MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
La banii ăștia îți dă un logan gratis, să ai unde-l monta??
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E pentru mașini serioase, gen benfeu
![]() Apropo, cine ține copilu-n scăunel până la 14 ani? ![]() This post has been edited by Markos: 16 Jun 2013, 17:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Io cred ca o sa iau un scaunel banal, fara isofix. Si ma bag la ceva de grupa 1, sa nu fluture copilul in el. Isofixul nu m-a convins, practic nu aduce nimic in plus la capitolul siguranta. In plus are un dezavantaj major, nu poate fi montat pe mijlocul banchetei, lucru care mi se pare important la varsta asta.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
![]() Cu Fulger McQueen n-ai gasit? |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Ia ma cu isofix, e mai sigur! Se prinde direct de caroserie.
Care e problema ca sta pe laterala? Usa oricum o blochezi, la fel si geamul electric. Eu am macarale manuale in spate si am rezolvat romaneste : am scos manivela ![]() This post has been edited by Diac: 16 Jun 2013, 21:19 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu scaunul pus pe mijloc copilul se uita la peisaj si se poate intimpla sa uite sa plinga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pai si pe lateral dreapta tot peisaj vede
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
Am facut cateva drumuri scurte cu piciulica in scaunel, nimic incurajator. Se comporta exact ca in scoica: dupa o vreme se plictiseste si incepe sa urle.
Urmeaza km aia multi. Doamne-ajuta! |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu-i placa masina?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
bemveu e pentru fitzosi cupilu nu stie ce e aia !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Inregistreaza-l cum urla.
Dupa care, restul saptamanii, pui inregistrarea cu el in loc de muzica pe care o asculti de obicei in masina. Asa, ca sa te imunizezi ![]() Sorry, n-am raspuns mai bun de atata la problema asta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 18:09 |