Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ăla mi-a adus aminte de Rodi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Sigur nu-i C@talin cu bebelu?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 21 Sep 2012, 12:59) Deși criticăm România, la noi nu s-ar fi întâmplat așa ceva! Lași omul să moară pentru că asigurarea nu acoperă costurile?! ![]() Sursa Kudos ![]() Fara nicio urma de ironie, ma bucur cand lumea incepe sa constate ca sunt macar cateva chestii pe care romanica le face bine. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Imbecilii anului 2012, garzile de corp ale presedintelui ceh.
Sunt curios ce se intampla in Ucraina sau in Rusia. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ori garzile astea de corp ori jandarmii de pe stadioane care se uita la meci in loc sa supravegheze tribunele totuna...
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Acasă la cine?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Jandarm era folosit cu titlu general, oricum ai inteles ideea ca esti stelist istet
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE Craig Evans, în varstă de 24 de ani, a vrut să-i trimită un mesaj erotic iubitei lui, în care o întreba dacă vrea să facă sex cu el și dacă preferă ca partida să fie “scurtă sau lungă”, dar a apăsat butonul greșit atunci cand a dorit să trimită SMS-ul de pe telefonul său Blackberry, scrie The Sun. Mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui, inclusiv la părinți și două eleve ale sale, de 13 și 14 ani, care au crezut că textul le era adresat. Bărbatul a fost ulterior arestat și acuzat de corupere sexuală de minori, fiind condamnat, în luna iulie, la 18 luni de închisoare. După trei luni, profesorul a făcut apel, iar avocații acestuia au susținut că profesorul nu știa să-și folosească telefonul. Judecătorul a decis ca pedeapsa să-i fie redusă la 9 luni de închisoare, cu supendare, avand în vedere “circumstanțele neobișnuite ale incidentului”. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Unde dracu citesti, ma, tampeniile alea?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
stirile pro
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
matinezule pe asta l-ai ratat
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
DragosP |
![]()
|
Măcar sunt șanse să fi murit fericit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bygy007 @ 9 Oct 2012, 23:29) Nu. Am vazut aseara stirea da' mi-am luat viteza de pe linga TV-ul meu fara recorder cind au dat imagini.QUOTE(DragosP @ 10 Oct 2012, 06:42) Pai cum plm, nu oricine e-n stare sa cistige un Boa de 50 de dolari... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
http://www.ziare.com/diaspora/romani-strai...eelanda-1194786
<span class='edit'>10 Oct 2012, 14:47:</span> Nu inteleg de ce se spune si Auckland si Oakland,unul e in California si Altul in New Zeeland ![]() This post has been edited by daniM: 10 Oct 2012, 13:47 |
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect e "Auchiland"
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
Sau Auchan
|
--------------------
.
.
- Skoda Octavia
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
This post has been edited by IRONICK: 10 Oct 2012, 16:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Pai daca tot e pe headshoturi....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 07:07 |