Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
![]() ![]() ![]() |
Imbecili de peste hotare, ca sa nu ne simtim singuri
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Țigările-s mai ieftine pe baltă, dar, în ciuda tachinărilor tale, poate nu se reapucă...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa te imbraci bine, pe baleniere e curent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu te-a vazut nimeni, dar la wc mirosea a fum de tigara dupa ce ai iesit tu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
A ramas cu sechele din scoala.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Care-i ideea?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.484 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca au mai scapat putin pe aratura. N-am avut rabdare sa ma uit pana la capat.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ideea e că nu ar trebui lăsați toți imbecilii pe circuit... Martorul de la sistemul de stabilitate face ca pomul de crăciun în bord. Fără ăla sigur nu termina turul.
|
--------------------
-
-
|
|
Marty |
![]()
|
Oricum, mi se pare absolut aiurea sa te dai cocos pe circuit cu ESP si TCS cuplat.
L.E.: Ai fost mai rapid. 3 Dec 2010, 19:10: This post has been edited by Marty: 3 Dec 2010, 19:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
mai sunt si altii:
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Marty |
![]()
|
L-am vazut si p-ala. Macar S-ul a-ncercat sa frineze.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
crezi ca are cineva rabdare sa se uite la 21 de minute de film? si ala in germana?
si oricum, macar aia incearca sa faca ceva inteligent. e o sansa in plus pentru conducatorul auto. nu vad de ce ar fi imbecili. merge, excelent, mai greseste, asta e. nu pierzi nimic. mai bine cu dacia, ca nu ai asa ceva? This post has been edited by kxz: 5 Dec 2010, 10:18 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
In ce a constat esecul la Volvo? Am vazut ca i s-a deschis stergatorul...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(kxz @ 5 Dec 2010, 10:15) crezi ca are cineva rabdare sa se uite la 21 de minute de film? si ala in germana? Iarta-ne, o sa-ti facem un rezumat. Acu' valea la tv c-anceput Tele Bebe!QUOTE si oricum, macar aia incearca sa faca ceva inteligent. e o sansa in plus pentru conducatorul auto. nu vad de ce ar fi imbecili. merge, excelent, mai greseste, asta e. nu pierzi nimic. Cum sa-ti zic.... cind te lauzi c-ai pola mare si de fapt butonul de la lift e un ideal prea-ndepart pentru tine, stii doar tu chestia aia; da' cind te lauzi c-ai pola mare, butonul de la lift.... si peste toate astea chemi si toata presa ca sa vada ce pola mare ai, iar tie nici macar nu ti se scoala.....QUOTE(corbex @ 5 Dec 2010, 10:17) Si capota un pic. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ala e un sistem care depinde de prea multe variabile ca sa fie perfect functional.
Imbecili sunt aia care se bazeaza pe un astfel de sistem, nu Volvo. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Mi s-a luat o piatra de pe inima. Nu mai trebuie sa-mi anulez biletul.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Io nu m-am prins
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Marty |
![]()
|
Don't get it.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Dodge Sprinter?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.706 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, in US Sprinterele sunt fabricate sub marca Dodge, deci nu e nimic neobisnuit, decat la prima vedere.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Omul cat traieste invata...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Imi place c-are impresia ca-i cu tractiune fata, da zapada de la roti.
![]() http://www.viddler.com/explore/thechive/videos/271/116.3/ This post has been edited by Marty: 23 Dec 2010, 07:58 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 17:17 |