HTC Desire, accesorii / softuri / mod-uri
![]() ![]() ![]() |
HTC Desire, accesorii / softuri / mod-uri
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Incarcatorul de la telefon scoate si la voi un sunet de parca ar fierbe niste apa?! Stiu ca e normal ca sa scoata ceva sunet, dar eu nu posed alt incarcator care sa se auda asa de tare ca asta.
Nu stiu daca asa face dintotdeauna, ca nu l-am tinut intr-un loc unde sa il pot auzi, ci, acum, cand am vrut sa mut priza am crezut ca face ceva contact imperfect in priza asa sunet scoate. Dar e continuu, nu intrerupt. Si la voi asa "tare" se aude? Exact cum ai turna putina apa intr-o tigaie incinsa, cu o idee mai incet. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ma, tu n-ai noroc cu divaisurile astea, e clar!
Cum sa scoata sunete de apa fiarta ma?? Abur (fum) nu scoate? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu scoate abur si merge (incarca)....dar fasaie sesizabil mai tare ca celelalte incarcatoare pe care le am.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Daca incarca este bun...daca te deranjeaza zgomotul incearca unul de la energizer...este cam 35 lei..am incarcat si eu un desire si tiuia incarcatorul...ziua nu deranja..dar noaptea nu prea era frumos..
|
--------------------
------
------
------
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Multumesc frumos! M-ai linistit!
![]() |
--------------------
facebook
groups
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mi-am luat un Desire pana la urma. Desire HD este cu mult prea mare pentru un telefon. Si are si cameera mult prea iesita in afara.
Nu are Amoled din pacate. I-am facut update de firmware. Stiti vreun client de exchange OK? Cel implicit este cam primitiv, nu se descurca cu subfolderele si nici cu sincronizarea task-urilor. Mi-a si bulibasit un pic contactele din outlook. Daca un contact avea 3 nume, unul din ele a disparut si au ramas doar 2 ![]() Exista vreun editor free de fisiere word si excel? This post has been edited by paul_p: 6 Jan 2011, 01:15 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Client de excange nu știu, că nu utilizez.
Cât despre editor free, eu n-am găsit nici unul decent, în schimb este documents2go care e pe bani, dar mărunțiș, și care e satisfăcător. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce ROM-uri rulati pe Desire? De cand nea modaco s-a plictisit de Desire, eu am devenit fan LeeDrOiD.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
Oxygen.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Am rulat si eu Oxygen câteva zile... Fain, însă îmi plac mai mult ROM-urile cu HTC Sense...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Peste Oxygen am pus tema asta.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
A apărut (pe 19.01 defapt) un nou modul radio - 32.54.00.32U_5.14.05.17.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place cum merge portul asta de desire HD
[ROM][newSense][25/01]DHD Rom Port by baadnwz v1.8c 720p REC|STABLE|FAST|1.72 Base bașca faptul că are A2SD, deci ma pot bucura de caaaate programe/jocuri vreau ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DragosP |
![]()
|
Poate interesează pe cineva: http://www.htc-club.ro/index.php?showtopic=7511
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
Mai e cineva căruia cam la 3..4 săptămâni să-i rămână ceasul în urmă cam cu 5 minute?
Sau hai să zicem, un minut pe săptămână. La setări e pus pe "Automatic". Dacă folosesc iGo, nu-i bai, își ia ceasul corect. Da' dacă o lună nu mai intru în iGo, am pus-o: cca 5 minute rămâne în urmă. Să fie oare de la governor și de la kernelul folosit? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cred ca e un bug android. al meu o ia inainte desi are bifata optinuea cu reteaua.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu (stock) ”nu prezintă” problema aceasta.
|
--------------------
.
.
.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu pentru ceas folosesc o aplicatie de sincronizare automata cu un server NTP.
In alta ordine de idei, urmeaza Android 2.3 in mod oficial pentru Desire, si update de HTC Sense. QUOTE HTC’s new lineup of Android smartphone unveiled at Mobile World Congress will supposedly launch this spring with Android 2.4. That includes the all new HTC Desire S. The original Desire will be getting a little treat as well: an Android OS upgrade. It won’t take the phone to Android 2.4, but it will bring it into the candyland of Gingerbread with Android 2.3, according to an HTC rep at the global-focused mobile event. The upgrade to Gingerbread for the Desire will roll out two months after the release of the Desire S. This works out to range of late spring/early summer. HTC, unlike some other companies, tends to be a bit more punctual with their Android updates, but we’ll say sometime before summer ends at the worse. With Gingerbread coming to the original, the small updates in to the Desire S suddenly make it feel a bit less appealing. Sursa. |
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
DragosP - asa face si al meu de cand e.
|
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
E normal în cazul tău.
|
--------------------
-
-
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Are rost când treci granița.
|
--------------------
-
-
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Cu optiunea aceea bifata sau nebifata, tot la fel face. (cu rom original sau leedroid)
---- Iar te plictisesti grozav, frusty? Poate le-ai pus in celalalt sertar, "medicamanetele". Cand vezi o postare de-a mea stiu ca te agiti extraordinar, dar calmeaza-te, te rog! ![]() This post has been edited by eXtenSion: 19 Feb 2011, 05:40 |
--------------------
facebook
groups
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
htc asta cam ramane in urma lg le-a dat-o cu nexus 3d .
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 27 Feb 2011, 21:38 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
Că tot s-a dat Dantes la mine pe topicul de SGS, pentru cine vrea gingerbread pe Desire, a apărut Oxygen 2.0.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
Apropo de asta, de ce la Ginger pt ca să meargă wireless-ul trebuie selectat nr. de canale din „Regulatory domain”? De ce nu mai e o valoare „default”, cum era înainte?
|
--------------------
facebook
groups
|
|
DragosP |
![]()
|
Sincer să fiu nu știu, dar chiar și așa nu vad care-i baiul. Setezi odată și gata.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
eXtenSion |
![]()
|
N-am sugerat că ar fi vreun bai, eram doar curios.
![]() This post has been edited by eXtenSion: 1 Mar 2011, 17:12 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 11:44 |