Alegere anvelopa tip iarna, snow sau "Mud + Snow"
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelopa tip iarna, snow sau "Mud + Snow"
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cu Michelinurile nu am ramas decat acolo unde zapada era mai inalta decat garda la sol. De multe ori doar am batatorit putin cate putin creasta de zapada de langa masina si am iesit in strada fara sa mai dau la lopata.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Poti sa spui te rog frumos ce despre ce dimensiune de anvelope este vorba?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
215/55R16. Nu mai stiu indicele de viteza, dar este ceva pana la 245 km/h .
|
--------------------
0.00
%
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Oct 2010, 12:27) Pretul nu spune nimic... Eu am niste Michelin Pilot Primacy, de vara, cele mai proaste anvelope cu care am rulat vreodata pe asfalt ud, dar foarte laudate pe net... si foarte scumpe, ca-s 94Y. N-am avut de ales, cu alea a venit masina, dar Michelin eu nu mai cumpar. Aceeasi senzatie am avut-o si eu cu Michelin de vara. Plus ca erau zgomotoase. Trebuia sa franez mai devreme tot timpul. Dar au tinut o gramada de kilometri. Situatia s-a schimbat radical cand au fost schimbate cu Dunlop care erau foarte silentioase si le simteam mult mai sigure pe ud. Dar au tinut putin peste jumatatea kilometrilor facuti cu Michelin. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da, sunt foarte zgomotoase... Nu ma incata faptul ca tin mult, ca daca imbatranesc pe masina devin si mai proaste.
|
--------------------
-
-
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 10 Oct 2010, 12:20) Eu folosesc Michelin Pilot Alpine. Sunt excelente, dezavantajul ar fi ca sunt ceva mai scumpe. Au costat 850 lei bucata. Doar 850 bucata? ![]() Deci intreaga costa mai mult... 245km/h pe "iarna"? Ce rost are, asta daca e posibil!?! This post has been edited by BZN: 10 Oct 2010, 20:04 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 10 Oct 2010, 20:05) Da, sunt foarte zgomotoase... Nu ma incata faptul ca tin mult, ca daca imbatranesc pe masina devin si mai proaste. Asta am uitat sa precizez. Imbatranesc foarte repede. La trei ani aratau ca de 10. Erau pe masina de firma. Au fost schimbate toate 4. Cele de iarna pe care le-am luat aveau "fulgul" pe ele, dar au scris si "M+S". This post has been edited by cristio_79: 10 Oct 2010, 20:04 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cum sunt acum pe uscat si temperaturi de 15 grade?
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil nu le-a pus inca pe masina, dar omul e prevazator, sa fie pregatit din timp.
SI pe mine ma tenteaza Motrio datorita pretului mai mic. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca le lansau anul trecut si stiam cat de bune sunt poate luam si eu. Asa... am luat Barum Polaris care stiu ca sunt decente.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Probabil sunt mai bune Barum Polaris decat Motrio.
Faza e ca la 218 ron bucata un Polaris mie mi se par cam scumpe, avand in vedere ca pe la 250 se gasesc anvelope de iarna premium gen GoodYear UG7+. "Ori suntem golani ori nu mai suntem" ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 10 Oct 2010, 20:59) Doar 850 bucata? ![]() Deci intreaga costa mai mult... 245km/h pe "iarna"? Ce rost are, asta daca e posibil!?! P-astea le-am gasit cu indice mai mare decat viteza maxima a masinii. Oricum nu ating viteza maxima nici vara, insa nu m-am mai zgarcit la tarate. Mereu cand te zgarcesti ti-o iei in barba. |
--------------------
0.00
%
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 13 Oct 2010, 14:31) Probabil sunt mai bune Barum Polaris decat Motrio. Faza e ca la 218 ron bucata un Polaris mie mi se par cam scumpe, avand in vedere ca pe la 250 se gasesc anvelope de iarna premium gen GoodYear UG7+. "Ori suntem golani ori nu mai suntem" ![]() Bafta! Pai ai si tu dreptate, insa 32 de lei la bucata vine 120 de lei in plus la total... Nu stiu daca sunt mai bune sau nu decat motrio, insa sigur nu sunt proaste. Am zis si eu sa iau maximul de calitate pe care mi-o pot permite. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
georgelush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 11 October 10 From: Targu Mures ![]() |
eu am cauciucuri Sava (eskimo S3/ MS/ HP) 165/70/R14 le-am luat undeva pe la 130 ron bucata si sunt foarte multumit de ele
|
--------------------
Fiat
Punto
2001
|
|
Richelieu |
![]()
|
Sa vezi ce multumit ai fi daca ai pune si pe spate.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://anvelopejantepromotii.ro/anvelope-d...ii.php?cod=5381
http://anvelopejantepromotii.ro/anvelope-d...ii.php?cod=5618 Sunt in tottaliate de acord cu postul lui Andy_ACS. Acum o sa vedem daca am ales pana am cules... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
De anvelopele Marix ce stiti , sunt cumva resapate?
|
--------------------
-
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sigur, nu cumva.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
De cate ori sunt resapate?
|
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a treia oara e cu noroc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ionelpopa83 |
![]()
|
![]() dea Group: Members Posts: 237 Joined: 1 May 06 ![]() |
- am Dunlop si sunt foarte multumit, am fost in situatii iarna trecuta cu alte auto echipate cu diverse anvelope de iarna cand diferenta intre a pleca de pe loc (sau a urca o panta) a fost facuta doar de anvelope
- pentru zapada recomand profilele din imaginile atasate mai jos DUNLOP - GOODYEAR Attached thumbnail(s) dun.jpg ( Size: 67.08k ) Number of downloads: 771 GYINV.jpg ( Size: 26.21k ) Number of downloads: 799 |
--------------------
dacia
solenza
2005 confort
- dea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
S-au montat Continentalurile WiterContact TS830. Pana acum s-au constatat urmatoarele:
+ foarte silentioase - pe asfalt uscat la +20 grade C patineaza la plecarea de pe loc mult mai mult decat Nokian WR G2. Attached thumbnail(s) iarna.jpg ( Size: 108.03k ) Number of downloads: 733 |
--------------------
-
-
|
|
octavian_butuc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 November 10 ![]() |
ce parere aveti depre tigar winter... cel din promotia de la dedeman???
multumesc anticipat |
--------------------
dacia
logan
2008
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nu stiu pretul lor insa chiar azi am cumparat Barum Polaris 2, fabricate in Germania, cu 200 ron / bucata de pe Energeticienilor. Zic ca e un pret corect.
Mai erau Firestone la 240 si Riken la 170. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Nissan_Murano_V6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 January 11 ![]() |
Acum majoritatea sunt M+S.
|
--------------------
Nissan
Murano
2007
- DJ-XX-XXX
|
|
eduard manole |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 November 11 ![]() |
da, mie Dunlop mi se par cele mai ok. si de nokian am auzit de bine, desi WR D3 nu e neaparat recomandat pentru gheata. Anul trecut am avut Continental fara probleme, dar nici nu m-am aventurat prin munti si vai
![]() |
--------------------
Vw
...
...
- ...
|
|
Anto |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 21 February 05 ![]() |
Jinyu YW51
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 Preference
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:01 |