MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Manta B |
![]()
|
||
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 47550_1514958787266_1033324693_31492893_6330414_n.jpg ( Size: 102.63k ) Number of downloads: 559 |
||
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@skija: Daca esti baiat "cuminte" te fur eu cu byygy007 inca de la ora 19:30!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 14 Sep 2010, 11:26 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Manta B @ 14 Sep 2010, 12:11) Hai sa fim seriosi, fiecare isi face nunta cum vrea, cu ce muzica vrea etc. La a mea o sa vreau de exemplu ca lumea sa vina numai cu Opel Manta B. Chit ca inchiriaza, asa vreau eu sa fie. E placerea mea. Cat despre poza de nunta, ar fi ceva de genul asta(bine, nu asa de batrani): Si cine nu gaseste, sa se pazeasca de furia ta, nu? ![]() Of cors ca fiecare isi face nunta lui... Eu i-am exemplificat numai cateva chestii de la mine. daca lui (par egzamplu) ii plac manelele dar in schimb nu-l suporta pe Vanilla Ice... @skija. Ai mai jos "Add this attachement", ca doar tre'sa ne uitam la ceva si noi astia care nu putem veni. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am ... dar o sa fiu macelarit... lasa asa.. mai bine fara poze...
bai micutzule.. vrei sa nu mai am la cine sa ma intorc? pai la 19.30 incepe nunta... daa plec direct.. raman fara OO... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@bucatzel: Cand vine, bygy007 cu Manta, pe post de "bate gardu`", dupa mine trecem su prin TM daca vrei... Ce zici?
![]() @skija: Da` mai bine fara oo si ne-nsurat, decat sa nu-l vezi pe Ozzy, sau... Nah!... te lasam pana la 14:45... Nu-i mai bine asa? This post has been edited by Micutzu_BH: 14 Sep 2010, 11:32 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(skija @ 14 Sep 2010, 12:09) - la faza cu wiskyul si eu m-am gandit la fel.. il tin la racoare in masina... si il scot la nevoie.. nush.. voi vedea acolo... daca vrei, îl pazesc eu. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Alte chestii de mi le amintesc de pe la nunta.
1) Confirmarile pt invitati: ii suni tu personal cu o saptamana inainte de nunta si ii intrebi: bah vii sau nu vii? vii singur sau cu partenera Din numarul total de confirmati telefonici scazi cam 10%. De exemplu la noi la nunta au confirmat 110, am dat la restaurant comanda pe 100 si au venit 102. Stai linistit ca au ei de unde sa mai puna cateva meniuri. 2) Cantitatile de bautura eu le stiu asa: o sticla de vin alb de om, o sticla de vin rosu la 4 persoane, 100 ml tarie, 1 litru de apa, 1litru de sucuri. Poate te poti intelege cu furnizorul sa ii duci inapoi nebautele si sa-ti dea banii inapoi. 3) E important sa ai un ochi vigilent la nunta: frate, prieten, var, cineva de incredere sa stea cu ochii dupa cioarda chelnerilor. 4) Vorbeste cu chlenerii sa le dea mai cu apa la aia de au sugativa cu ei sa nu se imbete sa iasa prost. 5) Daca dansati voi danseaza si invitatii, adica nu se fac pulbere. 6) Macar doua ture pe la invitati in timpul servirii mesei sa-l intrebi pe fiecare invitat ce mai face, etc-uri 7) Nu o sa apucati sa mancati prea multe 8) Dati-le de mancare repede, de cum au ajuns, aperitivul. Astfel nu cade taria pe stomacul gol sa ii ia flama. 9) Nu o lungiti cu mancarea pana la 6 dimineata. Ideal ar fi sa ai friptura data pana la 12-01 si apoi tortul. 10) Ai grija cum ii asezi la mese. Noi le-am pus cartonul-plic cu numele lor sa nu se aseze unde au ei chef. Sa nu pui fosti amanti-amante la aceeasi masa sau din aia de se urasc de moarte ca ai sanse sa se imbete si sa faca urat. La fel nu pune gasti la aceeasi masa ca aia or sa stea numai jos fumand si band. 11) Sa aveti bani la voi sa platiti daca nu se strang destui bani 12) Zambiti mult, ciocniti mult, dansati mult, beti putin alcool si multe racoritoare. Pana la urma, desi nu pare, e nunta voastra! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
zicea bine cine zicea ca m-a mancat in c*r sa cer pareri p-aci..
so.. 1. grecule.. daca te pun sa-l pazesti o sa-mi ceri bani pe el... (ca asa sunteti voi) 2. mai bine cu OO si neinsurat (pe Ozzy il pandesc la anu prin Europa...) 3. o sa pun vreo 2 piese Roxy Manelista si maneaua aia de la ciocilata ROM... ( ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
ai grija ca acum ai spus ca o sa tii wiskey-ul in masina..deci o sa iti fure masina ptr wiskey...
![]() |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu toti prefera bourbon-ul. Ia niste J&B ca-i ieftin si decent, niste vodca (recomand Wyborowa!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
da, jack o sa fie... si Absolut si Tequila... si absith...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Alex4u |
![]()
|
si Sange de taur:)))
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Marty |
![]()
|
Apropos de cantitatile de tarie si vin. Lasa un prieten pe taxu sa se ocupe de aprovizionarea cu cele de mai sus pentru botez, el si mama copilului fiind plecati la contract. Ala batrinu' zice ca la 100 de oameni e prea mult 25 de sticle de uiski si 20 de vin, ca "vine omu', bea un uiski si pe urma o da pe vin". Noroc c-a venit ala de la contract si a preluat comanda, ca ramineam nebauti. Au ramas 2 sticle de uiski si 12 de vin. Si nu c-am fi vreo gasca de alcoolici, da' cind e cite-o intristare d-asta bem si noi de suparare, ce sa facem.
P.S.: Intrucit ma cam facusem pilaf si ma tragea drumu-ntr-o parte, am plecat de acolo cu o sticla de Chivas si una de Remy, sa contrabalansez. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(skija @ 14 Sep 2010, 12:02) 1. grecule.. daca te pun sa-l pazesti o sa-mi ceri bani pe el... (ca asa sunteti voi) ![]() ![]() ![]() ![]() Deci n-o sa-ti ia nici macar un leu! Garantat! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
skija |
![]()
|
da'nici wisky n-o sa mai am, nu?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ce biserica ti-ai ales?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ni' macar... dacia e in curte la soacra de cand am indreptat-o prin unele locuri.
Dar in continuare, reusesc sa nu ma plimb pe jos. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
skija |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Aminteste-i ca si Iisus a fost plin de piercinguri. Asa apare in pozele de epoca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manta B |
![]()
|
![]() Membru insurat Group: Members Posts: 165 Joined: 14 April 10 From: Bucuresti ![]() |
Skija, esti la mine in zona
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite c-ai rezolvat! I-l prezinti pe MantaB jucindu-se cu o bricheta si poti sa te duci si-n credinta goala, ca n-o sa mai aibe obiectii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
MantaB.. cred ca-ti stiu masina.. am stat pe Carei destul de mult timp... Ia zi te bagi sa-i explici popii ca Barbosu n-are treaba cu cercerii?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Manta B |
![]()
|
Nu o stii....aia rosie care era in zona, ce-i drept, a fost a mea. Dar intre timp am vandut-o si nah, altii si-au batut joc de ea. In fine....(PUC era numarul ei)
Ce sa ii explic lu popa? Care barbos? De ea zici, nu? This post has been edited by Manta B: 14 Sep 2010, 13:33 Attached thumbnail(s) aV70qEJ_80cd6e6236efa2cbff65c69aaa5d5fdd.jpg ( Size: 378.25k ) Number of downloads: 583 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu vrei slujba cu popa in scaun cu rotile, bag seama..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre daca te supara poza io zic sa il arati si pala dinlimba sa stiecu cine are de aface
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Manta B |
![]()
|
...presupun ca da, dar atata timp cat imi ajut colegii dacioti, nu ma supara "titulatura"
L.E.: am plecat pana afara....skija, poate ne vedem diseara prin zona aia ![]() This post has been edited by Manta B: 14 Sep 2010, 13:53 |
--------------------
Dacia
Nova R524
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:41 |