MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Na, că-i gol.
Dă F5. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
F5.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Perfect. Noapte bună.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cdadan |
![]()
|
Merci. Te duci la nani?
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca nu are copii mici
![]() |
--------------------
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nu i-am luat motzul inca.. ma rog.. turta... si nush ce inseamna "obicei pagan"... nici nu stiu ce se face...
Multumesc pentru urari! aa.. or sa urmeze si altii peste 2-3 ani... ma rog.. initial 1... mai vedem dupa... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(cdadan @ 26 Mar 2013, 22:35) Cand face copilul un an se prezinta nasul (sau nasul + nasa dupa caz) acasa la finut cu cadouri. Pe o tava se aseaza diverse obiecte cu simbolistica (bani, foarfeca, creion, carte, cam orice iti poti imagina si pe care poti asocia cu o meserie/menire/pasiune) si se lasa copilul sa aleaga unul din acele obicte si se spune ca ala ii va fi "destinul". Finutul meu a luat un telefon mobil si o ridiche pusa la misto pe tava ![]() ![]() Tot atunci nasul taie o suvita din parul copilului pe care o lipeste pe o moneda (de preferabil de aur sau argint). Apoi se lasa cu petrecere pentru ziua micutului ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Merge si de platina. Moneda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 26 Mar 2013, 22:37) nu STA dar are si ala rolul lui... si nu am spus ca NU POTI avea copil..... are dreptate cineva care spune ca sunt cam multi extremisti pe aici This post has been edited by vic24: 27 Mar 2013, 15:31 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Parerea mea e ca nu poate avea el copil nici daca e insurat
![]() |
--------------------
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 26 Mar 2013, 22:37) Corect! Sta in mai multe. Sa vezi birocratia naibii daca faci copii si nu esti insurat. Erau la coada la "sfat" cateva cupluri venite in 2 (fericitul tata + mama lauza) sa declare copchilul si numai multumite nu pareau ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
cdadan |
![]()
|
Foarte bine le face! Asa le trebuie.
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
exact. Daca n-au trecut prin umilintele ritualului de insuratoare macar sa-i arda pe alte parti
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Shush @ 27 Mar 2013, 14:10) Cand face copilul un an se prezinta nasul (sau nasul + nasa dupa caz) acasa la finut cu cadouri. Pe o tava se aseaza diverse obiecte cu simbolistica (bani, foarfeca, creion, carte, cam orice iti poti imagina si pe care poti asocia cu o meserie/menire/pasiune) si se lasa copilul sa aleaga unul din acele obicte si se spune ca ala ii va fi "destinul". Finutul meu a luat un telefon mobil si o ridiche pusa la misto pe tava ![]() ![]() Tot atunci nasul taie o suvita din parul copilului pe care o lipeste pe o moneda (de preferabil de aur sau argint). Apoi se lasa cu petrecere pentru ziua micutului ! O mica completare, cu ocazia asta se poate tunde micutul, ca pana atunci nu "ai voie" sa-l tunzi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
cdadan |
![]()
|
De ce sa n-ai voie? Scrie-n catehism?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
In "paganism"...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
Pai nevasta-mea acu' vreo doua luni i-a scurtat ciuful din varful capului, cica sa n-arate ca Basescu.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
Mi se pare un motiv suficient de intemeiat
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Shush @ 27 Mar 2013, 13:10) Cand face copilul un an se prezinta nasul (sau nasul + nasa dupa caz) acasa la finut cu cadouri. Pe o tava se aseaza diverse obiecte cu simbolistica (bani, foarfeca, creion, carte, cam orice iti poti imagina si pe care poti asocia cu o meserie/menire/pasiune) si se lasa copilul sa aleaga unul din acele obicte si se spune ca ala ii va fi "destinul". Finutul meu a luat un telefon mobil si o ridiche pusa la misto pe tava ![]() ![]() Tot atunci nasul taie o suvita din parul copilului pe care o lipeste pe o moneda (de preferabil de aur sau argint). Apoi se lasa cu petrecere pentru ziua micutului ! Credeam ca numai prin oltenia mai sunt astfel de obiceiuri medievale. ![]() Prin Arad, suntem mai... ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
Aș zice chiar obiceiuri antice, vechi și de demult.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma, adevaru' e ca prazilienii au un obicei care intrece orice limita a credibilitatii! Ma refer la organizarea propriului parastas inca din timpul vietii (coliva included). N-am reusit totusi sa descopar motivul exact pentru care se fac astfel de bairame, dar pina acum am reusit sa aflu 2 variante:
1. Ca sa fie siguri ca nu ramin fara pomeni facute dupa ce sar gardu'; 2. Ca sa vada prezumtivul decedat cum o sa fie la parastasu' lui. This post has been edited by Marty: 28 Mar 2013, 07:04 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
E o chestie de costuri. Ca se fac pomenile impreuna cu ale sotului decedat, eu n-am vazut, pe acolo, facut parastas doar pentru ala ramas in viata.
Plus punctul 1 de la tine. This post has been edited by ady77: 28 Mar 2013, 07:42 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Absolut eronat, bai Watson! Sunt ambii amindoi soti in viata si inca cu multa ata pe mosor (cam pe la 50 si ceva de ani), dar executa un parastas. Iar "sarbatoritul" sta-n capu' mesei!
Lostboyule, ia pune mina de confirma, ca ma contrazice moldoveanu' asta in ceea ce priveste oltenii. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
I-ai dat o idee lui corbex
![]() Oare ne invită?.. This post has been edited by Markos: 28 Mar 2013, 08:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca iesiti la interval cu ceva. Un stergar, o luminare cu holograma, un plic cu 200 de euro sau 400 de CHF...
Si-l aduceti si pe Bion, sa nu facem de doua ori. This post has been edited by corbex: 28 Mar 2013, 09:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Marty @ 28 Mar 2013, 07:00) QUOTE(ady77 @ 28 Mar 2013, 07:42) Eu da (am si participat la un chef d-ala); e "1.", si, in plus, cica viitorul raposat vrea sa fie sigur ca-si da de pomana ce-i place; tot in bonus, o fetita (virgina) trebuie sa-i care apa de la o fantana, la 3 case, timp de 40 de zile. Welcome to Oltenia ! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:32 |