vi se pare normal?
![]() ![]() ![]() |
vi se pare normal?
Lord Hades |
![]()
|
||
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|||
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
Ii doresc sa se urce intr-un BMW nou si apoi in al lui si o sa observe ce inseamna SH cu multi km. Sa compari BMW cu Dacia e cale lunga, nu se poate cumpara nici cu renault, totusi Low-cost vs Premium - nu mi se pare normal. Sh premium vs low-cost nou - vedem in 3 ani si min 60.000 km cati bani se baga in ele si reparate amandoua in reprezentate si nu pe la colt de strada sau in curte pe capre ...
Ca loganul este inalt si altele joase... pentru mine asta prezinta mai multe avantaje pe drumurile patrieri decat dezavantaje ( borduri, drumuri cu denivelari, pe la mune, pe la peste ... ca pana la urma nu e bibelou) This post has been edited by SorinXp: 13 Sep 2010, 11:19 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
numai unui tembel de cartier care se uita cu gasca la masina si asteapta admiratii si aplauze i se poate parea un avantaj sa ai o masina joasa. un om intreg la cap si care foloseste masina pentru a se deplasa prin romania asta nu are cum sa nu aprecieze faptul ca daciile sunt inalte.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 2 September 10 ![]() |
deci dupa tine toti mari producatori de masini,cu adevarat cei care deseneaza masinile ,nu chinezari au o viziune gresita cu garda la sol joasa?si numai francezi astia de 2 lei au dreptate cind construiesc o masina gen logan!eu pina acum am luat numai masini germane,fiabile ,care nu te face sa te simti penibil la volan,si amindoua sint masini cu care se face naveta deci merg in fiecare zi si nu am avut probleme de genu ,injectie ,injectoare,pai aici pe forum vad numai reclamati la masini care nu trec de suta de mii de kilometri.deci fiabilitate franceza ,de toata jena
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 13:21) eu pina acum am luat numai masini germane,fiabile ,care nu te face sa te simti penibil la volan,si amindoua sint masini cu care se face naveta deci merg in fiecare zi si nu am avut probleme de genu ,injectie ,injectoare,pai aici pe forum vad numai reclamati la masini care nu trec de suta de mii de kilometri.deci fiabilitate franceza ,de toata jena Nu masinile te face sa fii penibil, ci dezacordurile si halu-n care scrii. Apropos, ca zici ca tu ti-ai luat duar masini germane, fiabile, papucu' ala din semnatura ti l-au dat cu forta sau cum?This post has been edited by Marty: 13 Sep 2010, 13:37 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Johnny91 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 563 Joined: 26 June 10 ![]() |
El insista cu punctul lui de vedere cu masinile Sh din Germania care, in opinia lui, sunt foarte bune, noi incercam sa ii explicam ce vrea loganul de la piata romaneasca, dar e genul de om cu idei fixe, asa ca daca s-a rezolvat problema cu rulmentul, eu zic sa il lasam pe om in pace, ca numai il enervam degeaba.
Numa' bine! |
--------------------
-
dizl
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 14:21) pai aici pe forum vad numai reclamati la masini care nu trec de suta de mii de kilometri.deci fiabilitate franceza ,de toata jena Cand te duci intr-un spital ai sa observi numai bolnavi. Asta inseamna ca toata populatia e bolnava? Excelenta gandire, sanatoasa, nimic de zis! Asa si pe forum, lumea intreaba CAND ARE PROBLEME. Daca ai sa mergi si pe forumurile marcilor mult laudate de tine in ale fiabilitatii ai sa observi cam aceleasi boli, numai defecte, numai lucruri care pica, se strica, d-astea. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
pai la momentul cind mi-am luat papucul nu stiam ce inseamna marca asta de cenzurat,renault si acum incep sa imi dau pumni in cap cu pompa ca da rateuri si motorul de generatie veche adus nu stiu de pe unde,asta inseamna marca pe care voi o venerat,i si sub capota la voi tot asta scrie LOGAN BY RENAULT,cu motorasul acela de trimervoi negati niste lucruri care sint atit de evidente ca lumina zilei
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai papuc logan?
Cu motor renault? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
??? furgonul este cu motor renault,1.9 diesel sau crezi ca este mare diferenta intre ce este pus pe logan si pe furgon?
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
klaus |
![]()
|
![]() Mai documenteaza-te ca esti prin papusoi cu cunostintele |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
sa zicem ca sint,spunemi tu diferenta te rog
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
klaus |
![]()
|
Pai TU ai un motor batran si prost.
Pe logan sunt niste motoare moderne si, in multe privinte, mai bune decat pdi-urile de la VW. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
deci tu imi spui acum ca motorul acela de 1.9 diesel este altfel conceput si este de genberatie veche si cel de pe logan este de ultima generatie de la francezi si este frumos si destept,da-mi ci citeva argumente tehinice intre cele 2 motoare renault
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma uit la avatar si ... lasaaaa-neeeeeee, laaaasaaaaa-neee
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Foarte simplu! Loganul NU are motor de 1.9.
are 1.5 dCi (diesel commonrail pomp injection) Alimentat de o turbosuflanta. Papucul tau are 1.9 si din cate stiu nu are turbosuflanta si mai totul in el este mecanic (pompa si injectoarele) LE:Daca vrei sa le cauti dupa coduri, papucul tau are F8Q si loganul are K9K. M-am documentat si motorul f8q nu are tusbosuflanta. This post has been edited by Johnny91: 13 Sep 2010, 15:42 |
--------------------
-
dizl
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Johnny91 @ 13 Sep 2010, 15:37) Papucul tau are 1.9 si din cate stiu nu are turbosuflanta si mai totul in el este mecanic (pompa si injectoarele) Vezi ca pompa nu e mecanică. Răspundeți la întrebare: Vi se pare normal ca această caterincă de două pagini să continue să polueze aria destinată problemelor tehnice ale Loganului? This post has been edited by 4x4: 13 Sep 2010, 15:55 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu sunt decat vreo 20-25 de ani diferenta intre motoare ca data de aparitie. In rest tot dieseluri sunt.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 16:12) deci tu imi spui acum ca motorul acela de 1.9 diesel este altfel conceput si este de genberatie veche si cel de pe logan este de ultima generatie de la francezi si este frumos si destept,da-mi ci citeva argumente tehinice intre cele 2 motoare renault tu esti platit sa faci antireclama dacia? ca altfel nu iti inteleg vehementa cu care ataci. noi, posesorii de dacii, suntem o specie aparte de romani, care NU AU BANI sa isi ia BMW. Faptul ca vii si arunci cuvinte grele fara numar, nu face decat sa ne jigneasca gratuit. Ti-a facut cineva de pe acest forum ceva? Suferi de nebagare in seama? Sa vii sa intrebi care e diferenta intre cele 2 motoare, e ca si cum ai intreba un taran care e diferenta intre caruta trasa de boi sau de cai. Sper ca am fost suficient de explicit. PS: si marii producatori de masini, ar trebui sa stie ca in unele tari (cum e a noastra), autostrazile lipsesc cu desavarsire, iar gropile in asfalt sun mai dese decat asfaltul de pe sosea. De asta ai nevoie de o masina relativ inalta. Respectele mele! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
faptul ca ma exprim asupra unor puncte minus pe care le are loganul ,nu inseamnaca atac pe cineva sau jicnesc,sau dac asa va simtiti voi e problema voastra,si vreau sa subliniez ca loganul nu este DACIA pe care o stim cu toti,este o masina in care majoritate pieselor ori sint de renault ori au preturi de renault.o intrebare:citi din posesori de logan au luat masina cu banii cash?
ce ai inpiedica sa cumpere cu credit sau nu o masina gen bmw,audi,etc second hand?ca tot banii aceia sint.numai in momentul cind treci de pe logan 1.4 sau 1.6 16 v pe 525 i sau d iti dai seama unde ai gresit cind ti-ai luat logan si toate acestea cu acelasi casca |
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate faptul ca nu au bani sa o repare dupa aia? Te-am intrebat eu mai devreme cat costa cateva piese pe la masina ta, dar te-ai facut ca nu vezi. Ma rog, BMW e o masina rapida, se gasesc multe la dezmembrari.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
hai sa iti spun un secret,acum 2 saptamani am skimbat electromotorul la corsa si cind l-am dat jos surpriza :electromotor gm ,adiaca originalu ,toate astae la 220000 km batuti,pe cind la sandero citeam cum la 45000 km s-au dus carbunii,mai vreti argumente????????
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Si evident, la orice opel corsa demarorul e garantat 200 000 km si la orice sandero pica carbunii de la demaror pana la 100 000km, faina generalizare. Eu te-am intrebat de preturi, nu de argumente. Sandero ala e in garantie (stii, e chestia aia cand 3 ani de zile nu platesti nici o piesa stricata la o masina, nu ai de unde sa stii cum e) deci nu cred ca-l deranjeaza prea rau pe propietar.
This post has been edited by einstein1984: 13 Sep 2010, 20:49 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
pai un electromotor de corsa b nou este 500 ron iar eu am luat sh cu 120 lei si dacte uite si pe postarile mele anterioare vezi ca am spus si de distribuitie,sti cum este si garantia se duce si apoi sa ai vad pe posesori de logan cind se duc si vad preturile de la hotomani de francezi.apropo cit este sa faci distributia la logan?eu auzisem si de 700 ron.
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
El de fapt e inca unul din multi care si-au luat o masina mai scumpa (din munca, hotie, mostenire, cine stie) si acum da dovada de un mare caracter si bun simt incat vine aici pe forumul nostru sa ne demonstreze cat de prosti suntem ca avem masini mai slabe.
Mi se pare trist, e un om care vrea sa isi demonstreze in primul rand lui ca e de succes si cu inteligenta peste medie. Fiecare are libertatea sa isi aleaga, sa isi spuna o parere despre o masina sau alta, sa dea un sfat, insa a pistona atat pe treaba asta si a tot bate apa in piua mi se pare lipsa de respect. Am inteles concluzia, Dacia e o masina slaba, mai bine luam ceva nemtesc sa nu ne simtim penibil la volan. Asta e gandire de pusti care vrea sa impresioneze gagicile. Nu de om matur, cu capul pe umeri. Hai sanatate si drum bun! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DR.M |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 14 August 10 ![]() |
Pretul de achizitie, costurile ulterioare (piese, service), reteaua de service mai la tot pasul, faptul ca Loganul e un salt urias fata de vechea Dacie etc.,etc. erau argumente care m-au convins sa iau Logan si nu o "nemtoaica" de 15 ani. Nu am regretat deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005/1.4MPI
|
|
alycrys_20 |
![]()
|
eu cred ca tu nu esti cu capul pe umeri in momentul cind spui ca loganul este DACIA,nu dezinforma si o stim fff bine de unde vine loganul, nu vreau sa ma laud cu nimik si ar fi bine sa ignorati faptul ac sint posesor de e 60 luat cu banii cash ,apropo muncesc in privat deci nu trebuie sa ma justific ,nu sint bugetar sau sa am treaba cu statul,concluzia mea este ca loganul este prea scump la cumparare si la intretinere si nu isi justifica pretul,si multi romanasi s-au lasat tepuiti de valul acela cind se cumparau loganuri pe banda rulanta,in aceasta categorie intra si tatal meu care s-a inbonavit cind a vazut cit costa acest logan la sfirsitul creditului si cid vrea sa se bage in depasire la 90/km masina parca zice :numai pot;greu de digerat situatia asta
|
--------------------
,bmw 525 i
dacia papuc furgon 2 usi
2oo5
|
|
Johnny91 |
![]()
|
Astea sunt exagerari cu "de la 90 nu mai poate". Sincer vorbind ma dezgusti cu atata ipocrizie, arunci vorbe in stanga si in dreapta, dar cand te-a intrebat einstein de preturile la piesele masii tale te-ai facut ca ploua.
De exemplu o revizie acum 2 ani la logan era 300 ron (nu stiu acum cat mai ii), te intrebi la passat cat era pentru acelasi rahat? 1500 Ron. Dar avea passat si scuza-ma ![]() De ce nu inchidem topicul, pentru ca problema lui de fapt a fost o scuza sa se bage cu noi in seama si sa ne invete pe noi cum sta treaba cu BMW lui ![]() Si crede-ma am umblat prin multe service-uri si spre exemplu la un passat din 98, a schimbat la el TOT(brate,telescoape,placute,discuri si tot ce mai tine de roti sa nu bata si sa mearga) plus distributia, si a dat aprox 8000 Ron, ca sa intelegi suma exacta vreo 1700 euro. Si aia e "eftin" nu. Un amortizor de logan e 150 Ron original si e scump. Ma rog, eu ma dezabonez de la topicul asta ca "n-ai cu cine ba, n-ai cu cine" |
--------------------
-
dizl
-
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 21:25) mai toti cunoscutii mei, posesori de logan. inclusiv loganul din semnatura a fost luat cu banii jos. QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 22:04) sint posesor de e 60 luat cu banii cash ,apropo muncesc in privat deci nu trebuie sa ma justific ,nu sint bugetar sau sa am treaba cu statul iti vine sa crezi ca nu imi pasa? QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 22:04) tatal meu care s-a inbonavit cind a vazut cit costa acest logan la sfirsitul creditului si cid vrea sa se bage in depasire la 90/km masina parca zice :numai pot;greu de digerat situatia asta el e bugetar, de a avut nevoie de credit ca sa cumpere un logan? ar trebui sa concluzionezi tu, de fapt, ca e mai scump sa cumperi o masina cu credit decat cu banii jos. nu e ca si cum toata lumea ar sti deja asta. eu nu cred ca tatal tau stie cum se conduce o astfel de masina. spune-i tu frumos sa schimbe in treapta 3 si sa apese pedala de acceleratie cand face depasiri la 90km/h. cu siguranta nu clacheaza motorul daca urca din cand in cand la 5000rpm. sau mai bine nu ii spune nimic pentru ca apoi vei reveni pe acest topic plangadu-te ca loganul consuma mult, cum fac si desteptii ce nu pot interpreta ce inseamna consumul instant. caz concret 1.5DCI: kit distributie + kit accesorii + pompa de apa + garnitura capac chiulasa + manopera = 700 lei. toate piesele de origine. la 1.4MPI e evident mai ieftin. daca as avea bani sa cumpar un logan si sa imi ramana ceva pe langa pentru intretinere, as cumpara un logan. daca as avea bani de 2 logane, probabil as cumpara o skoda. dar cum nu am bani pentru niciuna din variantele enumerate, ma multumesc sa intretin cum trebuie loganul din dotare. sa ai un drum bun si confortabil in al tau bmw. ai lucrat pentru el, deci il meriti. sa ai vizite cat mai rare la service. stimati ceilalti membri, haideti sa revenim la celelalte topicuri, la masinile noastre naspa si care se strica des si la vietile noastre de zi cu zi (sau noapte). |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:19 |