span class='edit'>3 Oct 2010, 16:01:</span> de unde pot lua si eu un sticker cu daciaclub ? This post has been edited by dan supernova: 3 Oct 2010, 21:13 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
dan supernova |
![]()
|
azi am fost cu masina la mecanic iam schimbat toate bucsaraia pe fata si placutele de frana
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
La faza cu reconditionarea e ca la loterie.Depinde daca ai noroc cum au fost reconditionate.
Dar atentie, tu nu ai planetare modelul lung? |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
dan supernova |
![]()
|
da model lung
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
Ia sectiunea bursa la puricat. Cu multe pagini in urma am vazut un utilizator care parca avea niste planetare lungi de vinzare.Nu mai stiu daca erau reconditionate sau noi.
Succes. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
trebuie sa spun ca am patit si eu aceeas problema cand masina a trecut printr-o reparatie capitala. Am avut aproape toate sigurantele arse, cand claxonam se aprindea faza lunga, semnalizarile nu mergeau. Am avut de tras pana in vara (a se vedea threadul probleme la faruri) cand nu imi mergeau luminile bine din cauza unor fire inversate intr-o mufa de far...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
dan supernova |
![]()
|
din fericire eu am rezolvat problema cu semnalu acum toate merg ca la carte
![]() This post has been edited by dan supernova: 7 Oct 2010, 19:37 |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
krystyanys |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 October 10 From: Bucuresti ![]() |
Salutare la fiecare !
Ma intereseaza si pe mine sa cromez... nichelez barele ... , nu a gasit nimeni nimic... zic asa pe incercate ca asa pe net... gasesti da altfel e cu recomandare. |
--------------------
dacia
1300
1974
- B-44-MDM
|
|
dan supernova |
![]()
|
azi am fost sa fac itp la masina si .....respins
![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
Poti sa te duci in alta parte, DAR [I][U]:tu/masina figurezi/figureaza in unitatea centrala de la RAR ca respins pentru problemele mentionate de tine.Daca te duci in alta parte si cei de acolo iti dau ITP-ul, risti sa iti opreasca RAR-ul masina in statie si sa vina la un supra control.
Parerea mea ar fi sa rezolvi ce ti-au scris oamenii aceia in fisa de respingere si sa te prezinti din nou la ei. Teoretic nu ar trebui sa verifice decit problemele pentru care te-au respins. Bafta. This post has been edited by STORMTROOPER: 18 Oct 2010, 19:45 |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
dan supernova |
![]()
|
oke ms nu stia mdeci atunci rezolv ce am si ma duc tot la ei nu vreau sa ma complic
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
1.Schimbi repartitorul+mergi la un mecanic pe care il cunosti bine sa-ti regleze frina cit poate el de bine.
2.La faza cu scaparile de gaze este cu "schepsis". a) Te bagi pe sub masina, daca ai unde, daca nu service scrie pe tine, si vezi pe traseul de evacuare pe unde scapa, si chituiesti/dai cu silicon rosu/negru sau stringi colierele la muschi pina nu mai rasufla pe nicaeri. b)Daca vezi ca nu rasufla ori mergi la un mecanic sa-ti gituie carburatorul/amestecul, ori te apuci singur sa stringi surubul care actioneaza clapeta de acceleratie pina obtii un mers cit mai "usor" al motorului, sau altfel spus o gitui cit sa nu moara dar cit sa-ti iasa cit mai bine "noxele". Gasesti mai multe detalii aici: http://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia...rar/page-5.html Succes |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
dan supernova - si eu am avut dezechilibru pe fata de 25%, am aerisit-o si m-au trecut la revenire... asa e la dacii... faza cu repartitoru mi-au zis si mie sa-l schimb dar n-am inteles de ce, ulterior m-am uitat pe rezultatul testului de frane si fata era de vina nu spatele, vezi si tu unde e slaba franarea si aeriseste bine acea roata, eu am fost nevoit sa aerisesc pe la furtun deoarece aerisitorul era rupt pe etrierul respectiv
exista in hipermarketuri un fel de pasta pt etansare evacuare, eu mi-am schimbat finala si am folosit si au iesit gazele din prima, cauta si niste coliere noi cele vechi cred ca e vor rupe ca la mine fiind blocate piulitele This post has been edited by danciusergiu84: 18 Oct 2010, 22:21 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 15:17 |