MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mie mi se pare o idee grozava..
Un motiv de distractie in plus.. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Eu am vazut un caz si mai tare: un mos de vreo 80 de ani isi cumparase sicriu si statea cu el in casa!
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Loganu' e visul oricarui mos, tine racoare, putrezeste mai greu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
claudiucondrea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 23 December 08 From: constanta ![]() |
babaeti citesc de azi dimineata la topicul asta de se mirau colegii la munca ce rad atata.
caterinca maxima. mi-ati facut ziua buna. multumesc QUOTE(corbex @ 28 Mar 2013, 21:17) un amic ma intreaba aratandu-mi o masina facuta praf "crezi ca a scapat soferul?" eu "habar n-am" el "a scapat, nu vezi ca au taiat usa aia de la descarcerare" eu "si daca nu scapa l-ar fi trimis dincolo in masina?" da' nu mai tin minte ce masina era, o fi fost loganu' asta despre care se vorbeste... |
--------------------
dacia
solenza
2003
- ct 06 sgy
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai asa nu mai ii facea parastasul cat era viu
![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Pentru bebe de 5 luni exista ceva chestii gen colac sau aripioare?
Vreau sa-l duc la bazin si sa-l las sa se balaceasca in voie. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Cred ca e cam mic. N-are putere in brate, nu stie la ce e bun colacul. Asa, ca masura, imposibil sa nu gasesti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai rabda si tu macar doi ani Dane...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
Pe la 1 an ii poate pune o chestie de jur imprejurul torsului, cam cum arata vestele de salvare. Important e sa nu se poata rasturna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
In afar de lucrurile evidente, mai sunt si alti factori. Nu stiu cat de bine face o baie intr-un bazin cu apa a carei concentratie de clor e simtitor mai mare decat aia din reteaua de apa potabila, pielii unui nou-nascut, de exemplu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
La televizor vezi tot felu' de lucruri, intr-adevar.
Are copil si a facut el treaba asta inaintea ta? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cdadan |
![]()
|
Are copil, da' n-a incercat. Cica si in cada daca-l lasi, bea apa intr-o veselie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
Bun sfetnic atunci...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Merg si la cateva saptamani. Pe principiul ca-n `zdamasii satu in apa si au reflex de apnee in mediu lichid.In rest innoata caineste cand prind curaj. Am o cunostinta care are o scoala din asta de inot pentru sugari. La program intra in apa cu mamicile
![]() ![]() http://www.opiniatimisoarei.ro/inotul-pent...inte/19/03/2012 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Auzi Bioane? Da, de ce postezi tu la "Ma insor"?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
Pai ma orientez ca moldobozgo si-a paradit trenul de rulare stg. spate trebuie bagata in service dar reparatia nu e garantata..
![]() Ase ca ma orientez la programul rabla catre o romanca ceva mai tanara ceea ce iti recomand si tie( fac aste niste pomeni si parastauri de nota 10) ![]() This post has been edited by bion: 15 Apr 2013, 18:22 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
Merge bineinteles, dar in locuri speciale nu "la bazin".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mă Dane, trebe musai bazin special. Piscina clasică e plină de clor, dacă înot fără ochelari juri că am băut 3 zile nonstop. Cum să bagi plodu-n așa ceva?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Păi mai iau și eu pauze..
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
Ioana are un bazin mic dedicat pentru astia mici. Chestia nasoala e ca in bazin numai copii intra dezbracati, mamele in costum de baie. Revoltator!
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Depinde de mame nea Bioane.
Ca-ti arat eu cateva basculante de mai bine le vezi imbracate. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bion |
![]()
|
Io vorbesc de femei nu de mamifere promovate in categorie pe criteriul ca sunt barbati perversi care phoot orice care are o gaura pentru reproducere
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:12 |