Unde se lipeste rovigneta pe parbriz
![]() ![]() ![]() |
Unde se lipeste rovigneta pe parbriz
FotoGabi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma nene...specifica in titlu ca e vorba de rovigneta ca deja incepusem sa ma intreb despre ce vb tu...ca din titlu se intelege si altceva....
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Eu inca n-am pus-o. O pastrez in portofel alaturi de actele masini(talon, asigurare) si permisul de conducere. Daca ar fi s-o pun, as lipi-o in coltul dreapta sus.
P.S. Ce tendentios suna "pusu' " asta. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pai eu zic "s-o pui" si cat mai la vedere pentru ca Nea Cașchetă o sa cam fie cu ochii pe parbrizele noastre si ar fi nasol sa te opreasca pentru ca nu ai vigneta iar dupa ce i-o arati, sa-ti gaseasca altele de care sa se lege!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LucVer @ 2 Feb 2005, 08:52) Pai eu zic "s-o pui" si cat mai la vedere pentru ca Nea Cașchetă o sa cam fie cu ochii pe parbrizele noastre si ar fi nasol sa te opreasca pentru ca nu ai vigneta iar dupa ce i-o arati, sa-ti gaseasca altele de care sa se lege! Stai linistit, ca nu cred ca toti or sa-si lipeasca robineta in geam - asa ca nu va fi un criteriu - si politaii or sa se prinda si ei de asta si n-o sa opreasca absolut toate masinile. Eu am taiat cearceaful ala cu o foareca, si am pastrat doar textul - ca sa il pot impaturi usor. As vrea sa am protofelul gras de bani, si nu de lenea functionareasca ![]() |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am pus-o "jos" dar un politist i-o punea aseara unuia "sus".
De gustibus. ![]() Hai ca-i tare topicu' asta, seamana cu ala unde sa-mi semnul de incepator ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Cel mai bine sta in coperta de la talon pt ca in trecut cand a fost cu taxa de drum dupa un am de stat in geam stiker-ul respectiv ,am curatat lipiciul ala vreo ora.
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Si eu am pus-o tot jos ...in dreapta. Acolo mi-a venit cel mai comod
![]() |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Marafetu vezi ca trebuie totusi lipita;
Nu te amendeaza daca nu, dar sigur te opreste sperind ca te-a prins si cine stie ce frustrari are ala in respectiva zi. Asa ca mai bine treci pe linga el urindu-i de "bine" in gind ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Eu "am pus-o" in stinga jos, sub dreptunghiul pe care scrie "Use only 98 octane gasoline" (ha, ha, de cind n-a mai pupat ea decit Premium Fpb).
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
costi |
![]()
|
paul asta-i valabil la masinile de epoca;
la noi astia cu masini moderne avem alte texte ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mda, la voi scrie: Nu puneti husele de plastic pe cap!
![]() (pacat ca nu stiu cum sa ma strimb la tine ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
De la una bucata turture sa crapat putin parbrizul in partea dreapta jos. Acolo voi pune porcaria. Si ce nasol arata, zici ca e abonament RATB.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
As lipi-o si eu pe parbriz, dar m-a pus pe ganduri ala de mi-a zis ca se fura.
Inclin sa-l cred dupa cate mi-au fost furate de pe/din/langa masina. Mai bine sa ma opreasca militia decat sa ma trezesc cu vreun geam spart din cauza porcariei asteia. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Ake @ 2 Feb 2005, 17:17) As lipi-o si eu pe parbriz, dar m-a pus pe ganduri ala de mi-a zis ca se fura. Inclin sa-l cred dupa cate mi-au fost furate de pe/din/langa masina. Mai bine sa ma opreasca militia decat sa ma trezesc cu vreun geam spart din cauza porcariei asteia. ![]() Rahatu' ala de vigneta se poate fura DOAR cu tot cu parbriz, altfel se face in 10 mii de fisiute si bucatele! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai vezi ce periculos e sa-ti lipesti vigneta ? Ramai si fara parbriz.
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
stanga jos, sa nu ma incomodeze la vedre
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
N-o lipesc nicaieri ! Sa ma opreasca daca vor s-o vada !
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa umbli atunci intotdeauna cu centura pusa!
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nici o grija, e primul lucru pe care-l fac dupa ce ma asez la volan...
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
O pui acolo unde te deranjeaza cel mai putin cind te uiti pe parbriz. Si pentru ca nu are rost sa inventam focul inventat de zeci de ani de traditii in vignete occidentale, eu zic ca pe partea drapta sus (sau jos) e cel mai bine.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
cand a mai fost faza cu vigneta lipita in geam am auzit ca se fura parbrizu pt ea.
daca nu o lipesc in geam ce poate sa faca politia ca doar ii arat si factura ca am platit-o pt masina mea? de oprit poate sa ma opreasca ca pana acum m-a oprit o data ca circulam prin oras doar cu pozitiile (la ora 2 dimineata). This post has been edited by gattoman: 2 Feb 2005, 22:24 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Eu nu o sa o pun nicaieri, nu imi convine sa imi strice armonia masinii
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Eu am lipit-o in stanga jos. Ca sa o vada tot "intelectualul " de pe mijlocul strazii, sa nu ma opreasca si dupa aeea sa zica ca nu vazute "chestia-n" geam.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
BodyLove |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 12 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu n-as lipi-o nicaieri pt. ca ma gandesc sa-mi schimb masina ! Ce se intampla in cazul asta? Ca pe chitanta scrie doar numarul de la masina nu si modelul. Cred ca pot s-o pastrez si apoi s-o "pun" pe masina noua,nu? Sau o "pun " pe masina actuala,dar lipita cu grija cu scoci peste tipla ei
![]() Sau o lipesc acum si apoi pastrez parbrizul si-l lipesc peste celalalt ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
- B-41-C A I Un prieten bun e ca un sutien : greu de gasit, confortabil, sprijinitor, te tine strans si intotdeauna aproape de inima ta !
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Chiar daca stiam despre ce e topicul tot am avut o tresarire: "Body Love ne spune unde o pune ea!" Sus sau jos!
Chiar ca trebuie schimbat titlul topicului. QUOTE(BodyLove @ 3 Feb 2005, 06:57) Eu n-as lipi-o nicaieri pt. ca ma gandesc sa-mi schimb masina ! Ce se intampla in cazul asta? Ca pe chitanta scrie doar numarul de la masina nu si modelul. Cred ca pot s-o pastrez si apoi s-o "pun" pe masina noua,nu? Sau o "pun " pe masina actuala,dar lipita cu grija cu scoci peste tipla ei ![]() Daca pe chitanta nu ar scrie si nr de identificare al masinii ar fi cum zici tu. Dar nu e! QUOTE(BodyLove @ 3 Feb 2005, 06:57) Mai aceasta..si e valabil si pt Marty. Dovada suprema e FACTURA+CHITANTA. Asa ca daca ti s-a ciupit parbrizul si il schimbi..asta e te opreste potera, le arati factura, zici frumos la revedere tare, in gand...ce vrei tu si gata! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Sorin Matei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 4 November 04 ![]() |
Stie cineva daca exista un articol din legea asta prin care suntem obligati sa lipim rovigneta aia pe parbriz ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B-40-ZHI
|
|
costi |
![]()
|
Body da-o naibii cu tot cu masina si tu'ti iei alta.
Sint 600.000. Sau ai camion? Eventual i-o bagi in pret. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu cred ca e ilegal sa nu o lipesti
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:59 |