MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Jun 2013, 20:00) La ce era să pun isopliscu acu' 17 respectiv 14 ani mă? La 1300-le obosit al lui tata? La DSN-ul din 2002? sau la 1310-le meu cand era fiica-mea mica ? mascuzatzi dar acum 20 de ani marketingul era subtirel ,pisicologii erau rari iar piata nu dicta orice kkt ca indinspensabil , nu zic ca nu e bun dar pot merge copii si fara el in masina,din punctul meu de vedere ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Totuși e util dacă transporți plodu' și măxa-i la coafor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Jun 2013, 20:00) La ce era să pun isopliscu acu' 17 respectiv 14 ani mă? La 1300-le obosit al lui tata? La DSN-ul din 2002? Si cu toate astea, cica io-s scotian ... 11 Jun 2013, 22:06: L@ule, cumva tre' sa-l transport si io pe individ. Nu cred ca maica-sa ar fi de acord sa-l tina in brate vreo miedouasute de km (dus si un pic mai mult la intors). In scoica n-are rabdare, plus ca aia deja-i ramane mica. Ceva tre' sa cumpar, asta-i viata, asta-i piata ... This post has been edited by cdadan: 11 Jun 2013, 21:06 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
Dane esti copil daca crezi ca din aia miedoauasute de km el o sa stea mai mult de o suta in scaun daca e mamica langa el !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Si ce pot sa fac? S-o las pe maica-sa acasa?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
nu asta era ideea , la cat sunt de isteti copiii in ziua de astazi ar vinde si kkt pe post de pasta de dinti, iar statul in scaun mii de km e un fleac pentru ei si nu ii sperie nici o secunda , ba chiar poate intoarce roata in favoarea lor.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Clujeneeee!
Ia vezi tu de când e căcatul ăsta de isonpix! Și apoi vezi ce-am postat eu (2013-17). |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Vând isonpix de megan, nefolosit.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
nu puneti botu ca e turcesc !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu am și isoplix de dat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
io nici nu stiu daca am si nici nu ma intereseaza , in schimb am senzori kklau !
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
kkl@u
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 Jun 2013, 19:00) La DSN am pus scaun fara isofix. L-am plimbat de cateva ori desi nu prea-i placea. Se obisnuise cu Meganu' ![]() Daca ne luam dupa ideea ca atunci cand eram mici nu am circulat in scaun special de copii, eu zic sa desfiintam centurile de siguranta, airbagurile si ABS-ul si AC-ul, ca oricum cu dacia 1300 plecam de cu noaptea la mare ca sa prindem racoare. Tin minte ca atunci cand eram mic stateam fix intre scaunele din fata ca sa vad drumul, iar tata fuma in timp ce conducea. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
In fine, cu isofix e mai bine decat fara! Mai departe.... "dupa buget, coane Fanica, dupa buget".
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
l@u |
![]()
|
asta incerc si eu sa zic , management coane Fanica , management !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
Nus' ce sa fac, variante fara isofix sunt destule. Pe la 250-260 am vazut cateva chiar meseriase.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Development was finished in 1996.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
Știți bancul cu popa și scoțianul?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine mă Dane. Mă predau. Am fost și sunt un idot pentru că-n 1996, când conduceam 1300-le din '76 a lu' tata, când o căram pe fii-mea cea mare n-am cumpărat scaun minune!
Nu știu dacă voi putea fi iertat vreodată! Voi trăi cu asta tot restul vieții. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Ai pus copila nevinovată-n primejdie
![]() Dar te-a ajutat Dumnezeu. This post has been edited by Markos: 12 Jun 2013, 08:15 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Spala-ti acum pacatele cu niste tilifoane si tablete pricopsite.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
O să le iau niște volane roșii.
Cu sunete. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Cu butoane.
Dragos, chiar nus' ce-ti trebuie. Indiferent de subiect, faci misto.Daca iau de ce iau. Daca nu iau, de ce nu iau. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 11 Jun 2013, 15:12) QUOTE(cdadan @ 11 Jun 2013, 15:32) Ți se pare. Mi s-a părut ciudată replica ta relativ la ce-i cumperi (ca preț vs calitate) băiatului. După care m-ai întrebat eu de ce nu le-am luat. Am încercat să-ți sugerez că pe vremea când au fost proiectate și livrate fetele mele, să fi vrut și n-aveam de unde lua jmecherie d'asta, care mai e și obligatorie acum. Atât. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:33 |