Chit pentru masina, ....procedee de aplicare
![]() ![]() ![]() |
Chit pentru masina, ....procedee de aplicare
raptordivx |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1999 / 1.6 16v / concorde
- SV-10-SIS Vreau LAGUNA 2 :D
|
|||
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
este maine.
![]() asteptam pozele |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
raptordivx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 26 November 04 From: Suceava ![]() |
Iata si pozele frumusetei mele :
![]() ![]() ![]() ![]() Glumesc acum astept pareri. This post has been edited by raptordivx: 16 Jul 2005, 20:40 Attached thumbnail(s) IMG_0005.JPG ( Size: 1.51mb ) Number of downloads: 1399 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
nu pot sa le pun pe toate sa le puna cineva intr-un singur topic.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
nu pot sa le pun pe toate sa le puna cineva intr-un singur topic.
Attached thumbnail(s) IMG_0006.JPG ( Size: 1.61mb ) Number of downloads: 1451 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
nice job. chiar a iesit bine zic eu. de cand tot muncesti la ea...
btw, husele sunt din alea de vinil care se gasesc prin magazine si bazar?daca da, s-au asezat surprinzator de bine pe scaune. chiar ma batea si pe mine un gand.. |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
raptordivx |
![]()
|
Nu stiu daca o sa te coafeze husle de bazar ce am eu pe masina a costat 6.000.000. Poti incerca sa te uti la cineva care are asa ceva sa vezi cum vin, si apoi sa iti cumperi, sa nu arunci 800.000 pe fereastra.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
am intrat pe situl celor de la policolor si am vazut ca au un pordus numit "vopsea intermediara" se da dupa grund apoi email ,lac
intrebarea mea este daca pot sa nu folosesc aceasta vopsea intermediara si care sunt efectele nefolosirii ei. deasemeni am vb cu tipul care o sa-mi vopseasca masina si mai tre sa dea cu chit pe ici pe colo si l-am intrebat daca dupa ce curata pana la metal nu tre sa dea cu grun?si apoi sa aplice chitul?el mi-a zis ca cica nu mai prinde chitul daca dau grund inainte |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
raptordivx |
![]()
|
Din mesajul tau identific doua probleme: 1 "vopseaua intermediara" aceasta vopsea are un rol bine definit in procesul de vopsire. Mai are numele de spritzchit. Se da in 2 straturi 1 de baza si unul de control. Vopseaua adera cel mai bine pe acesta vopsea intermediara. 2 "grund" eu am avut probleme cu masina mea datorita faptului ca lucram la ea cand aveam timp si statea afara. Asa ca dupa ce se suda dadeam imediat cu grund. In momentul in care m-am apucat de frecat masina cu smirgher sa o pregatesc pentru vopsea am trecut si peste grund dupa care am pus chitul si la final am mai dat doua straturi de spritzchit peste... si nu am patit nimic. Vopseaua e pe masina, si chitul la fel dupa cum se vede.
Rog unul din moderatori sa stranga pozele intr-un singur mesaj. 10x. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
harbulet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 13 December 04 ![]() |
costurile??? |
--------------------
dacia
1310
- berlina mlx Propetar de Dacie = Mecanic autentic fara diploma
|
|
raptordivx |
![]()
|
Costurile nu sunt nici mari dar nici mici tinand cont ca am facut-o bucati si am repus alte componente (capota fata, spate usa, aripa, etc..) in jur de 17.000.000 din care numai tapiseia a fost 6.000.000
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
harbulet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 13 December 04 ![]() |
merci e si harbul programat dupa ce pleca caldurile astea si vroiam sa-mi fac o idee, eu cred ca renunt la tapterie, dar ma bacg la articulatie tot pe acolo trebuie sa iasa |
--------------------
dacia
1310
- berlina mlx Propetar de Dacie = Mecanic autentic fara diploma
|
|
raptordivx |
![]()
|
La mine a fost ma mult o ambitie de a face o masina cap coada cu mana mea. Si sa vad ce iese. Cu aceeasi bani ma puteam duce sa o dau la facut .In schimb nu mai invatzam nimic. Din privinta muncii nu se merita decat daca ai un atelier al tau sau un garaj. Eu m-am chinuit pe al altii prin curte... etc. Acum vreau sa ma apuc de motor, imediat cum mai strang ceva banuti. Am si gasit un motor de alpine .. si poate cu ajutorul celor de aici .. o sa iasa ceva. Nu iese ea nava spatiala dar macar daca o dau la fier vechi sa dau ceva bun
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
Zilele ce vin se anunta destul de frumoase, as vrea sa fac ceva cu bordul asta ca arata ca dracul .. mai ales dupa ce au scapat astia niste vopsea alba pe volan.
Iata ce as vrea sa fac: 1. sa innegresc bordul si volanul si nu stiu cum. 2. sa fac ceva cu ceasurile alea ca arata ca naiba insa nu stiu ce culoare sa le dau.. alba sau galbena 3. Sa colorez bucata aia de tabla din aluminiu de pe partea dreapta din bord si iar nu stiu ce culoare sa o fac Vreau niste idei .. cum credeti ca s-ar asorta mai bine ca nu ma duce mintea cum sa fac si ce sa colorez, ca de lasat asa nu o las. This post has been edited by raptordivx: 3 Mar 2006, 18:00 |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
raptordivx |
![]()
|
O parere nimic ? nu stie nimeni cum pot sa innegresc bordul ?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
dex0906 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 24 October 05 ![]() |
O parere nimic ? nu stie nimeni cum pot sa innegresc bordul ?
burete cu silicon sau spray daca tzine faza, daca nu , am vazut la cineva ca a dat cu "tus pvc" si a iesit bine dupa ce s-a uscat (nu da cu nimic pe volan ca se ia pe miini, dar cred ca volanul daca il cureti bine devine negru... ![]() ![]() This post has been edited by dex0906: 10 Mar 2006, 16:00 |
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|
raptordivx |
![]()
|
Mie cam frica sa o dau cu motorina .. daca se strica ?
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
frumoasa masinuta!
imi place cum a iesit! |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.006 Joined: 14 November 03 From: CALARASI ![]() |
![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
raptordivx |
![]()
|
Refacuta din nou, acum singura diferenta e ca pe fata nu mai am bara din fibra de sticla ca nu se mai gasea de cumparat si mi-am luat de plastic.
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
marius-gabriel |
![]()
|
poze ceva?
![]() |
--------------------
HONDA CIVIC EX
HONDA ACCORD
- MARIUS
|
|
born2_hate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 1 July 08 ![]() |
stie cineva din ce vopsele se obtine gri metal ca am pe cineva care poate face nuanta dupa nonstra numa nu au vopsele de masini si tre sa ma duc cu vopseua mea ca sa imi faca nuanta
|
--------------------
dacia
1310
1998
- HD 90 MIH
|
|
Paca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 559 Joined: 1 August 07 ![]() |
greu de zis...doar aparatu si pc-ul stiu din ce culori iti pot face tie nuanta dorita.eu sincer ma indoiesc ca ai vopsea gri metal si atat.gri metal este de cumparat la cutie dar nu cred ca iti foloseste pentru ca tu probabil ai gri metal cu o nuanta anume.
|
--------------------
Dacia
1310
berlina 1997
- IS 91 VIC
|
|
cristy08 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 April 09 ![]() |
cum se prepara chitul inainte de aplicare.......cu ce se amesteca....ajutati-ma un pic...sun incepator
|
--------------------
dacia
1310
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:33 |