Modificarea normelor de creditare, exista hoti mai mari decat bancile?
![]() ![]() ![]() |
Modificarea normelor de creditare, exista hoti mai mari decat bancile?
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|||
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
De ce bancile nu se fac vinovate, in unele cazuri, de greseli in favoarea clientului? Cum naiba toate costurile si toate riscurile le suporta exclusiv clientul iar bancile se bucura de profituri grase in perioada de criza? Sau de ce in tarile cu apa calda s-a pus impozit suplimentar pe profitul bancilor iar la noi fac "gat" pentru ca n-au chef sa aplice legea si nimeni nu le da peste nas?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tribunul @ 20 Sep 2010, 13:12) Sa zicem ca platesti lunar 400 lei. In primul an din cei 400 lei, dobanda este peste 200 lei. In ultima luna dobanda este 1 leu. A, peste 50% din rata e dobanda, asa mai merge. Ai combinat 10 cu 50 de n-am mai stiut ce sa cred. N-am cum sa uit, pana acum am platit peste 45.000 lei, iar suma imprumutata (soldul) a scazut cu 8.000 de lei. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Caz concret. Credit pentru 5000 de lei, rata 125 de lei pe luna. Dupa un an (adica 12x125 = 1500 lei) am ales sa rambursam tot creditul (nu aveam comision de rambursare anticipata). Am platit vreo 4600 sau 4700 de lei. Sper sa nu mai avem nevoie vreodata de credite !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Garett @ 20 Sep 2010, 18:07) De ce bancile nu se fac vinovate, in unele cazuri, de greseli in favoarea clientului? Habar n-am, dar aceeasi chestie am observat-o si la supermaketuri. ![]() Intotdeauna casierele gresesc in favoarea magazinului. Mi-am pierdut adunat cred ca zile intregi pe la Relatii Clienti in Cora si Carrefour astepand sa-mi dea cate 5-10 lei batuti aiurea la casa. This post has been edited by Ake: 20 Sep 2010, 20:09 |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, ca nu iau ele banii acasa, tot magazinului ii raman.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Ilie Șerbănescu
2,7 miliarde de oameni continua sa nu beneficieze de servicii bancare formale ! oare cum e posibil ca un numar asa de mare sa nu fie clienti la banci ? trebuie luate imediat masuri. asa ce nu e de suportat. va dati seama citi bani pierd bancile ? pai de la cine sa mai ia ele toate taxele si comisioanele ? This post has been edited by george_scala_2004: 21 Sep 2010, 11:07 |
--------------------
...
...
...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Zilele trecute am primit raspuns la sesizarea depusa in septembrie. Cica imi scade dobanda de la robor + 5 la robor + 4.5. Cam acelasi lucru s-a intamplat si la alte banci, cei care au depus sesizari si au refuzat sa semneze au primit o reducere de dobanda.
Interesant e faptul ca ei raspund cand vor, insa au pretentia sa reactionezi in 5 zile. Am depus inca o comunicare catre banca, care poate fi sintetizata astfel: "ba pe-a matii!" |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 13:36 |