Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si garda de onoare ce-a strigat din toti bijicii, :"sa traiti toarshe extraterestru general!!!" ??????????
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE DogTV, primul post de televiziune pentru câini, a fost lansat recent în San Diego. Publicul-țintă sunt patrupezii care rămân singuri în casă, potrivit Reuters. „Am descoperit că ajută când vine vorba de separare, o problemă pentru mulți câini și ajută animalele să fie relaxate și distrate”, a declarat Lisa Wilhoit McCormick, co-proprietar al clubului Fido&Co, compania care deține postul de televiziune. „Este diferit de televiziunea umană – culorile sunt diferite și clipurile video sunt făcute din unghiul unui câine”, mai scrie sursa ciată. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Urmeaza Playdog TV, cu babardeli între patrupede.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE O masina Porsche 911 a ramas blocata in ciment proaspat turnat pe o strada din San Franciosco, dupa ce soferul a incercat sa "o ia pe scurtatura" si sa ocoleasca mai multe bariere ridicate de catre constructorii care reparau zona, transmite Yahoo! Autos. Incidentul a avut loc in apropiere de Marina Green, pe bulevardul Marina din orasul american. Un martor a afirmat ca drumul "era blocat de bariere puse de constructori. Soferul a incercat sa se strecoare dintr-o strada laterala. Cimentul parea deja ca e intarit". Martorul a spus ca "soferul a ramas imobilizat in masina: Nu vroia sa deschida usa si sa-i intre ciment inauntru. Sasiul si franele vor trebui curatate sau inlocuite". "Este cea mai buna imitatie a lui Lightning McQueen pe care am vazut-o de la Cars incoace", a scris Yahoo! Autos. |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu ca ar fi imbecili, dar io asta nu o stiam:
În 1991 Estonia a devenit stat independent și și-a schimbat unitatea administrativ-teritorială. În locul raioanelor au fost create județele (maakond). Din cauza unei nepotriviri între județele din Estonia de până în 1940 și raioanele Sovietice regiunea Torgu din sud-vestul insulei Saaremaa nu a intrat sub incidența reformei. Această zonă nu a fost transformată în județ și nu a fost format un guvern nou. Locuitorii au decis să ceară ajutor unui reprezentant din Duma de Stat a Estoniei. Acesta fiind membru al partidului de monarhiști, a fost de acord să conducă acel județ, cu condiția ca ... el să fie numit rege. Astfel că pe 28 noiembrie 1992 a fost proclamat ca împărat. Kirill I conducea regatul Torgu, cu o suprafață de 126 km2 și o populație de aproximativ 342 de persoane. Formal, crearea acesteia nu era în contradicție cu Constituția Estoniei, în care nu se preciza că împărăția nu poate fi o unitate a administrației publice locale. Regatul și-a bătut moneda proprie ce avea un curs strâns legat de prețul unei sticle de vodcă. Prin urmare, acestea s-au numit ½ litru. Acestea au circulat nu numai în regat, dar practic toată insula Saaremaa. Din păcate, regatul a fost desființat de către birocrația estonă. Acestua a fost inclus în județul Saare. Totuși monedele au rămas, dar sunt bătute doar la diferite aniversări iar Kirill I încă se consideră rege în exil. Monede din regatul Torgu puteți vedea aici: http://unusualcoins.ee/Moneti%20Estonii/noname61-1.htm |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
'simulator' de nastere, pentru personal medical.
cred ca e util ca material didactic, insa e ciudat in ce categorie il incadreaza amazon ![]() ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Marty |
![]()
|
Bine, ma, uz didactic.... da' 23 de mii de euro pentru o gonflabila mai rigida?????
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Io inteleg ca n-ai executat nimic de cand te-ai insurat da' chiar in halu' ala?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Omu' căuta lamaze, să-i acordăm prezumția de nevinovăție.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
Un maestru al tatuajelor, din Ohio, SUA, i-a aratat iubitei sale care l-a inselat ce inseamna razbunarea perfecta. Imediat cum a aflat ca Rossie Brovent calca stramb, Ryan Fitzjerald i-a propus fetei sa-i faca un desen pe spate.
Dupa ce i-a sugerat ca spatele ei ar arata grozav daca ar avea tatuata o scena din "Narnia" , Fitzjerald a rugat-o sa semneze un contract prin care ea accepta ca desenul sa fie "la discretia artistului". Fata a semnat fara citeasca, iar mai tarziu a vazut ca pe spate i-a fost tatuat un excrement urias. Rossie a rupt imediat relatia si l-a dat in judecata pe Ryan, cerand daune in valoare de 100.000 de dolari. Ea sustine ca iubitul a imbatat-o inainte sa semneze formularul. "Nici n-am fost treaza in marea parte a timpului. M-am trezit direct cu imaginea oribila de pe spate", a declarat tanara care spera sa-si gaseasca dreptatea in justitie. tatuaj2.jpg |
--------------------
Dacia 1410
/
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
stirea asta e din anii '90
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Hai ma, nu fi rau...
![]() Incepuse binisor anul 1993 cand aparuse! Chiar trecuse aproape jumatate. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
'93?
![]() Nici nu știam ce-i ăla TIR, d-apoi vameși și poliția de frontiera ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca e sa discutam deschis, in 93 nici nu stiai sa vorbesti limba romana
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Unde aparuse, ma? Pe net? In '93?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In '93 netul era ce raminea din brut, dupa ce scadeai obligatiile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu vodca!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
Cu muci!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
intreaba-l p'asta:
http://www.drinksmixer.com/drink4469.html io cred ca se curata cu apa de mississippi sau Missypipi cum draq s-o scrie work it |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Marty |
![]()
|
Misirupi
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Moldovieni
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
De cite ori dau peste el ma pijpa mine de ris..... E cea mai tare farsa ever!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Oricat de amuzant pare, eu nu pot sa inteleg cum dracu' nu si-a dat seama.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 02:28 |