Alegere anvelopa tip iarna, snow sau "Mud + Snow"
![]() ![]() ![]() |
Alegere anvelopa tip iarna, snow sau "Mud + Snow"
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu as pune toyo. Numai ca nu se mai aduc la noi din cate stiu eu. Am avut cateva seturi de la ei pe diverse masini si am ramas placut impresionat de cum se comporta.
9 Nov 2011, 15:40: Eu as pune toyo. Numai ca nu se mai aduc la noi din cate stiu eu. Am avut cateva seturi de la ei pe diverse masini si am ramas placut impresionat de cum se comporta. This post has been edited by Ake: 9 Nov 2011, 15:40 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru dimensiunile Dacia: Motrio Winter Far Away
De ce? Pentru ca este un cauciuc foarte bun pe zapada sau asfalt ud. Pentru ca un cauciuc premium costa dublu, dar nu ofera si performante duble, ci doar 10-15% in plus, iar alea gen Sava, Barum, Tigar, Kleber, Michelin (si ce mai este prin categoria asta, unii le zic ca sunt din clasa de mijloc) sunt mediocre. Pentru ca Motrio se descurca mai bine decat cele enumerate mai sus, desi costa mult mai putin. Iar lumea crede ca din cauza pretului low-cost o anvelopa low-performance, dar se inseala. PS. Michelin sucks! This post has been edited by IRONICK: 10 Nov 2011, 15:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Aceeasi parere o am si eu despre Motrio Winter Far Away dupa iarna trecuta, este o alegere buna.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
io aleg mereu anvelopee medii ca performante pret.
astfel am: matador mp 59 kleber quadraxler (all season) good year wrangler ultra grip. bafta |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Dupa cum NU gasesc niste 155/80/R13 (4s) noi prin magazine, as zice ca Dacia a ajuns produs de lux. Sau de muzeu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
165/70/13 nu merg?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu la a lui. Adica de mers merge, da' nu-i omologata si poate sa ia amenda.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
N-as crede sa fie politaii chiar atit de informati. Si nici chiar ai dracului nu sint toti.
Parca modelele tirzii de Dacia aveau cauciucuri din astea. Citi politai batrini sint la circulatie, care sa-si aminteasca de vechea 1300? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In C.I. am 155/13, si vroiam sa iau tot d-astea...
|
--------------------
Dacia
1310
|
corbex |
![]()
|
Prin vara mai vedeam 155/70/13. 155/80 nu-mi amintesc sa fi vazut. Daca nu gasesti si nu gasesti, va trebui sa te multumesti cu ce e. Nu m-as teme de politie. Daca nu e o dimensiune sa le sara-n ochi, nici nu se uita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Nov 2011, 16:49) Pentru dimensiunile Dacia: Motrio Winter Far Away De ce? Pentru ca este un cauciuc foarte bun pe zapada sau asfalt ud. Pentru ca un cauciuc premium costa dublu, dar nu ofera si performante duble, ci doar 10-15% in plus, iar alea gen Sava, Barum, Tigar, Kleber, Michelin (si ce mai este prin categoria asta, unii le zic ca sunt din clasa de mijloc) sunt mediocre. Pentru ca Motrio se descurca mai bine decat cele enumerate mai sus, desi costa mult mai putin. Iar lumea crede ca din cauza pretului low-cost o anvelopa low-performance, dar se inseala. PS. Michelin sucks! Are cineva idee cine vinde in Iasi Motrio WFA? |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Reprezentanta Dacia ?
Eu acolo as cauta prima data. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Reprezentantele Dacia din judetele Iasi, Bacau, Neamt si Vaslui au stoc zero.
This post has been edited by LuluMOB: 18 Nov 2011, 20:20 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Majoritatea reprezentantelor au stoc zero de pe la inceputul lui decembrie. Motrio-urile alea la 200 bucata s-au vandut ca painea calda.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 9 Nov 2011, 16:49) Pentru dimensiunile Dacia: Motrio Winter Far Away De ce? Pentru ca este un cauciuc foarte bun pe zapada sau asfalt ud. Pentru ca un cauciuc premium costa dublu, dar nu ofera si performante duble, ci doar 10-15% in plus, iar alea gen Sava, Barum, Tigar, Kleber, Michelin (si ce mai este prin categoria asta, unii le zic ca sunt din clasa de mijloc) sunt mediocre. Pentru ca Motrio se descurca mai bine decat cele enumerate mai sus, desi costa mult mai putin. Iar lumea crede ca din cauza pretului low-cost o anvelopa low-performance, dar se inseala. PS. Michelin sucks! Dar all-seasons fac? Ca vad ca nici macar nu au un nenorocit de site de prezentare. N-am gasit pe net decat Impulsion de vara si Winter Far Away de iarna. Nu de alta, dar dupa ce mi-am luat teapa cu niste Pirelli-uri care bat de m-au innebunit, nu mai prea sunt dispus sa cumpar cauciucuri scumpe (si proaste). |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Pana la urma am gasit la un dealer Renault un set cu tot cu jante originale la 360/buc. Cum nu aveam jante, le-am luat. Intre timp am facut 1500km (Iasi-Oradea-Iasi), am prins si -10C, si ceva apropiat de polei prin Tihuta, si ma declar multumit. Vara am Continental Eco 3, cu care a venit masina.
-nu am zgomot la rulare sesizabil marit. -aderenta la rece pe uscat si ud (fara gheata) e buna. -consumul a crescut cam cu 0.5l/100km. -masina mi se pare mai 'moale' (posibil sa fi avut presiune cam mare in cele de vara). -initial si directia era evident mai usoara, ceea ce m-a surprins la o masina cu servo, dar la ce servo are Dacia... oricum, intre timp s-au mai 'asezat' cauciucurile sau m-am mai obisnuit eu. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Insa Turbo T2.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
maho |
![]()
|
Am pus azi 4 DEBICA NAVIGATOR all season 155/80 R13. Sa vedem cum se comporta, sper sa ma tina si astea "o viata" (plm, asta-i viata ?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
2 x Kormoran SnowPro pentru partea din fata
2 x Debica Navigatoar 2 pentru partea din spate Noi toate 4. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
2 X Continental ContiWinterContact pentru fata.
2 X Vredestein SnowTrack pentru spate. |
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |