Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai tari decat saispe al nostru:
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astia-s Antena 1-3 + ProTV.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Uite-l pe Marta, nu e Marta. Ei bine, nu e Marta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
A luat-o apa ma si-a dus-o acolo.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Regina gunoaielor!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
In portbagaj zac toate cele necesare reviziei de 70 de mii. Pina la urma am zis sa intreb la servis Mitsubishi cit costa sa-mi schimbe uleiul si filtrele, cu totul adus de mine (am zis ca sa nu li se para ca-i prea putin). Am cazut in kur: decit 280 de franci manopera! Azi m-am dus cu un coleg la Mercedes, pentru ca mi-a zis c-au aia preturi bune (si intr-adevar au, da' la ce i-a trebuit lui). M-a pus si ala-n kur: 80 de franci numai pentru schimbat uleiul!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca esti bolovan si nu ti-ai luat masina normala.Costa asa mult traducatoru care le citeste cum se strange piulitza pe shaiba japonezota.
Oricum daca pui in CV limoului devizu ala ii dublezi valoare pe piata ![]() PS EDaca nu ti-e prea departe vezi in A.I-am aranjat la boss sa-si faca reviziile si reparatille la Jeepuri acolo. E la juma de pert ca in Ro plus ca aia stiu ce tre sa faca This post has been edited by bion: 10 Aug 2012, 18:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Marty @ 10 Aug 2012, 19:16) Am cazut in kur: decit 280 de franci manopera! M-a pus si ala-n kur: 80 de franci numai pentru schimbat uleiul! pai crezi ca acolo e ca la noi?!...e nasol cu aia de la mediu... daca te vede vecinu' ca umblii pe la masina in fata batatura, imediat vin baietii de la "RAR" cu polis peste tine |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
GRECULE DACA IL PRIND AIA CU TAVA SUB MASINA MAI LUCRA LA FERMA AIA IN 10 ANI SA PLATEASACA TOATE DARILE.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bion @ 10 Aug 2012, 18:39) Daca esti bolovan si nu ti-ai luat masina normala.Costa asa mult traducatoru care le citeste cum se strange piulitza pe shaiba japonezota. N-auzi ca poti avea si Logan, la fel costa?Oricum daca pui in CV limoului devizu ala ii dublezi valoare pe piata ![]() PS EDaca nu ti-e prea departe vezi in A.I-am aranjat la boss sa-si faca reviziile si reparatille la Jeepuri acolo. E la juma de pert ca in Ro plus ca aia stiu ce tre sa faca Austria mi-e cam departe, cam 50 de km., da' e Germania aproape. La ATU costa schimbul de ulei (daca ti-l trage cu pompa) 1 euro. Da' e manifestatie ce e acolo... tre' sa te duci la 7 dimineata (aia incep la 8) si sa astepti pina-ti vine rindu'. QUOTE(Markos @ 10 Aug 2012, 18:51) Am zis sa n-o dau pe romanisme.10 Aug 2012, 19:12: Pot sa fac operatiunea la birou, in depozit, departe de privirile oricui. Faza e ca tre' sa ridic masina pe cev, ca-i joasa a dracu' si nu incap. Mai mult decit atit, cind scot filtrul de ulei sigur fac dezastru p-acolo si e al dracu' de curat in depozit! This post has been edited by Marty: 10 Aug 2012, 19:12 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Respekt.
Un euro, n-auzi? This post has been edited by Markos: 10 Aug 2012, 19:16 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 10 Aug 2012, 20:09) La ATU costa schimbul de ulei (daca ti-l trage cu pompa) 1 euro. [...] Faza e ca tre' sa ridic masina pe cev, ca-i joasa a dracu' si nu incap. Mai mult decit atit, cind scot filtrul de ulei sigur fac dezastru p-acolo si e al dracu' de curat in depozit! Am presupus ca vrea sa-l scurga prin baie ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
Păi cum bagă mașina-n baie?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Da flitru cat e cu schimbat de flitru, bujii, bretele, shaibe.
![]() Am pricepu la un euro e o mwe pe la busonu de umplere dar nu scoate toate reziduurile si nici pilitura de pe magnet. Marcule uite aici sigur intra japonezota si de scos vin aia de la smurdu local bodensee.jpg ( Size: 328.46k ) Number of downloads: 205 This post has been edited by bion: 10 Aug 2012, 19:25 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
MuciX |
![]()
|
Intreb pentru ca am fost si eu cu taica-miu, dar el are noroc de un service fix langa casa in care sta. Lui ii ia fro 70, dar ii vaga ELF, tot din butoi, de 50l parca. Si asta vorbeste cu el cu o zi doua inainte.
Daca suni nu te "rezerva"? Si daca vii cu oloiul de acasa fac matreata mecanicii? This post has been edited by MuciX: 10 Aug 2012, 20:07 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Na c-au schimbat 52.90 Eur, cu uleiul lor si filtru. Ulei 5W-40, maxim 4.5 litri, marca.... A.T.U., din butoi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
MuciX |
![]()
|
Sa fii sanatos cu limba germana. Iș șprițe!
This post has been edited by MuciX: 10 Aug 2012, 20:09 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Nu vor sa faca programare, ca cica iese scandal. Daca vin cu uleiu' de acasa probabil c-or sa-mi ceara 10-20 de euro. Da', repet, mi-e sila de stat la coada, mai ales ca la astia duminica-i inchis totul, iar simbata alergi de-ti vine boala pe tine (curatenie, spalat masina, cumparaturi, etc.). Duminica te dai cu capu' de pereti daca e urit afara, ca nu te poti duce decit la circiuma.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
MuciX |
![]()
|
Iar in timpul saptamanii n-ai cand... stiu cum e
![]() This post has been edited by MuciX: 10 Aug 2012, 20:11 |
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
In timpul saptaminii ma pot duce dupa 5.30, da' e deja tirziu, ca-s aia deja acolo. N-apuc sa intru pina la 8 cind se-nchide.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Daca n-ai privire de ansamblu...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 02:26 |