MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
![]() ![]() ![]() |
MA INSOR, doresc TIPS & TRICKS
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Felicitari! Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii!
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Multumim, da's DECIT taxu' spiritual!
This post has been edited by Marty: 30 Apr 2012, 20:13 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si a plans la nană-su?
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
A plins tot botezu', de i-am zis s-o lase mai moale ca nu-mi place sa fie unu' mai tare-n gura ca mine prin zona.
M-am fofilat elegant cind a fost vorba de citit Crezu', ca sigur ma pisam pe mine daca-mi luam leapsa, sau sigur o bagam cu "Atotstivuitorul".! Asa am fost destul de inspirat ca atunci cind popa a zis "unu' dintre voi sa citeasca Crezul!", io am bagat repede "Sotia, c-are mai multa carte!". |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
![]() ![]() esti belea martinica, ma si gandeam io de unde copil si botez..... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 30 Apr 2012, 20:24) Nu, lasati, e bine asa! Deja-ncepusem sa-ntreb prin biserica unde au ascuns telecomanda ca nu mai suport. Nevasta-mea a fost destul de inspirata incit sa-i vire suzeta-ntre buze si sa se faca c-a uitat sa ia degetul de pe ea. L-a tinut pe semi-mute o perioada.Cel mai tare a fost dupa ce l-a-mpartasit popa, ca sugea din suzeta aia cu sughituri. Atunci mi-am dat seama c-o sa-i placa drojdeala! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
cdadan da precis, deaia i-ai felicitat.....
si eu am crezut ca ii copilul lui si stateam sa judec stramb de unde pana unde botez, cand el s-a insurat acu cateva luni, de unde pana unde botez si nici macar un hint nu a dat pe aci ca asteapta copil.... |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
Ausma, pai dac era sa fie fii-miu, mai puneam Bruscia la Terra? Puneam si io "Lasa-ma, papa, la mare"! Or else!
30 Apr 2012, 20:36: QUOTE(ady77 @ 30 Apr 2012, 20:36) Ba, io mi-am facut datoria, i-am aratat p-orma, la restaurant, cum se face.This post has been edited by Marty: 30 Apr 2012, 20:36 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Apr 2012, 21:30) Nu, lasati, e bine asa! Deja-ncepusem sa-ntreb prin biserica unde au ascuns telecomanda ca nu mai suport. Nevasta-mea a fost destul de inspirata incit sa-i vire suzeta-ntre buze si sa se faca c-a uitat sa ia degetul de pe ea. L-a tinut pe semi-mute o perioada. Cel mai tare a fost dupa ce l-a-mpartasit popa, ca sugea din suzeta aia cu sughituri. Atunci mi-am dat seama c-o sa-i placa drojdeala! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ba sete
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Berea e paine lichida.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Bag seama ca l-ati traumatizat pe saracu' om, iar acu' e nevoit sa bea mai mult ca sa uite
![]() ![]() |
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(quick @ 30 Apr 2012, 21:34) cdadan da precis, deaia i-ai felicitat..... si eu am crezut ca ii copilul lui E clar. Lasa-ma sa ghicesc: n-ai calcat in viata ta in biserica, la vre-un botez. ![]() QUOTE Ai facut Atunci asa a venit la rand. Acum chiar nu era cazul. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.504 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Apropo, ca amu' imi aduc aminte.
Marty o anuntat ca se Dupa care o inceput sa faca pe Sanda Marin pe topicul cu Elvetia. Acum, pe topicu' cu insuratoarea (devenit ghidul moaselor intre timp) anunta ca va fi ghidul spritual al unui suflet inocent. Cam unde estimati ca va anunta primi pasi in lume ai propriei progenituri? |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
"Mici intrebari - dar mai putin tehnice"?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Marty |
![]()
|
Culmea tupeului:
- Camasa nasului: 7 euro - Camasa finului: 15 euro Coafura rezista! This post has been edited by Marty: 30 Apr 2012, 21:02 Attached thumbnail(s) TUDOR_28_04_2012_BOTEZ__121_.JPG ( Size: 182.49k ) Number of downloads: 302 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Unde a avut loc fericitul eveniment?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
La prima vedere era sa intreb daca sunt facute din aceiasi fata de masa, dar nu intreb.
This post has been edited by tribunul: 30 Apr 2012, 21:05 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Marty @ 30 Apr 2012, 20:19) A plins tot botezu', de i-am zis s-o lase mai moale ca nu-mi place sa fie unu' mai tare-n gura ca mine prin zona. M-am fofilat elegant cind a fost vorba de citit Crezu', ca sigur ma pisam pe mine daca-mi luam leapsa, sau sigur o bagam cu "Atotstivuitorul".! Asa am fost destul de inspirat ca atunci cind popa a zis "unu' dintre voi sa citeasca Crezul!", io am bagat repede "Sotia, c-are mai multa carte!". La mine era vorba de recitat, asa ca eu m-am fofilat elegant de l-am citit ca de recitat nici nu se punea problema. QUOTE(Marty @ 30 Apr 2012, 21:00) Ai scapat ieftin ![]() Sa te bucuri de el si sa il calauzesti (sau ce face un naș) sanatos. E frumos sa fi si unchi si naș ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 05:00 |