DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vi se pare normal?

adi24oradea
post 14 Sep 2010, 16:00
Post #61

Membru incepator

Group: Members
From: ORADEA

QUOTE(alycrys_20 @ 13 Sep 2010, 21:04)
eu cred ca tu nu esti cu capul pe umeri in momentul cind spui ca loganul este DACIA,nu dezinforma si o stim fff bine de unde vine loganul, nu vreau sa ma laud cu nimik si ar fi bine sa ignorati faptul ac sint posesor de e 60 luat cu banii cash ,apropo muncesc in privat deci nu trebuie sa ma justific ,nu sint bugetar sau sa am treaba cu statul,concluzia mea este ca loganul este prea scump la cumparare si la intretinere si nu isi justifica pretul,si multi romanasi s-au lasat tepuiti de valul acela cind se cumparau  loganuri pe banda rulanta,in aceasta categorie intra si tatal meu care s-a inbonavit cind a vazut cit costa acest logan la sfirsitul creditului si cid vrea sa se bage in depasire la 90/km masina parca zice :numai pot;greu de digerat situatia asta
*

Stimate coleg de forum,
vad ca o tii doar pe a ta, fara sa accepti si alte pareri. Haide sa imi dau si eu cu parerea: pana am achizitionat masina din semnatura am fost posesorul unui Opel Vectra A 1.6 GLS de care am fost multumit. Normal, cum incepea sa isi spuna varsta, am fost pus in situatia de a alege intre a baga bani intr-o masina care deja era uzata moral si nu prea mai aveam siguranta sau achizitia unui model nou. Ca si spicuire la costuri: La Opel: schimbat cap planetara--650lei sub licenta sau 1000 lei GM; modul aprindere 210 lei sub licenta/400 GM;(preturile sunt valabile pentru anul 2006-2007) astea ar fi asa ca maruntisuri. La Dacia pana acum doar reviziile si 1 bieleta pe garantie. In momentul cand am luat decizia de achizitie nou fata de bagat in vechi am studiat putin preturile pieselor de schimb si am ajuns la concluzia ca nu era o diferenta semnificativa. Fiecare e liber sa faca ce achizitie doreste si sa isi gestioneze resursele financiare asa cum crede de cuvinta. Achizitia unui automobil se face(parerea mea) in fuctie de utilitate, buget, etc si nu dupa parerea incetatenita ca tot ce este din Vest este mai bun decat ce este de aici.

--------------------
Dacia logan 2007 1.5dci abs plus - BH-XX-DEM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ramsen
post 14 Sep 2010, 16:19
Post #62

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

la ce ai spus aici colegule ai mare drepate...decit o masina SH mai bine un logan nou nout...chiar daca nu se ridica la nivelul unei masini straine...si totusi eu zic ca 50% este Renault si 50% este romanesc pe logan

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
DR.M
post 14 Sep 2010, 17:49
Post #63

Membru

Domnia si prostia se platesc. Tatal tau trebuia sa se gandeasca inainte sa semneze contractul acela de credit daca merita sau nu "investitia". Eventual trebuia tu sa-l convingi cu argumentele tale "beton". La 8000 de km in 4 ani (5,5 km/zi) maxim o bicicleta sh. merita sa cumpere (plata cash, bineinteles). Asa ramanea si cu aia 15000 euro si avea si o sanatate de invidiat.

--------------------
Dacia Logan Ambiance 2005/1.4MPI
+
harry
post 14 Sep 2010, 19:30
Post #64

E-TECH tester

From: Bucuresti

BMW-ul e BMW, DACIA e DACIE, ce tot atatea comparatii?!?! nu inteleg!
ok, ok, se strica mai des, dar piesele sunt mult mai ieftine! ia sa fi avut tatal tau acel BMW, isi permitea sa-l intretina ? Asigurari, combustibil, revizii, piese ?
suntem satuli de laudatori! da, ai BMW, felicitari! da lasa-ne pe noi astia amaratii cu dacile noastre in pace.
daca vrei sa continui tema pe partea tehnica su sunetul acela, ok, daca nu, nu vad rostul acestui topic...

--------------------
Renault Captur 2 E-TECH plugin hybrid 2021
Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013
+
Filip
post 14 Sep 2010, 20:30
Post #65

Forumist

Mi se pare normal sa fie diferente intre Dacia si BMW. BMW nou e prea scump, si Dacia e scumpa, dar incomparabil mai ieftina. Si Loganul tatalui dvs. probabil n-are nimic si e capabil sa va duca din A in B fara peripetii. Pentru asta a si fost conceput. Masina e inalta datorita calitatii proaste a drumurilor din tarile vizate ca piata de desfacere. Are si scut metalic la baia de ulei.
BMW-urile mereu au fost masini scumpe. E posibil sa va convingeti la un moment dat de asta.

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
ramsen
post 14 Sep 2010, 20:37
Post #66

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

daca masina este intretinuta bine nu necesita bani multi sa bagati in ea...la solenza mea de la inceputul anului si pina in prezent nu i-am bagat decit ulei ,filtru ulei,filtru aer si 2 seturi de bucsi bara torsiune...ma rog am schimbat si amortizoarele fata spate ca a trebuit sa le schimb(troncanea)...si citi lei m-au costat toate astea???

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
bobo77
post 14 Sep 2010, 20:57
Post #67

...........................

From: Mangalia

Bine solenza este super masina, nici nu putea fi altfel biggrin.gif
Un topic de 2 bani despre nimic, se poate inchide sau muta la cafenea ca sa primeasca raspunsuri cuvenite initiatorul...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
Andy_ACS
post 14 Sep 2010, 21:19
Post #68

Yes, I'm not!

From: Craiova

Nu inteleg de ce nu se inchide, 'problema tehnica' sau pretextul dicutiei, cum vreti sa ii spuneti, s-a elucidat de mult, acum sunt discutii pe langa, versus, flame, etc.
Moderatorii mai considera ca ar fi ceva de zis aici? Tehnic?

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
natalia
post 14 Sep 2010, 21:30
Post #69

Membru incepator

QUOTE(DR.M @ 14 Sep 2010, 17:49)
Domnia si prostia se platesc. Tatal tau trebuia sa se gandeasca inainte sa semneze contractul acela de credit daca merita sau nu "investitia". Eventual trebuia tu sa-l convingi cu argumentele tale "beton". La 8000 de km in 4 ani (5,5 km/zi) maxim o bicicleta sh. merita sa cumpere (plata cash, bineinteles). Asa ramanea si cu aia 15000 euro si avea si o sanatate de invidiat.
*

8000 km in 4 ani????
mersul pe jos face piciorul frumos biggrin.gif

--------------------
dacia logan dacia logan 2006/diesel - Bz.06.spx
+
PaulT
post 14 Sep 2010, 21:40
Post #70

Membru autentic

QUOTE(bobo77 @ 14 Sep 2010, 21:57)
......
Un topic de 2 bani despre nimic, se poate inchide sau muta la cafenea ca sa primeasca raspunsuri cuvenite initiatorul...
*

up.gif

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
BZN
post 14 Sep 2010, 21:59
Post #71

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Vad ca s-a potolit.
Cat priveste
QUOTE(Andy_ACS @ 14 Sep 2010, 22:19)
...
Moderatorii mai considera ca ar fi ceva de zis aici? Tehnic?
*

Care moderatori? Toata lumea stie ca e doar unul "activ"... Bun spre foarte bun, de altfel. Face fata si singur, insa ar trebui sa primeasca macar nitel ajutor.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
Johnny91
post 14 Sep 2010, 22:30
Post #72

Membru autentic

Da, hai sa ii propunem sa ne faca pe vreo cativa moderatori, ii mai injumatatim si lui treaba:)) gun3.gif

--------------------
- dizl -
+
marksman
post 15 Sep 2010, 05:35
Post #73

Post mortem nihil est

From: sat

on topic: da, mi se pare normal sa regreti daca nu te informezi. Patit pe propria-mi piele. Trebuia sa ia un motor mai puternic (a luat 1.4 si-a crezut ca e TSI?). In 2006 deja erau Loganuri pe toate drumurile si un 1.4 putea conduce si el ca sa-si dea cu parerea inainte de a cumpara. La fel si cu creditul.

Bottom line, ai intrat aici ca sa spui ca Loganul e prost, ca e scump (acum o fi, cand l-am cumparat era "best buy"), ca intretinerea e scumpa (daca adun banii dati strict pe revizii in 6 ani ajung sub 5000 lei, si asta cu revizii facute in reprezentanta, cu piese de origine) si ca masinile sh rulz!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
alycrys_20
post 15 Sep 2010, 07:19
Post #74

Membru incepator

mai puteti ?????ar trebui sa intrati si pe alte forumuri sa vedeti si alte pareri ,de ex :opel club si altele si poate o sa va deskideti si voi ochii si sa numai fiti atit de limitati,unii dintre voi

--------------------
,bmw 525 i dacia papuc furgon 2 usi 2oo5
+
GIC
post 15 Sep 2010, 07:27
Post #75

Doar membru

From: Oradea

apropo - vezi ca la 4 ani trebuie schimbata cureaua de distributie wink.gif .

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
marksman
post 15 Sep 2010, 07:35
Post #76

Post mortem nihil est

@GIC: daca era vorba de al meu Logan, a trecut prin schimbarea aia.

@ala_cu_bmw-u': du-te ba, si culca-te! Ai trecut de la Dacie la BMW si acum te-ai udat tot? Nu mai poti sa incapi pe sosele din cauza Loganurilor pentru ca tac-tu nu e multumit de alegere? De ce n-a facut credit pentru o masina SH la aceiasi bani?
Ce vrei de la noi? Sa fim de acord cu tine ca Loganul e o masina proasta si ca toate cazanele sh rulz vizavi de Logan? Da ma, e o masina proasta: am avut rugina in portbagaj si Dacia-Renault mi-a revopsit acu' 4 ani masina gratis! Pentru ca agaricii care au vopsit-o prima data au facut o treaba de cacao, Dacia-Renault a mai revopsit-o odata, tot gratis! Deci, Dacia e o marca de cacao! Acum esti multumit?

<span class='edit'>15 Sep 2010, 07:39:</span>
QUOTE(alycrys_20 @ 5 Sep 2010, 22:05)
[...]tin sa spun ca sint posesorul unui bmw 525 i an 2006 luat cu 12 mii euro si daca este sa facem comparatie raport pret-calitate nu ai cum intre cele 2 masini,una find noua si alta sh
*

Un prieten a cumparat un BMW 320i, an 2003 si a dat 9000 E (cu taxe vreo 10000 E), masina cumparata de la reprezentanta BMW in Germania, din recuperare de leasing.

Du-te ba, si culca-te!

This post has been edited by marksman: 15 Sep 2010, 07:41

--------------------
+
alycrys_20
post 15 Sep 2010, 09:50
Post #77

Membru incepator

prietene ,astept ziua cund are sa se duca garantia ,si atunci cind ai sa scoti banii din buzunar sa intretii masina de cacao pe care au conceput-o francezii,atunci sa te vad,pun pariu ca loganul nu o sa mai circule pe soselele noastre in 10-15 ani pentru ca pur si simplu nu se poate intretine de cei care cred si nu stiu cit costa piesele la renault si cit de fiabile sint.

--------------------
+
DMP
post 15 Sep 2010, 10:20
Post #78

Mumu' padurii

Da. Aici sunt de acord cu tine.

In 10-15 ani nu vor mai circula Loganuri pe strada.
Vom avea toti BMW, Audi, Mercedes, Lexus luate de noi si schimbate la 3-5 ani. Le vom vinde celor saraci din Germania, Olanda, Franta, Belgia, etc. Bogatasii vor umbla in Ferrari, Lambo, Bugatti, etc.

Atunci va fi fost vremea cand urarea "Sa traiti bine!" s-a si realizat.

Rau ai facut ca nu ai deschis topicul la Cafenea. smile.gif Poate isi face mila un moderator si te ajuta.

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
alycrys_20
post 15 Sep 2010, 10:27
Post #79

Membru incepator

scuzama dar la ce producator de masini din 2010 ca servodirectia si scrumiera sa fei optinale??????????te intreb ai sau ai avut pcunostinte acre detin masini de origine franceza???daca nu intreabai si ai sa vezi ce inseamna RENAULT.

--------------------
+
Serje
post 15 Sep 2010, 11:11
Post #80

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(alycrys_20 @ 15 Sep 2010, 10:50)
prietene ,astept ziua cund are sa se duca garantia ,si atunci cind ai sa scoti banii din buzunar sa intretii masina de cacao pe care au conceput-o francezii,atunci sa te vad,pun pariu ca loganul nu o sa mai circule pe soselele noastre in 10-15 ani pentru ca pur si simplu nu se poate intretine de cei care cred si nu stiu cit costa piesele la renault si cit de fiabile sint.
*

Garantia mi s-o dus de vreo 4 ani, si inca nu am avut de ce sa bag bani in ea ... oi fi io ghinionist? radmasa.gif
De cacao ii capu tau, ca inafara de a arunca cu cacao ...nu esti in stare de nimic.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
GIC
post 15 Sep 2010, 11:19
Post #81

Doar membru

From: Oradea

@marksman - nu de a ziceam. Mai zgandaream si eu rana 243.gif cu masinile astea proaste la care chiar daca ai 8000km trebuie sa le schimbi distributia.

--------------------
Dacia Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L - 2002
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
+
adiya
post 15 Sep 2010, 18:19
Post #82

Membru autentic

QUOTE(alycrys_20 @ 5 Sep 2010, 23:05)
tin sa spun ca sint posesorul unui bmw 525 i an 2006 luat cu 12 mii euro
*

Tin sa spun cu T mare dupa punct ca se pisa un A6 pe el.

--------------------
Dacia Logan 2007 ABS PLUS dci - B-00-XXX
+
Lord Hades
post 15 Sep 2010, 20:40
Post #83

Memento Mori

From: Brasov

QUOTE(alycrys_20 @ 15 Sep 2010, 11:27)
scuzama dar la ce producator de masini din 2010  ca servodirectia si scrumiera sa fei optinale??????????te intreb ai sau ai avut pcunostinte acre detin masini de origine franceza???daca nu intreabai si ai sa vezi ce inseamna RENAULT.
*

tu care parte din LOW COST nu o intelegi?
Tu care parte din faptul ca "DACIA vinde la export de RUPE" nu intelegi?
om fi noi prosti, desi eu ma consider mai degraba sarac decat prost, dar sa investec 12.000 euro in BMW si sa nu imi permit CASCO ... ei bine nici chiar atat de prost.
Si daca zici ca ai CASCO nu te cred biggrin.gif

Ia te uita putin la KIA, SKODA, Hyundai, FIAT si altii din aceeasi categorie cu loganul, pe acelasi segment de pret, si fa-ne si noua un rezumat.
Iti dau 10500 euro si iti cer o masina noua cu urmatoarele: motor diesel, ABS, dublu airbag, geamuri electrice inclusiv spate, spatiu generos, intretinere rezonabila, consum mic. Sa vad ce imi aduci? Da' nu cumva sa imi propui logan, ca intrii si tu in categoria prostilor de pe acest forum mad.gif

--------------------
OOOO A3 2010 / Vorsprung Durch Technik - BV03:-)
"Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
+
marksman
post 16 Sep 2010, 02:20
Post #84

Post mortem nihil est

QUOTE(marksman @ 15 Sep 2010, 05:35)
[...]

Bottom line, ai intrat aici ca sa spui [..] ca intretinerea e scumpa (daca adun banii dati strict pe revizii in 6 ani ajung sub 5000 lei, si asta cu revizii facute in reprezentanta, cu piese de origine) [...]

QUOTE(alycrys_20 @ 15 Sep 2010, 09:50)
prietene ,astept ziua cund are sa se duca garantia ,si atunci cind ai sa scoti banii din buzunar sa intretii masina de cacao pe care au conceput-o francezii
[...]

mai prietene, nu stii nici sa scrii, nici sa citesti, nici sa intelegi? Masina are 6 ani, garantia s-a dus de mult. Asa, pentru linistea ta, am schimbat colectia pipa-bieleta si inca ceva la directie, din cauza gropilor de pe drumurile patriei. Asta in 5 ani. Deci mai pune la costurile de intretinere ale masinii mele de cacao inca vreo 3-400 de lei.

QUOTE(alycrys_20 @ 15 Sep 2010, 09:50)
[...],atunci sa te vad,pun pariu ca loganul nu o sa mai circule pe soselele noastre in 10-15 ani pentru ca pur si simplu nu se poate intretine de cei care cred si nu stiu cit costa piesele la renault si cit de fiabile sint.

Asa e, in 10-15 loganul nu o sa mai circule pe soselele noastre, va fi demult la remat alaturi de BMW-ul tau, o sa circulam cu masini electrice si/sau pe bioetanol si biodiesel, ca se duce naibii petrolul. Atunci loganul meu si bmw-ul tau vor avea fix aceeasi valoare, de fier vechi.

Auzi, ca tot zici de intretinere: cat te costa un schimb de cauciucuri la limuzina aia? Motorul de 2.5 cat iti consuma? CASCO ai? Sau conduci dupa principiul "mi-am luat BMW, lasa fraieru sa se fereasca, da-l in ma-sa, ca daca ma loveste plateste"? Cat costa o revizie? Da' una la reprezentanta, cu piese de origine, cum fac eu la masina mea de cacao, nu una pe bordura! Asa, ca sa comparam mere cu mere, nu de alta!

QUOTE(alycrys_20 @ 15 Sep 2010, 10:27)
scuzama dar la ce producator de masini din 2010  ca servodirectia si scrumiera sa fei optinale??????????te intreb ai sau ai avut pcunostinte acre detin masini de origine franceza???daca nu intreabai si ai sa vezi ce inseamna RENAULT.
*

scuza-ma, dar nu tot sunt fumatori. si in al doilea rand, daca exista varianta "cheala, fara servo, fara scrumiera, cu un singur airbag" atunci inseamna ca exista cerere pentru ea pe undeva. Cel mai probabil aia care o cumpara sunt oameni informati, nu ca altii care se baga in datorii ca sa-si cumpere o "masina de cacao" crezand ca-si iau Maybach.

QUOTE(Lord Hades @ 15 Sep 2010, 20:40)
[...]
Ia te uita putin la KIA, SKODA, Hyundai, FIAT si altii din aceeasi categorie cu loganul, pe acelasi segment de pret, si fa-ne si noua un rezumat.
Iti dau 10500 euro si iti cer o masina noua cu urmatoarele: motor diesel, ABS, dublu airbag, geamuri electrice inclusiv spate, spatiu generos, intretinere rezonabila, consum mic. Sa vad ce imi aduci? Da' nu cumva sa imi propui logan, ca intrii si tu in categoria prostilor de pe acest forum  mad.gif
*

Aveam in semnatura o masina care se incadra la ce zici tu, mai putin cele scrise cu bold. E clar ca omu' nostru nu stie preturile de reprezentanta la piesele Hyundai (si Kia, ca-s in aceeasi ograda). De BMW nu mai vorbesc, stiu o gramada ca el care au strans din buci sa-si ia limuzina si in weekend cand vine vorba de iesit in club vin la prietenii cu masini de cacao: "hai ba, se mergem cu a ta, ca eu mai am inca doua zile pana la salariu si nu-mi ajunge benzina pana la lucru!"

This post has been edited by marksman: 16 Sep 2010, 02:21

--------------------
+
teleii07
post 16 Sep 2010, 04:18
Post #85

Membru incepator

nu e normal dar asta e, si eu sunt tepuit de Dacia..eu am prins curaj si recunosc.
am dat 8000 de eur pe masina, si pot spune ca ma simt fraierit cu cel putin 1500-2000 eur daca nu chiar mai mult..Masina valoreaza mult sub pretul de cumparare..

am fost fraieri cu urmatoarele:
- Consumul este mult peste cel din carte..5.5 l extraurban este un vis..
- are servodirectie hidraulica ..nu stiu care producator mai foloseste asa ceva dar exista servo electric de foarte multi ani, diferenta este enorma + ajuta si la scaderea consumului
- Vopseaua masini este foarte slaba, sunt masini nemtesti de 8-10 ani cu vopsea mult mai buna decat ce e pe un logan de 2-3 ani
- Tabla foarte subtire si moale..am deja o gramada de infundaturi mici pe capota, usi...
- Chederele de la usi puse de forma.. dupa mers pe ploaie pragurile sunt plin de jeg..
- nisipul adunat in partea de jos in aripi(langa usile din fata la balamale jos in aripa din fata)..chiar a inceput sa creasca si iarba..
- nu are filtru de polen.. intra frunze intregi in cabina
- spoilere care se lasa pe fata si pe spate ca la o masina din anii ´80
- Genti de tabla care incep sa rugineaca dupa 3-4 ani
- am luat presuri originale, dar la sofer sub pedale este mai scurta si toata mizeria cade langa..
etc...
Loganul e masina buna daca poti si iti permiti sa o schimbi dupa 5-6 ani..

--------------------
Dacia 1300, Logan 1.4 ABS+ '07-'16, Lodgy 1.6 8V GPL GFI '16- - TM
+
marksman
post 16 Sep 2010, 05:45
Post #86

Post mortem nihil est

[quote=teleii07,16 Sep 2010, 04:18]
nu e normal dar asta e, si eu sunt tepuit de Dacia..eu am prins curaj si recunosc.
am dat 8000 de eur pe masina, si pot spune ca ma simt fraierit cu cel putin 1500-2000 eur daca nu chiar mai mult..Masina valoreaza mult sub pretul de cumparare..
[/quote]

Pai repara greseala: vinde-o si cumpara una buna.
[quote]
am fost fraieri cu urmatoarele:
- Consumul este mult peste cel din carte..5.5 l extraurban este un vis..
[/quote]
Ai diesel? Daca nu, atunci sa stii ca 5.5l e consum de 1.5 commonrail cu 110 CP.

Si poti obtine si consum ca in carte, ba chiar mai mic. Dar eu nu ma abtin sa nu o calc pe coada si din cauza stilului de condus sunt constient ca obtin cu pana la 1.5l/100 km mai mult.

[quote]
- are servodirectie hidraulica ..nu stiu care producator mai foloseste asa ceva dar exista servo electric de foarte multi ani, diferenta este enorma + ajuta si la scaderea consumului
[/quote]
Iti spun eu cel putin un producator: Hyundai, care a trecut de la electric la hidraulic din cauza problemelor de fiabilitate.

[quote]
- Vopseaua masini este foarte slaba, sunt masini nemtesti de 8-10 ani cu vopsea mult mai buna decat ce e pe un logan de 2-3 ani
[/quote]
Posibil. Cred ca depinde si de lot, si daca vopseaua e sau nu metalizata.

[quote]
- Tabla foarte subtire si moale..am deja o gramada de infundaturi mici pe capota, usi...
[/quote]
Tu vrei tabla de tanc si 5 stele euroncap? Stii ce e aia deformare controlata?

[quote]
- Chederele de la usi puse de forma.. dupa mers pe ploaie pragurile sunt plin de jeg..
[/quote]

Chederele duble la care te referi tu sunt un pic altceva. Poate solutia asta cu toata usa inchisa de cheder o vei vedea la masini 4x4.

[quote]
- nisipul adunat in partea de jos in aripi(langa usile din fata la balamale jos in aripa din fata)..chiar a inceput sa creasca si iarba..
[/quote]
Asa-i ca nu te-ai ostenit niciodata sa bagi furtunul cu apa sub presiune acolo?

[quote]
- nu are filtru de polen.. intra frunze intregi in cabina
[/quote]
Nici filtru de polen nu te-ai obosit sa-i pui (mergi la service ca se monteaza retroactiv!), dar te plangi!

[quote]
- spoilere care se lasa pe fata si pe spate ca la o masina din anii ´80
[/quote]
Da, aici e deficienta. Poti sa remediezi daca te deranjeaza.
[quote]
- Genti de tabla care incep sa rugineaca dupa 3-4 ani
[/quote]
Corect, am patit si eu, e vopseaua slaba pe unele loturi de jante.
[quote]
- am luat presuri originale, dar la sofer sub pedale este mai scurta si toata mizeria cade langa..
[/quote]
Eu de aia am luat neoriginale.

This post has been edited by marksman: 16 Sep 2010, 06:14

--------------------
+
alycrys_20
post 16 Sep 2010, 06:49
Post #87

Membru incepator

vad ca tu ai un raspuns pentru toti,in sfirsit un detinator de cazan care recunoaste ca loganul este o masina desi noua ,este depasita de tot cea ce inseamna masina anilor 2010.vad ca pe tine te intereseaza mai mult cum scriu eu,decit ce scriu,vezeti de treaba ta si ma bucur ca te oftici ca eu am e60 si tu un cazan pe roti,fiecare cit gindim si cit putem.si stai linistit de masina se ocupa mecanicu familiei ca doar bimul nu o fi vreun avion,iar de consum nu consum mai mult de cit al vostru dulap 1.6 16 v,in mers normal nu sportiv : bash.gif

--------------------
+
bradone
post 16 Sep 2010, 08:16
Post #88

Membru autentic

parca era vorba de comparatie bmw-logan 1.4. ai fi uimit sa vezi cat consuma 1.6 16v.
daca iti spun ca hyundaiul i10, care are motor de 1.1, consuma cat 1.6 16v, ma crezi? eu vorbesc de astea doua pentru ca pe astea le am, pe amandoua de noi, loganul are 65000km, i10 30000km. probleme la logan? aproape nimic, am schimbat decat blocul de lumini si sonda de mers inapoi. la hyundai, amortizoarele sunt la 60% eficienta, coloana de directie troncane, toba finala sparta (asta am avut doar la 1310), ma pregatesc sa schimd placa de presiune, cauciucurile sunt pe cale sa isi dea duhul, nu mai povestesc de scartaieli si troncanituri in interior, consumul in carte este 4-5-6, real este 5.5-7-9, greutatea in carte 900kg, real 1050 kg. spuneai de rugina pe jante aparuta la 4 ani. ei bine, la i10 a aparut la 2 ani. sa mai spun de preturi piese? 400 lei fara manopera placute frana fata, 250 lei fara manopera bieleta antiruliu.
asta ti se pare normal?
dar de, loganul e facut in RO, deci pute...

nu cred ca se oftica nimeni ca tu ai MASINA e60, doar TU ai o dorinta de a ne arata noua, posesorilor de "carute", cat de inapoiati suntem in alegerea fierului.

--------------------
skoda octavia II 2008
+
DFA
post 16 Sep 2010, 08:23
Post #89

moderator://DC/Logan

Group: Moderatori
From: Buzău, RO

Problema inițială a mai fost discutată în trecut și este de fapt o "non problemă", ne fiind un defect propriu zis.

În plus, topicul a cam luat-o razna și aici se va închide.

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 12th May 2025 - 02:37
Forum Renault