HTC Desire, accesorii / softuri / mod-uri
![]() ![]() ![]() |
HTC Desire, accesorii / softuri / mod-uri
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(SwatKat @ 4 Apr 2011, 13:28) Am deocamdata o principala nemultumire, ca tel nu vede reteaua wifi de acasa, care e hidden. Si nici nu vreau sa o fac publica... Ce e aia hidden? ![]() QUOTE Intrebarea mea e urmatoarea: daca la Mobile Network dau disconnect (cand ies din tara de ex) mai consuma vreo aplicatie ceva net sau nu? Nu, dar cel mai bine ar fi să setezi pe manual sincronizările. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Inainte de toate, mersi de info. Ma gandeam eu ca daca pun pe disconnect Mobile Network nu ar mai trebui sa fie trafic. In fine, am oricum 3d watch dog si vad ce si cum.. si oricum asta era o intrebare de viitor, nu ies maine cu tel din tara ![]() Referitor la QUOTE Ce e aia hidden? nedumerire.gif Te referi la securitate și/sau criptare? Dacă da, n-ar trebui să ai nici o problemă în a te lega la wi-fi. da, SSID e hidden la mine, nu e transmis. Trebuie sa setez manual numele + parola, insa la Desire nu merge. Spune ca nu gaseste reteaua. Cum la vechiul E71 conectarea functiona (am bagat manual ssid+parola si gata conectarea) e un dezavantaj. Am zis ca o sa incerc intr-o seara sa pun SSID pe broadcast si sa vad cum ma conectez iar apoi sa ascund iar, sa vad daca mai merge... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pune dom'le SSID-ul vizibil și bagă o cryptare sănătoasă. N-are grețuril la asta.
Și ce? Dacă mă văd vecinii crezi că se poate loga cineva? În plus, dacă ai un router cât de cât deștept, mai poți seta și un flitru după mac și gata! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si daca se logheaza cineva la el care e problema. primeste si el internet moka.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Si acces in LAN, ceea ce e grav
![]() This post has been edited by R19/16v: 4 Apr 2011, 17:39 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu neaparat depinde cum este configurat. da asta nu are treaba cu aria asta.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
SwatKat |
![]()
|
Ei, daca as stii eu mai multe... cu ce stiu deocamdata, prefer sa am ssid ascuns,am o parola cat o zi de post, am si filtrare dupa mac. In fine, deocamdata am1sapt si dupa buyonatul de rigoare,instalari etc nu am depasit 140 mb.in ritmul asta nu consum eu 1gb pe luna, asa ca nu as avea nevoie neaparat de wifi acasa.
Ps. Ma dispera tastatura. Daca pun swype tb inainte root sau nu? Si se indura careva di de mine,mai am loc in pm la inbox pt un link ![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu trebuie nici un root.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Am reusit sa pierd lentila de protectie din capacul bateriei. Nu ma intrebati cum, ca nu am habar.
Din fericire am asigurat trompetuta, dar portocaliu' nu ia in considerare sa-mi dea un capac nou si cu asta basta, vrea musai sa-mi dea telefon nou. Cum inlocuitul telefonului face vreo 70ron, iar un capac face 100ron, nu m-ar deranja sa mi-l inlocuiasca. Problemu' meu - exista un software in genul Ghostului de la Norton? Ca mai bine dau 100 ron pe capac decat 70ron pe telefon nou si dup-aia pierd 2 zile sa-l fac cum era... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
DragosP |
![]()
|
Root, nandroid backup, unroot și fuga la garanție.
După care, invers. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
Asigurare, nu garantie. Drept pt care il formatez si-l dau asa rootat cum e.
E rootat si folosesc un rom gatit la modaco. Ideea era sa imi ramana toate setarile la fel, toate aplicatiile instalate, sa faca exact ca Ghostul. Sau asta face nandroid backup? ![]() |
--------------------
DS
5H
|
DragosP |
![]()
|
Dacă e root-at, nandroid backup, pune bine fișierele pe care ți le face el pe sdcard/nandroid și când îți vine celălalt, root din nou, și nandroid restore.
Sănătate și la gară! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() |
--------------------
DS
5H
|
DragosP |
![]()
|
Evident, ar cam trebui ca și cardul să fie același, adică să ai partițiile și fișierele din partiții la locul lor.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
Pai nu le dau cardu'
![]() |
--------------------
DS
5H
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
SwatKat |
![]()
|
nu stiu, ma simt eu mai in siguranta cu ssid ascuns.. probabil e un pitic pe creier, incerc acum sa il conving sa plece
![]() |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ia un programel de WIFI de pe market.. alea te lasa sa bagi manual...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Primul leak de test al unui ROM oficial Gingerbread cu Sense 2.1 .
Edit: pân' la urmă cică nu e Sense 2.1 ... rămâne însă primul GB lansat de HTC alături de un nou modul radio. This post has been edited by C a t a l i n: 14 Apr 2011, 21:36 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce ROM-uri mai folosiți?
Eu m-am plictisit de LeeDroid, cam multe bug-uri dupa fiecare update, asa ca am trecut la S-OFF, partitie CM7 si rulez InsertCoin v25 (Gingerbread + combinație între Sense 2.1 și 3.0). Deocamdată mulțumit. |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cand poti pune niste screenshot-uri ca sunt chiar curios !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
DragosP |
![]()
|
AOSP Oxygen.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
QUOTE(Shush @ 13 May 2011, 04:49) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940 This post has been edited by C a t a l i n: 13 May 2011, 08:27 |
--------------------
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
HTC officially dissolves locked bootloader policy
QUOTE The homebrew community may mourn HTC's Thunderbolt, Incredible S, Sensation and EVO 3D, but the company's controversial policy of locking bootloaders is no more. Following a tease yesterday, HTC CEO Peter Chou has decreed from on high -- namely, HTC's Facebook page -- that future devices will be open. There has been overwhelmingly customer feedback that people want access to open bootloaders on HTC phones. I want you to know that we've listened. Today, I'm confirming we will no longer be locking the bootloaders on our devices. Thanks for your passion, support and patience. We're holding out hope that this policy will also be retroactive, but this is very welcome news regardless. So HTC rulles, Motorola sucks! ![]() |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
Mereu a fost așa (partea cu sacs)!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
R19/16v |
![]()
|
Nu uitati de aifnuri! :>
|
--------------------
DS
5H
|
DragosP |
![]()
|
Nu uit, numa' că sare A l e x la gâtu' meu așa că tac... Dar se știe!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 15:04 |